"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 259
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Скрит текст:
Защо не ви праща отговорите или това което иска да ви разкаже а вие ще ги кирилизирате и поствате тук Peace Аз също мога да го правя Peace
Аз също предложих на Бандитка,да ми изпраща постовете си на лични,а аз да ги кирилизирам и поставям тук...Обаче,не знам,дали може да изпраща/получава/пише/чете лични съобщения,след като са я баннали  newsm78

Точно така, не може да пише във форума под никаква форма. Може само да ни чете. Не знам за какъв срок са я баннали.  Rolling Eyes
Относно кирилицата я има на телефона си, но той е кодиран и когато пише в бг сайт на кирилица и излизат йероглифи, за това пише на латиница. Трансформацията на кирилицата нещо не й се получава.
Интересното е, че в другия форум модераторите са взели под внимание този факт и са й дали правото да пише на латиница, след което те кирилизират поста й. Явно тук дискриминират хората по собствена преценка, тъй като форума бълва от току що регистрирани "писачки", които пишат напълно излишни коментари на латиница, и задръстват форума с безмисленни теми и постинги, но тях никой не ги банва. Правилата са си правила, но винаги има и изключения! И те трябва да се правят в името на това, хората да имат възможността да четат постинги с образователна цел, а не постинги, които да изсмукват малко по малко сивото ни вещество! Възмутена съм!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 06:59 от kirionka

# 271
здравейте отново! присъединявам се към възмущението ви относно Бандитка. И на мен ми беше интересно да чета нейните постове. Стискам палци администратори да й разрешат отново да пише. Много е странно, защото във форума за Дързост и красота много хора пишат на латиница...
за Малката булка - видях в началото на 4 тема линковете към сериите на русски, ето още един линк, то съдържанието е също, но качеството е по-добро според мен
http://turkcinema.tv/indian-serials/nevestka-balika-vadhu-keln.html#
мислех да ви информирам за съдържанието на сериите, но щом има линковете към сериите всеки може да погледне, ако има желание, как върви историята понататък. Няма да досаждам с моя преразказ

# 272
Скрит текст:
Защо не ви праща отговорите или това което иска да ви разкаже а вие ще ги кирилизирате и поствате тук Peace Аз също мога да го правя Peace
Аз също предложих на Бандитка,да ми изпраща постовете си на лични,а аз да ги кирилизирам и поставям тук...Обаче,не знам,дали може да изпраща/получава/пише/чете лични съобщения,след като са я баннали  newsm78

Привет на всички! Hug Hug Hug

Ей, от една седмица ме няма и сте преполовили темата. Чета ви редовно, все не остава време да драсна, но сега не мога да сдържа гнева си.

Как могат да ограничат достъпа на Бандитка? Меко казано това е безобразие. Никой ли от тези хора не прочете и ред от нейните постове? Никой ли не помисли какво губи  не само темата, но и цялата „мама” от липсата и? Никой ли не погледна нашите мнения? Явно не, щом  са взели такива мерки.

Да, Има правила! Да, правилата са, за да се спазват! Съгласна съм с това, но всяко правило си има изключения. Мисля си -  модератори, администратори или който и да е там, все пак не трябва ли да се съобразяват с мнението на участниците в цяла тема. Ако трябва да вземат да си променят правилата. И що за бизнес нюх имат те, ако ни карат да сновем в други форуми, за да търсим постове за Индия.

Бандитката отдавна писа, че неуспешно се опитва да кирилизира. А и защо тя трябва да се съобразява с нас, след като ние имаме нужда от нея. Не стига, че отделя от ценното си време да се занимава с темата, та да праща и препраща на някой да я кирилизира. Това е временно, а не  кардинално решение на проблема.

Терезка, ти като автор на темата нямаш ли никакви права? Някой информира ли модератора за нашето становище?

Връщам се чак в понеделник, моля до тогава предприемете някакви мерки. След това ще се включа и аз.

Сега за „Цветовете”

Приключих със сериала още щом избухна бомбата. Ума не ми побира как сценаристите решиха само 1 епизод да отделят на това героите да се порадват на децата си, а цели 5 да дават погребален ритул. Това за мен си е чисто извращение.  Не можах да си причиня такива емоции. Безмислено е да коментирам каквото и да е, вие детайлно сте разнищили целия сценарий. Абсолютно съм съгласна с всички мнения за това.
Но, разбира се ще остана да следя темата, може по някое време да го довърша, но за сега такива намерения нямам.

