"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 139
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • Индия/България
Аха, ясно значи..лелката е замесена. Имаше една реплика "ако му кажа истината, ще стане проблем" ( или нещо от сорта), та това ме навя на мисълта, че пак нещо крие. Мерси, Нарцис, че внесе яснота. От 2месеца не бях го поглеждала, а и не ми се гледа честно казано, ожаче заради вашите коментари ме гложди любопитството понякога..
Но Ананди са сладури със Шив Simple Smile И новата актриса някак по-зряло играе от Пратюша..Трудно я свикнах, но ми хареса впоследствие..

Бубулина, ще погледна пак линка да видя какво може да грешиш. Иначе да понякога има и специални епизоди в събота- те са по фестивалите или когато се случва значим обрат.

# 436
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз мисля да спра Булчето, ако почнат да ми разтягат локуми и излишни драми. Naughty
Каквото съм гледала...това е...ако сега направят някоя изцепка с излишни раздели и аз си остана излъгана в очакванията си...грам няма да му давам шанс...
Сега следя новите серии да видя Ананди ще забременее ли накрая...ама мога и това да не дочакам. ooooh!

# 437
Аха, ясно значи..лелката е замесена. Имаше една реплика "ако му кажа истината, ще стане проблем" ( или нещо от сорта), та това ме навя на мисълта, че пак нещо крие. Мерси, Нарцис, че внесе яснота. От 2месеца не бях го поглеждала, а и не ми се гледа честно казано, ожаче заради вашите коментари ме гложди любопитството понякога..
Но Ананди са сладури със Шив Simple Smile И новата актриса някак по-зряло играе от Пратюша..Трудно я свикнах, но ми хареса впоследствие..

Бубулина, ще погледна пак линка да видя какво може да грешиш. Иначе да понякога има и специални епизоди в събота- те са по фестивалите или когато се случва значим обрат.
Не мило...тя хал хабер си няма, че дъртата я друса с наркотици. Меси го в прасата и тая лудата де ли яде...даже тя сама каза на Шив, че става нещо с нея и не знае какво. Искаше да иде на лекар. Шив и каза, че живее с две Ананди и му е странно поведението й.
Заведе я на лекар и в днешната серия трябва да и правят тестове. Обаче ме притеснява дъртата какви ще ги скъдри като я е страх да не се разбере, че в кръвта й има наркотици.

А, иначе голяма химия между тия двамата. Heart Eyes Толкова са готини... Grinning
Даже мога да преглътна липсата на каквато и да е интимност, което принципно много ме дразни. Не мога да ги гледам кат почнат да се душат кат мишки.
Кво толко ако поне се цунат...ама нема...егати идиотщината...еми в 21-ви век живеем. ooooh! ooooh! ooooh!

# 438
  • Индия/България
Хахааа, оо ще я "забременят" и нея, няма начин, ама преди тва ще поразтягат още, както си му е редът  Simple Smile

Днес май пак имаше серия.  Преди час я зърнах.  Резултатите са готови. Шив каза, че уж ще ходи да ги взема,  лелката слухтеше, Ананди и тя " аз мога да ида да ги взема"...Накрая ще вземат и 3мата да се изръсят в клиниката..но зърнах за 5мин само..незнам дали е нова или са я повтаряли всъщност...

# 439
  • Sofia
повторение е

# 440
Как няма да научиш езика бе мац...ми изгледай един сериал на хинди и ще почнеш да ги разбираш.  Laughing Laughing Laughing
Аз вече почнах да разбирам някой неща, хем хал хабер си нямах от хинди.
То като гледаш и щеш не щеш разбираш... Grinning
Индия никога не ми е била мечта за посещение, не им харесвам филмите и даже се чудя как загледах Булчето, че чак се вманиачих по този сериал... Rolling Eyes Shocked
Абе, стана ми интересно заради традициите и обичайте им...загледах го защото ми беше странно да видя сватба на 8 годишни деца...а инак ми звучеше за фон.
Сигурно е едно...този сериал ми е пръв и последен. Не ги издържам с тия разтъкавания в сцените.
Като стане нещо и кат се почне един фокус върху целата рода по няколко пъти и хоп серията свърши... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Сериала го излъчват всеки ден...само събота и неделя почиват, ама не всеки път. Naughty

