"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 264
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Докато оточним нещата с темата, реших все пак да кача един невероятен колаж, който Ангад пусна преди 2-3 дни. Говорих ви за празника, който празнуваха със Сара и семейството му. Това е изключително важен празник в Индия - Куини ни обясни подробно. Тук виждаме снимка на Ангад, Сара, Параш и Пари. Също и снимка на статуята на Бог Ганеш. Всички празнуваха заедно като едно семейство. Ангад е написал и съобщение. Разбира се под него Сара също му е написала прекрасни неща, които са адресирани както до него, така и до майка му и до Пари. След това и Ангад й прати сърца в знак на обич. Пускам колажа заедно със съобщенията им. Големи сладури са - много ги обичам и им се радвам ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Цъкнете на снимката и ще я видите по-голяма. Така идеално ще прочетете и съобщенията им - от мен превода ...    grinning039 ppp Flushed

Ангад: Приятели/ Забавление/ Любов/ Приятелство/ Парти/ Щастие/ Живот/ Завинаги усмихнати/ Най-добрите/ Най-добри приятели/ Обичам ги/ Добри приятели/ Добро време

Сара: Най-доброто време с най-доброто семейство. Благословена съм, че ви имам Ангиииииии, Пари и Бабли Хасия - обичам ви. Благодаря, че ви има. Обичам всички ви

Ангад: Сара, обичам те

# 256
  • Истанбул
Дано модераторите се смилят над нас и не ни ощетят от постовете на Бандитка!

# 257
  • Варна
Тъкмо изгледах "Цветовете"...сега пък прочетох новината,че са баннали Бандитка и това ме довърши! ...Настроението ми се спихна тотално ... Въобще не ми се пише  Sad ...

# 258
И сега темата ще се затрие.... И без това се оплаквах, че липсват постове за сериалите по Нова, сега съвсем... и като се разделят темите- още повече! Постовете на Bandit Queen бяха толкова смислени и интересни, че никога не ми е било проблем, че са на латиница- чела съм ги винаги с интерес!  Naughty

# 259
Roxis, благодаря! newsm51
Постовете на Bandit Queen бяха толкова смислени и интересни, че никога не ми е било проблем, че са на латиница - чела съм ги винаги с интерес!  Naughty
Напълно съм съгласна. Дано наистина всичко се оправи и Bandit Queen отново да се завърне при нас.

# 260
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
zhani ако ти се чете какво ще стане с Кармата

Скрит текст:
Джоги очаква Тапася да се ожени за Виир, но тя вече си има гадже -Сид. Тапася моли Ичха да се ожени за Виир. Минава време и Виир се влюбва в сладичката и простовата Ички. Един прекрасен ден отива да и иска ръката от Джоги и той приема. Тапася започва да ревнува, защото Ичха ще има богат и красив съпруг, а и вижда, че двамата много се обичат. В деня на сватбата им, Тапася реже китката си с нож, защото иска да се ожени за Виир. Ичха я вижда и и дава сватбената си рокля и годежния си пръстен. На сватбата никой не подозира за размяната на двете. Когато младоженците се прибират в стаята си и Виир маха воала на Тапася, той разбира какво се е случило и се ядосва страшно много. Тапася му обяснява,, че Ичха не го желае, но той не и вярва. Семейството на Виир приема Тапася за законна снаха, но не и Виир - за него тя не е негова съпруга. Джоги Тхакур също се ядосва на дъщеря си. Той открива, че Виир има по-голям брат Ванш.
       Междувременно Дамини решава да напусне къщата с Ичха, което дълбоко разстройва Джоги и той получава сърдечен удар. Това разколебава Дамини и след изписването му от болница тя отива заедно с него и Дивия на курорт, за да помогне за възстановяването му.
      Междувременно Тапася, зарочарована от Виир, се завръща в бащината си къща и унижава Ичха, колкото е възможно. Виир изготвя документи за развод и моли Тапася да ги подпише, за да може да се омъжи за Ичха. Ички гневно му удря шамар и му казва, че никога няма да се омъжи за него, защото той е съпруга на Тапася.
      Братът на Виир има проблем с наркотиците и е настанен в център за рехабилитация. В същия център се намира и един от учениците на Ичха. Тапася убеждава бившата си любов Сид да нападне Ичха. Виир разбира и спасява Ичха, но тя случайно е ранена. Сид е арестуван, Тапася е в паника, но Ичка категорично отказва да познае извършителя, защото разпознава гаджето на Тапася и не иска да и навреди. Ванш се влюбва в Ичха. Майка им намразва момичето, защото и двамата и синове я обичат.  Братът на Виир иска да се омъжи за нея, но Джоги отказва да я даде на възстановяващ се наркоман. Въпреки това Ичха се съгласява, за да може Виир да я забрави и да се отдаде на Тапася. Виир е шокиран и разочарован, но жертва любовта си в името на по-големия си брат. Тапася разказва на Ванш за любовта на брат му с Ичха, за годежа и сватбата. Ванш е притеснен, но минава през сватбените ритуали. Виир и Тапася се изнасят от къщата, за да може Ванш и Ичха да живеят на спокойствие. Състоянието на Ванш се влошава, той постоянно подозира Ичха в изневяра. Ванш разбира, че Тапася е виновна за случилото се със Сид, той заплашва да я убие, но тя така изкарва нещата, че го кара да се чувства виновен след като е подозирал жена си и брат си в изневяра. Ванш не може да го понесе и се самоубива. Ичха обвинява Виир за смъртта на съпруга си, Той е арестуван, но Тапася го спасява като свидетелства за самоубийството.
  .  
моля те кажи още за кармата стана ми интересно ичха ще с ожени ли за вир