Roxis,    bouquet  bouquet  bouquet знаеш че с голямо нетърпение очаквам всяка новинка и снимка, която публикуваш за актьорите от "Цветовете". Недей да спираш да ни информираш. Не съм гледала останалите 2 сериала, но постовете за тях никога не са ми пречили. , не виждам смисъл да се прави отделна тема за героите, но ако все пак решите, то тогава ще се включвам и в нея.

Да кажа Добре дошли на новите попълнения  Hug Hug Hug

Хайде сега, пожелавам ви хубав ден на всички и дерзайте за справедливостта!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 15:30 от marvela

# 273
за Малката булка
Скрит текст:
оказва се, че Васант е син на Маавир и неговата жена, първородното дете на Калиани се роди мъртво, а пък жената на Маавир умира при раждането, но преди да се отите, тя заклева Калиани да вземе Васант и да го отгледа като собствено дете...
Забелязахте ли, че и Васант и Маавир постоянно се запретват ръкавите над лактите ... Само те двамата го правят!
сори , не се сдържах

# 274
  • Варна
Добре де, господа Админи и Модератори,
Нямаше ли на кого да посегнете за спама, (с който гъмжи темата) с личните животи на артистите, а посегнахте на Бандитката.
Е га си му начи!
Вече четвърта тема е преполвена и никой досега не е писал на латиница. Куини още в началото каза, че ще пише, САМО ако модераторите и разрешат. Ние бяхме в нейна подкрепа още в началото. Лорчето започна да "превежда" постовете и. После се включиха и други съфорумки. Т. е. който както можа се включи, за да научим нещо повече от първа ръка.
Някои гледат филмите да охкат и пъшкат по лични съобщения, а някои ги гледаме, защото искаме да знаем нещо повече от "Слонът моят приятел" и "Бродяга" и "Двете ваксаджийчета".
Защо унищожаваме всичко добро и красиво, което ни докосне. Толкова ли е трудно да се позволи на Бандитката да пише на латиница. За толкова неграмотни ли смятате четящите и пишещите в темата, та да не могат да четат постовете на латиница.
Сега е мой ред да ме баннете.
Сори, но не се сдържах!
От 9 години съм в сайта и едва в тая тема започнах да пиша по-активно. Б
Местя се в другия форум, където модераторите помагат, а не осакатяват пишещите!
Жалко! Беше ми приятно тук с момичетата, но за съжаление дискриминацията се оказа по-силна!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 15:34 от cvetanova

# 275
  • София
     И аз не мога да разбера това с латиницата. При положение, че живеем в глобален свят, където хората пътуват и живеят къде ли не, според мен не е нормално да се дискриминират хората по този начин. Нима Бандитката  е по-малко българка от нас. При положение, че беше поискала разрешение, беше и позволено да пише, а и постовете и по никакъв начин не пречат на никого.
     Моля, модератори, ако четете това, направете така, че кирилизатора ви да работи навсякъде. Не баннвайте, а помайте на хората, защото вие сте на работа, само и единствено защото ни има нас - ползвателите на тази услуга. Вие получавате заплати Бг мама да работи и потребителите да са доволни. Сигурна съм, че има редица потребители, изправени пред същия проблем. Това да ги триете не е решение.

Също така ви моля, да напишете официално защо така се получи, защо можеше да пише, а сега не, как може да се помогне? Предполагам сте забелязали, че възмущението е огромно.

Цветанова, не ни изоставяй. Искрено вярвам, че този проблем ще се разреши. Трябва да сме настоятелни!!!!! Вече всеки мой пост ще започва с:
"Позволете на Bandit Queen да пише"

# 276
  • София

Малката булка

Все се каня да пиша за Ананди. Прочетох всички постове за нея с интерес. За мен тя и Калиани са допринесли филма да стане толкова популярен, обичан и коментиран и то не само в Индия, а и в доста страни по света. Ананди наистина е любопитна, дразнеща, нетърпелива, ненаучена на доста неща, но пък от друга страна е надарена бързо да забравя лошото, да върви напред. Тя е умна, ученолюбива, състрадателна. Нейният образ е сложен и ни кара да си задаваме редица въпроси. Какво би станало ако не я бяха омъжили, ако беше учила в града, ако беше срещнала любовта на живота си .... Тя ни се усмихва от екрана.... Тя плаче насреща ни и очите и говорят само едно: Та аз съм само дете, искам да живея като дете. Просто ме оставете да се радвам на живота.

Много сте прави да сравнявате живота тук преди 100 години и настоящето в Индия. Като ги гледах как примитивно обработват земята и то в страна, която като индустрия сигурно е по-развита от нас в момента. Направо си представих Белчо и Сивушка и ми стана тъжно...