Аа ми това с научаването на езика при мен няма как да стане от филмите. Аз затова и питам, понеже за мен тези серии без превод не важат по никакъв начин. Тъкмо обратното, ако знаех индийски щях да мога да следя без превод на български. Така с гледане по картинки не става. Това естествено си има и сериозна причина, но е прекалена лична и не ми се иска да я коментирам публично. Не че се притеснявам от това, че фактът съществува, просто тук четат всякакви хора и не ми се иска някой да ми задава неприятни въпроси. Иначе знам, че тук има и много добри и отзивчиви потребители, които въпреки, че не познавам лично знам, че бихме могли да станем добри приятели ако е възможно, но има и много недоброжелатели, като онези, които са сигнализирали да баннат Bandit Queen

# 441
Хахааа, оо ще я "забременят" и нея, няма начин, ама преди тва ще поразтягат още, както си му е редът  Simple Smile

Днес май пак имаше серия.  Преди час я зърнах.  Резултатите са готови. Шив каза, че уж ще ходи да ги взема,  лелката слухтеше, Ананди и тя " аз мога да ида да ги взема"...Накрая ще вземат и 3мата да се изръсят в клиниката..но зърнах за 5мин само..незнам дали е нова или са я повтаряли всъщност...
Не е повторение...тия събития се очакваха днес... Peace
Ай ся да се окаже и, че е бременнна и купона ще е пълен. Grinning Grinning Grinning

Мен ме е страх оня миндил мръсен да не и метне наркотиците в шакфчето и да се окаже, че ги взима по желание... ooooh!

# 442

Не е повторение...тия събития се очакваха днес... Peace
Ай ся да се окаже и, че е бременнна и купона ще е пълен. Grinning Grinning Grinning

Мен ме е страх оня миндил мръсен да не и метне наркотиците в шакфчето и да се окаже, че ги взима по желание... ooooh!

Хайде гледай понататък да разкажеш, че ми стана интересно, пък си е далеч да го дочакаме това, а и няма да се учудя на нова да им хрумне по някое време да го спрат и да продължат след година

# 443
Нова няма да го спре... Naughty Реално има такъв рейтинг, че трябва да са луди да го свалят. Не ви ли прави впечатление колко много реклами има... Grinning Grinning Grinning
Мен ме убива факта, че докато ми влезе баклавата(Шив), трябва да изчакам догодина по това време. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 444
Нова няма да го спре... Naughty Реално има такъв рейтинг, че трябва да са луди да го свалят. Не ви ли прави впечатление колко много реклами има... Grinning Grinning Grinning
Мен ме убива факта, че докато ми влезе баклавата(Шив), трябва да изчакам догодина по това време. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Забелязвам аз рекламите, но и на това съм намерила цаката. Чакам да качат серията в нова плей и тогава си я пускам, чиста работа. Спомням си когато даваха 1001 нощи, че също доста се гледаше, но го спряха по едно време. Аз естествено пак знаех какъв е финала, понеже имам приятели турци и ми го разказаха. Иска ми се да дават повече игрални индийски филми. Не знам дали на някой му е направило впечатление, но филма Слонът моят приятел още преди много години сме го взимали на видео касета, още когато много имаше под наем. Тогава версията беше по различна от тази, която даваха по телевизията и която е качена в интернет. Затова нещо съм спорила с доста мои познати и никой не ми вярва. Тогава на видео касетата след като се опитаха да настроят Раджу против слона, той го върза и започна много жестоко да го бие. Това обаче в тази нова версия е изрязано. На мен много ми се иска от някъде да намеря тази пълна версия на филма, но не знам дали съществува. Спомням си даже, че дубльорката тогава беше само една и превеждаше на всички.