# 261
Здравейте момичета, ида с лоша вест.  Sad Бандитката са я баннали и не й дават да пише вече, тъй като не е на кирилица. Не са съгласни и с кирилизирането на постовете й от наша страна. Кофти. Постовете й много ще ни липсват. Sad Дано да успее да си свали подходяща кирилица на телефона си, за да може отново да се включва!

Не е честно, нали я кирилизират? Какъв е проблема? Тя не обижда никой в крайна сметка. Нейните постове са толкова интересни, аз от скоро започнах да чета този форум ида и чета постовете, толкова се радвах, че най после има кой да разказва интересни неща за Индия. Нали може и в скрит текст да пише, както беше писала последно? На мен наистина много ще ми липсва, предполагам, че и на всички останали, дано се намери някакво решение пак да продължи да пише

# 262
Не е честно, нали я кирилизират? Какъв е проблема? Тя не обижда никой в крайна сметка. Нейните постове са толкова интересни, аз от скоро започнах да чета този форум ида и чета постовете, толкова се радвах, че най после има кой да разказва интересни неща за Индия. Нали може и в скрит текст да пише, както беше писала последно? На мен наистина много ще ми липсва, предполагам, че и на всички останали, дано се намери някакво решение пак да продължи да пише

Тъкмо изгледах "Цветовете"...сега пък прочетох новината,че са баннали Бандитка и това ме довърши! ...Настроението ми се спихна тотално ... Въобще не ми се пише  Sad ...

Съгласна съм с вас! Въобще не е честно! Бандитката ще липсва на всички ни. Нейните постове са толкова съдържателни и интересни. Винаги ги чета с голямо удоволствие. Да се надяваме, че скоро нещата ще се оправят и тя отново ще е при нас ...    Praynig Praynig Praynig