Вчера Сугна и Шам бяха страхотни. Надявам се да гледам още такива моменти в съвместния им живот. Интересно ми е кога родителите на Шам ще ги приемат отново. Засега са непреклонни.

Цветовете на любовта

Този малкия на Вину и Маути е страхотен. "Кълна се, че и аз не лъжа"

Горката Рагини!!!!! Тя подкрепя всички, а няма на кого да изплаче своята мъка.

Да си кажа честно Алек е направо дразнещ. Всеки човек страда при загубата на близък. И аз наскоро загубих такъв, но живота продължава. Да е благодарен, че Садна му остави най-хубавия дар - Куши. Да се стегне и да си отгледа детето. На Куши не и трябва приятел, трябва и баща   Close  Close  Close  Close

И последно. Следя и фейсбук старницата на "Цветовете" и днес там публикуваха клип за новия фулм на Парул. Заповядайте ....

Извинявайте за объркания пост. Създадохме страхотна тема и не искам нещата да се променят  Sad

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 16:40 от TEREZA83

# 277
И на мен Шам и Сугна ми бяха супер мили! Най-накрая отвори очите си това девойче. Simple Smile

# 278
  • Варна
Какъв е смисълът, Тери?
Забележи в какво би се превърнала темата без постовете на Куини.

От 9 години съм регната в тоя сайт и едва в тая тема започнах да пиша по-сериозно.
С "влизането" на Бандитката тук, темата, стана още по-колоритна, защото тя ни разяснява етносът и културата на една огромна и далечна страна. Нещо, което не виждам в нито една тема за "сапунени", извинявай, "романтични сериали".
Не, че който иска не може да го научи от друго място, но тук е по-интересно, защото разясняването става успоредно с гледането на сериите.
С моето напускане тематя няма да загуби нищо, но с банването на Куини ние ВСИЧКИ губим много.

# 279
Здравейте и от мен. В тази тема (като цяло за индийските сериали) имам само едно публикувано мнение, само ви чета. Но тая свинщина с бана на Бандит Куин много ме ядоса. Не стига, че пише чак от Индия в тоя дървен форум, не стига, че има страхотни постове, не стига че, изрично помоли да й бъде позволено да пише и накрая - бан. Отдавна ме дразни бг мама с това, че са си повярвали супер много, но сега вече ще се откажа от посещение в смотания им сайт. Айде баннете ме и мене, драги. Сайта ви ще съществува и без мен, а вие ще продължавате да пълните гуши и да мислите, че сте мега важни за човечеството, обаче аз пак с кеф ще си отида!

Благодаря на момичетата за хубавите постове, беше ми драго   bouquet

# 280
  • София
     Цветанова, иска ми се да мога да направя нещо, но се чувствам безсилна.
     Аз също не пиша много, даже това единствената тема, в която съм се включвала в последно време. Започнах да ви чета и ми хареса самия тон на темата. Тук винаги съм се чувствала уютно. В Тема 1 ме привлякоха твойте постове, постовете на Мама Ан, на Lora di. Бях чела от старите публикации на Бандитката и когато тя се появи, за мен беше голямо щастие, защото тя от първо лице ни споделяше за обичайте, фестивалите, филмите, бита .....
    С колко ентусиазъм пишеше за онзи женски празник, където са ни обсъждали нас, както и ние тях.
     Пак се ядосах. Да не бяха и позволявали  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

# 281
  • Хасково
Момичета според мен,най добре да пише някой в тази тема ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.2760.
Да зададем там въпросите си,защото има повече шанс да прочетат ,че сме не доволни от бана на Бандитка.Надали четат постоянно тук,мисля,че някой я е докладвал на модераторите

# 282
  • София

Моята карма

Прочетох го току що на сайта на Нова и ми се стори интересно.

Драматичен конфликт назрява между двете приятелки Ичха и Тапасия в следващите епизоди на премиерния сериал „Моята карма”, чиито епизоди може да гледате всеки делничен ден от 13.30 ч. по Нова. Причината за раздора е Вир - красивият кандидат-жених на Тапася. Между Вир и Ичха ще припламнат любовни искри, а това ще предизвика ревността на Тапася, макар че първоначално богатото момиче не харесва кандидат-съпруга, избран от родителите ѝ.

Ако в сериала Вир се влюбва в скромната Ичха, то отношенията между актьорите, изпълняващи техните роли, се развиват по съвсем различен начин в реалността. Нандиш Сидху, който влиза в ролята на Вир, наистина се влюбва на снимачната площадка на „Моята карма”, но негова избраница е… Рашми Десай, която изпълнява ролята на Тапася. През 2001 г. Нандиш и Рашми сключват брак  и се превръщат в една от най-известните двойки в родината им. Но също като в сюжета на „Моята карма”, любовта между тях не успява да намери щастлива развръзка. Бракът на Нандиш и Рашми не трае дълго и днес двамата вече не крият, че са разделени.