# 445
1001 нощ го спряха заради това, че бяха стигнали сериите които не бяха излъчени в Турция...просто изчакаха да приключат последните 10 серии и го почнаха пак. Peace

# 446
1001 нощ го спряха заради това, че бяха стигнали сериите които не бяха излъчени в Турция...просто изчакаха да приключат последните 10 серии и го почнаха пак. Peace

Аз още не мога да се начудя за цветовете, защо при толкова епизоди съкратиха толкова раждането на децата и смъртта на Садна и Равмир. Защо трябваше да дават как Анмол си спомня за запознанството им, като можеше да си го излъчат реално, има достатъчно епизоди вместо да протакат по толкова време една случка. Ей това протакане много ме е дразнило винаги, в малката булка даже всичките тези драми и разправии съм сигурна, че могат да се излъчат и в само 100 епизода примерно. Хем събитията ще се развиват бързо и ще е много по интересно, хем по бързо ще свърши филма и ще излъчат друг, ама те като почнат прекаляват. Поне да не бяха женили Алек за друга, да го бяха оставили да си живее с мисълта за Садна щеше да е по добре. Като цяло много ми харесваше този филм. Дори да приемем, че не всичко в живота се случва както искаме и поради тази причина сценаристите са измислили такъв сценарий, просто можеше да ги няма тия глупости с изгарянето на снимките на Равмир, полудяването на Алек и повторението на историята с децата. Можеше просто да им обяснят кои са истинските им майка и баща, даже много по добре щеше да стане ако поне Алек и Рагини се бяха събрали за щастието на децата и така да има някакъв по добър финал. Не казвам, че е трябвало да се влюбят, но мисля, че щеше да е по реално като се има предвид и индийските традиции, поне Равмир да беше поискал тя да се омъжи за Алек, хем той да не страда, а то от къде на къде някакъв чужд човек ще стане син на Раджванш, пълна простотия, нямам думи, та чак и фамилията му е раджванш.

# 447
Оказа се, че при индийците няма резюме...всичко се разтяга като ластик. Аз не можах да повярвам, че в серия има по 3 сцени...така съм се смяла... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Драмата е на макс, родата голяма...до кат обиколи фейсовете на всички и серията свърши... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Как съм се смяла на сцената с убийството на Пратап...тоя 4мин пада на земята.
Ананди мета ориз 4мин, минавайки 5м разстояние до колата...голем смех... Joy Joy Joy
А, когато става въпрос за романтика...нещата бърже се претупват Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Тия ако не вкарат подобрения в правенето на сериали, ще останат да си ги гледат сами...не, че са малко...ама и цивилизования свят ще открие, че си може и без техните продукции.

# 448
Момичета-Нарцис и другите,може да не знаете ,ако знаете  да ви напомня ,че в тоя форум  ако искате да споделите нещо което още не е давано и хората не са го гледали,а вие поглеждате тук и там в нета и имате идея какво става напред  да не го разказвате така открито ,а да ползвате СКРИТ ТЕКСТ .

# 449
Момичета-Нарцис и другите,може да не знаете ,ако знаете  да ви напомня ,че в тоя форум  ако искате да споделите нещо което още не е давано и хората не са го гледали,а вие поглеждате тук и там в нета и имате идея какво става напред  да не го разказвате така открито ,а да ползвате СКРИТ ТЕКСТ .

Да ти кажа това със скритият текст за бъдещи събития ми се вижда глупаво и ще ти кажа защо...който само гледа филма по ТВ-то не влиза във форум. Гледа си и си чака. Тези които така или иначе гледат напред, яле пък на език който изобщо не разбират, влизат тук да търсят новини и разяснения. В този смисъл форума е за това. Който иска чете, който иска не чете. Самото любопитство те кара да отвориш спойлера точно толкова колкото да прочетеш даден пост.
 Всичко това пряко кореспондира с факта, че спойлера в случая е напълно излишен. Много отдавна тази опция се ползва за спам... Peace

Аз, лично ако пиша тук изобщо няма да си правя труда да го скривам. Който не се интересува да не чете.
Първоначалното ми влизане в тази тема беше точно за да търся инфо за бъдещи събития...чета постовете изложени и грам не ме интересува спойлера защото знам, че не е задължително да има инфо по моите интереси...защото пак да кажа...вече почти навсякъде се ползва за спам.
Пък когато пишеш инфо искаш да стигне до хората нали? А, не да се прескача.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 22:23 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

Общи условия

Активация на акаунт