# 263
  • София
mitkoalisiq1 това имам като информация. Приятно четене.

Скрит текст:
   Тапася започва да сънува кошмари, че ще я обвинят за подбудителство за самоубийство. Нейния страх става реалност, когато Сид заплашва да разкрие ролята си за смъртта на Ванш. Въпреки че Тапася подкупва Сид, той разкрива истината на Виир. Виир разказва какво е направила Тапася пред всички. Ичха осъзнава грешката си и се извинява. Виир гони Тапася от къщата. Джоги Тхакур също я гони.  Тя се премества в хотел и среща богат човек на име Raghuvendra Rathore. Той е привлечен от нея, но също така осъзнава, колко егоизъм се крие зад красивото и лице.
     След известно време Тапася се връща в къщата на родителите си, като има план за отмъщение срещу тези, които са я нарани. Отмъщението започва като отива в дома на Виир, преструвайки се, че очаква дете от него. Майка му я приема, защото и вярва.  В драматична сцена се разкрива, че Тапася наистина е бременна, факт, който дори и тя не подозира. Тя е изпълнена с радост от бременността си и вярва, че Виир ще се върне при нея.
     Бебето, което тя очаква всъщност не е на Виир, а на Rathore. Тапася и Rathore са били заедно една нощ, в която тя е била пияна. Ичха открива, че бебето на Тапася не може да е  от Виир, тъй като той е импотентен. Тя дава на Тапася 15 дни да каже истината. Тапася също разбира за импотентността на Виир. Тя заплашва да разкрие тайната му и да го злепостави, ако Ичха разкаже истината за бащата на нероденото и бебе.
     В последствие се разбира, че Виир всъщност може и да не е импотентен, защото е приемал лекарства. Той обвинява Ичха в лъжа за бащинството и приема Тапася и детето.
     Тапася ражда момиченце. Дамини напуска къщата Тхакур.
     Ичха и Дамини започват на чисто. Виир разбира за бащинство на бебето и осъзнавайки грешката си започва да търси Ичха. Тапася е изхвърлена отново от къщата на Виир. Тя оставя бебето си в сиропиталище и отива да се срещне Rathore. Когато той я уверява, че наистина я обича, тя приема предложението му за брак. Той отива да вземе дъщеря им от сиропиталището, но детето е изчезнало.
Ичха намира дъщерята на Тапася, изоставена в близост до автобусна спирка от човек, който я откраднал от сиропиталището. Ичха и Дамини я кръщават Мукта и се грижат за нея. Ичха установява, че очаква дете. Rathore и Тапася се женят. Виир не може да открие Ичха и решава да емигрира към САЩ.
     Ичха все още мисли, че Тапася е с Виир. Един ден Дамини и Ичха срещат Тхакур и той им разказва всичко, което се е случило в тяхно отсъствие. Ичха повторно се събира с Виир и му разкрива факта, че е бременна. Ичха и Виир се завръщат у дома преизпълнени с щастие. От друга страна, Тапася разбира, че никога не може да има друго дете, защото има медицински проблеми. Като научава, Ичха предлага да и даде Мукта (не знаейки, че те наистина са майка и дъщеря), но Тапася не приема.
     Ичха ражда син. Всички в семейството са много щастливи. Но въпреки това, Сумитра Деви кара сина си, Пушкар, да открадне момченцето с помощта на медицинска сестра. На Ичха и Виир подкупената сестра казва, че бебето им се е задавило до смърт. Пушкар е хванат от Rathore и Тапася с бебето. Двамата решават да го приемат, тъй като са бездетни. Rathore и Тапася отпразнуват пристигането на сина им с парти. Наричат момчето Yuvraj. Ичха също присъства на партито. Yuvraj е оставен сам и гладен, майчинските инстинкти на Ichcha се пробуждат и тя го храни. Виждайки това, Тапася се разстройва и Сумитра Деви обижда страшно много Ичха.
    Няколко дни по-късно, Ичха отново посещава къщата на Тапася и храни Yuvraj. Rathore изглежда разбира чувствата и. Но Тапася отново критикува Ichcha, която се извинява и си тръгва. Опитвайки от млякото на майка си, Yuvraj отказва да приема друга храна. За да няма опастност за здравето на детето, Rathore моли Ичха да храни Yuvraj всеки ден, в отсъствието на Тапася.
     В къщата на Bundela се появява човек – копие на Ванш. Той твърди, че е най-големият син на семейството. Gunwanti, майка та на Виир, го подкрепя, но всички други го наричат самозванец. Тапася вижда двойника на Ванш и остава втрештена. Тя казва на всички, че мъжът е фалшив.
Виир се завръща от пътуване и приема мъжа в къщата като брат си Ванш. Това изненадва Ичха. По-късно Виир и признава, че той знае, че мъжът лъже, но е бил принуден да го нарича така. Виир е изнудван от неизвестен човек да подкрепи измамника, в противен случай Ичха и децата ще бъдат ощетени.  „Ванш“ настоява, че е законен съпруг на Ичха. Gunwanti се намесва и подкрепя „Ванш“. Тя убеждава Виир да приеме истината, че това е съпругът на Ичха. Това разстройва Виир и той казва на майка си, че ако е необходимо Ичха ще се разведе с него.
     „Ванш“ всъщност е Роки, бивш затворник, който се занимава с една танцьорка на име Руби. Роки е доведен в къщата на семейство Bundela от майката на Виир Gunwanti, която не обича Ичха. Gunavanti отчаяно иска да има внуче, което може да продължи рода. Но след като Ичха губи първородното си дете не иска да има повече деца. Целта на Роки е да раздели Виир и Ичха. Gunwanti се надява, че Виир ще я напусне и се ожени за друга, която да ражда деца за семейството Bundela.
Роки се опитва да изнасили Ичха. Gunwanti е ужасена и призовава Джоги Тхакур за помощ. Опитвайки се да спаси Ичха, Джоги случайно убива Роки. Джоги се обажда в полицията и се предава. Виир разбира, че Gunwanti е мозъкът, измислил фалшивата самоличност на Роки. Gunwanti признава. Разочарован Виир решава да напусне къщата заедно с Ичха, но тя отказва и го моли да промени мнението си. Бащата на Виир, Umed, решава да се тръгне с него. Но дядото казва, че този, който е направил грешката трябва да си тръгне. Gunwanti тръгва, но Ичха убеждава Виир  да върне майка си. Виир е съгласен и Gunwanti се връща у дома.
     Tapsaya е в неизвестност, тъй като напуска дома си след скарване със съпруга си. На Джоги е отказано освобождаване под гаранция. Дивия си мисли, че Дамини е отговорна за всичко и започва да я мрази. Ичха и Виир случайно срещат медицинската сестра, помогнала да откраднат бебето им,  полудяла в един парк. Ичха посещава болницата, където е родила. Тя вижда кадри от отвличането на момчето.
     Ичха иска подробности от сестрата къде е детето и, но тя и се присмива. Avinash установява, че Yuvraj е момче на Ичха, отвлича Yuvraj и изнудва Ичха. След като тя разказва цялата история на Rathore, Виир и Rathore се опитват да намерят Yuvraj. Виир успява да спаси и двете си деца Yuvraj и Kanha (Ичха среща Kanha когато с Виир са разеделени и го отглежда заедно с Мукта).
Ичха научава, че е бременна с второ дете от Виир. Той иска да разкаже на семейството си, но Ичха го спира. По време на Холи, Виир и Ичха отиват в приятел на Виир да празнуват, където отново са изправени пред Avinash. Avinash се опитва да убие Виир, но Ичха идва и убива Avinash. Сумитра Деви вижда това и информира полицията. Ичха е арестувана.
      Виир е в болница, едва успява да разпознае членовете на семейството си, но разпитван от полицията е само в състояние да признае, че Ичха е човека, който е спасил живота му, без да си спомня името или връзката си с нея и че тя е жена му.