# 283
  • София, Бургас
Момичета, чета ви всеки ден и направо съм възмутена от бана на бандит куин..писах и в темата за въпроси. Направете го и вие да я подкрепим и да се върне..

# 284
Добре де, господа Админи и Модератори,
Нямаше ли на кого да посегнете за спама, (с който гъмжи темата) с личните животи на артистите, а посегнахте на Бандитката.
Е га си му начи!
Вече четвърта тема е преполвена и никой досега не е писал на латиница. Куини още в началото каза, че ще пише, САМО ако модераторите и разрешат. Ние бяхме в нейна подкрепа още в началото. Лорчето започна да "превежда" постовете и. После се включиха и други съфорумки. Т. е. който както можа се включи, за да научим нещо повече от първа ръка.
Някои гледат филмите да охкат и пъшкат по лични съобщения, а някои ги гледаме, защото искаме да знаем нещо повече от "Слонът моят приятел" и "Бродяга" и "Двете ваксаджийчета".
Защо унищожаваме всичко добро и красиво, което ни докосне. Толкова ли е трудно да се позволи на Бандитката да пише на латиница. За толкова неграмотни ли смятате четящите и пишещите в темата, та да не могат да четат постовете на латиница.
Сега е мой ред да ме баннете.
Сори, но не се сдържах!
Местя се в другия форум, където модераторите помагат, а не осакатяват пишещите!
Жалко! Беше ми приятно тук с момичетата, но за съжаление дискриминацията се оказа по-силна!

И аз много съжалявам за Бандитката и се надявам Администраторите и Модераторите да разберат молбите ни и да й разрешат да пише тук. Тя определено е най-ценната за форума ..  Praynig Praynig Praynig

Думите ти обаче са насочени към мен - честно казано винаги съм чела постовете ти с удоволствие. Не знаех, че мнението ти за мен и моите постове е такова. Ако са те дразнели можеше да ми кажеш и готово - но чак да изтъкваш, че едва ли не аз заслужавам БАН понеже моля ти се съм пускала снимки от личния живот на актьорите. Това вече е прекалено. С какво това е нарушение на правилата  Naughty

Чувствам се така сякаш от идването ми във форума ви нося само неприятности. Някои са доволни, други не. Но това за Бана вече не мога да го преглътна. Особено с израза, че охкам и пъшкам по лични съобщения. Вече ще го правя в отделна тема. Обещавам да не ви се натрапвам тук. Пиша още в 2 теми и хората там се интересуват от всичко - както от сериалите и героите, така и от личния живот на актьорите. Съжалявам, че тук не е така - грешката е моя ...  Peace

Наистина се надявам админите да се осъзнаят и Бандитката скоро да е тук. Ако не - може да им пишем на лични съобщения и да ги помолим да я върнат. Това наистина е безобразие.  no

От днес нататък независимо кой какво иска и ми каже - аз взех решението за себе си. Спирам с публикуването на всякакъв вид снимки и клипове от личния живот на актьорите - независимо от кой сериал са. Спирам с възхвалата, мненията и охканията. Всички тези неща ще си ги пускам в отделна тема, когато направя такава за Сара, Ангад, Парул и Киншук. Който иска може да заповяда там. Съжалявам че се получи така - не съм го искала. Но вече ми става криво от тези непрекъснати подмятания - едва ли не аз имам вина, за бана на Бандитката. Ако нарушавам по някакъв начин правилата на темата - нека вземат мерки и срещу мен.  Naughty

След като някои от потребителите тук казаха, че постовете ми са проблем предложих решение, за което всеки изказа мнение. От този момент нататък в продължение на няколко дни съм пуснала само един клип зад кадър от Цветовете, който смятах че ще е интересен на всички и една снимка със съобщения отдолу - явно и това е било много. Вече спирам да се извинявам и оплаквам. Темата е прекрасна и няма нужда да я разваляме заради глупави спорове.  newsm10

Нека тази тема си остане за индийските сериали! Нека се дискутират на воля и всичко да си е както преди. Аз също ще се включвам от време на време в в дискусията относно епизодите на даден сериал, който следя - но ще гледам постовете ми, да са по-умерени.  Wink

Надявам се всичко тук да се нареди и Бандитката да се завърне при нас. Нейните постове наистина липсват. Тя е нашата енциклопедия за Индия. Много ми е мъчно за нея ... 
Praynig Praynig Praynig  no cry

Общи условия

Активация на акаунт