Uttaran история след 18 години
      По време на този времеви скок Ичха ражда дъщеря - Миити. Виир все още не си спомня Ичха и е омъжен повторно за Amla. Kanha е изхвърлен от къщата и приет от Дамини. Yuvraj остава в къщата на семейство Bundela. Миити изглежда точно като майка си. Ичха през цялото време е в затвора. Дамини е богата и има собствена къща. Миити отива в колеж, където учат Mukta и Yuvraj.

# 264
Скрит текст:
Защо не ви праща отговорите или това което иска да ви разкаже а вие ще ги кирилизирате и поствате тук Peace Аз също мога да го правя Peace

# 265
  • Варна
Скрит текст:
Защо не ви праща отговорите или това което иска да ви разкаже а вие ще ги кирилизирате и поствате тук Peace Аз също мога да го правя Peace
Аз също предложих на Бандитка,да ми изпраща постовете си на лични,а аз да ги кирилизирам и поставям тук...Обаче,не знам,дали може да изпраща/получава/пише/чете лични съобщения,след като са я баннали  newsm78

# 266
Скрит текст:
Аз също предложих на Бандитка,да ми изпраща постовете си на лични,а аз да ги кирилизирам и поставям тук...Обаче,не знам,дали може да изпраща/получава/пише/чете лични съобщения,след като са я баннали  newsm78
по мейл скайп примерно  Peace

# 267
Скрит текст:

На мен също ми хрумна тази идея. Даже тъкмо мислех да предложа, но видях, че други вече са писали. Ако не може да чете, тогава как е станало ясно, че е банната? Значи вероятно може да чете, както и да пише, но сигурно само лични съобщения. Последния вариант е, някой ако лично се е запознал с нея да и предаде какво сме писали и ако тя се съгласи, да праща по имейл или по скайп постовете си. На мен лично щеше да ми е по добре да пише на латиница, отколкото изобщо да не пише. Дано пък модераторите вземат предвид желанието на другите потребители и да и позволят пак да пише. До колкото разбирам няма такива, които да са против нейните постове, така че би трябвало да се измисли някакъв вариант.

# 268
Скрит текст:

На мен също ми хрумна тази идея. Даже тъкмо мислех да предложа, но видях, че други вече са писали. Ако не може да чете, тогава как е станало ясно, че е банната? Значи вероятно може да чете, както и да пише, но сигурно само лични съобщения. Последния вариант е, някой ако лично се е запознал с нея да и предаде какво сме писали и ако тя се съгласи, да праща по имейл или по скайп постовете си. На мен лично щеше да ми е по добре да пише на латиница, отколкото изобщо да не пише. Дано пък модераторите вземат предвид желанието на другите потребители и да и позволят пак да пише. До колкото разбирам няма такива, които да са против нейните постове, така че би трябвало да се измисли някакъв вариант.

И аз смятам така! Бадитката е прекрасна - никого не е обидила, постовете й са като енциклопедия за нас. Надявам се, че администраторите ще го разберат и ще й позволят да пише отново.  Praynig Praynig Praynig

# 269
Цветовете: Горкият Алек - покатери се на покрива заедно с Куши и Тамана, за да пусне писмо на Садна и да й го прати с хвърчилото. В резултат на това за малко не падна от покрива. Децата също бяха в опастност - всички се уплашиха. За щастие Анмол се качи и свали децата - после убеди Алек, че и те искат да напишат по нещо на Садна. Той щял да му направи по-голямо хвърчило и да го пуснат заедно. Алек се съгласи и слезе. Васу обаче побесня и му се развика как е възможно да прави такива неща. Анмол отведе децата - а Васу продължаваше да крещи на Алек. Той й каза, че вероятно е ядосана понеже е искала и тя да прати писмо на Садна. Васу му каза да спре с глупостите си - кога щял да се оправи. После взе и му смачка хвърчилото - Алек се ядоса. Отвоно си го взе и каза на майка си: ще кажа на Садна, тя ще ти се разсърди, ще видиш ти, Садна ще се ядоса много. Тогава Васу удари Алек. Стана ми много мъчно за него. Той не заслужава това - за него съществува само Садна. Той живее в своя свят, където тя е жива и той я чака да се върне. Васу трябва да разбере това ...  no no no cry  cry

Рагини и Индраджит опитаха да успокоят Васу, но тя беше непреклонна - Алек бил опасен за децата и околните. Повече нямало да го търпи - после го помъкна насила към стаята му. А той милия само викаше - помощ Рагини, мама пак ще ме бие. Това ми подсказва, че явно и друг път го е правила през тези 7 години - ужас ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Най-лошото беше, че Васу заключи Алек в стаята му. Толкова беше жален как викаше да му отворят - тя обаче взе ключа и забрани да му помагат. Рагини отиде и през решетките на прозореца си поговори с Алек. Той я помоли да напишат заедно писмо на Садна. Много силен момент.  cry cry cry

Стана ми много мъчно и честно казано пак си поревах докато Алек диктуваше на Рагини писмото до Садна. Особено когато й каза да напише: Садна, обичам те повече от всичко на света. Не мога без теб. Много ми липсваш. Ела си по-скоро. Рагини така жално го погледна - после му каза, че и на нея Садна й липсва. А аз направо се разплаках като луда.  newsm45 newsm45 newsm45

Защо сценаристите трябва да са така жестоки - защо не оставиха Садна жива и двамата с Алек да са си заедно и щастливи. Каквото и да стане той винаги ще я обича и никой няма да може да я замени. Пък в другия живот пак ще са заедно. А за нас ще останат техните готини и сладки моменти. Тях ще си пускам и ще си представям, че финала е щастлив ....  newsm10 newsm76 Two Hearts

После Рагини донесе торта на Алек - той отново каза, че е запазил едно парче и за Садна. Все тя му е в главата - личи си, че я обича безкрайно ...  Cry

Горката Куши отиде да моли Анмол за помощ, понеже баща й е заключен. Анмол веднага се зае и освободи Алек противопоставяйки се на Васу. Браво на него ...  smile3501

Рагини пък удари Тамана понеже тя е дала идеята за хвърчилото. После обаче осъзна, че не е било правило и й се извини. Появи се и Гуни - дъщерята на Авни и Навин. Вече е порастнала - много хубаво момиче. Анмол я прикрива, че е била на конкурс по танци. Сигурно скоро ще се появи и брат й Пратап. Въобще - всеки ден по някой нов ...  Peace

Без Садна и Ранвир сериала вече не е същия и много се ядосвам докато го гледам. Днес покрай Алек се загледах малко повече - но всичко е толкова тежко. Много ми е мъчно за него, за Садна, за Ранвир. Сценаристите направо се подиграват със зрителите си ...
  Weary

Общи условия

Активация на акаунт