"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 265
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
zhani ако ти се чете какво ще стане с Кармата

Скрит текст:
Джоги очаква Тапася да се ожени за Виир, но тя вече си има гадже -Сид. Тапася моли Ичха да се ожени за Виир. Минава време и Виир се влюбва в сладичката и простовата Ички. Един прекрасен ден отива да и иска ръката от Джоги и той приема. Тапася започва да ревнува, защото Ичха ще има богат и красив съпруг, а и вижда, че двамата много се обичат. В деня на сватбата им, Тапася реже китката си с нож, защото иска да се ожени за Виир. Ичха я вижда и и дава сватбената си рокля и годежния си пръстен. На сватбата никой не подозира за размяната на двете. Когато младоженците се прибират в стаята си и Виир маха воала на Тапася, той разбира какво се е случило и се ядосва страшно много. Тапася му обяснява,, че Ичха не го желае, но той не и вярва. Семейството на Виир приема Тапася за законна снаха, но не и Виир - за него тя не е негова съпруга. Джоги Тхакур също се ядосва на дъщеря си. Той открива, че Виир има по-голям брат Ванш.
       Междувременно Дамини решава да напусне къщата с Ичха, което дълбоко разстройва Джоги и той получава сърдечен удар. Това разколебава Дамини и след изписването му от болница тя отива заедно с него и Дивия на курорт, за да помогне за възстановяването му.
      Междувременно Тапася, зарочарована от Виир, се завръща в бащината си къща и унижава Ичха, колкото е възможно. Виир изготвя документи за развод и моли Тапася да ги подпише, за да може да се омъжи за Ичха. Ички гневно му удря шамар и му казва, че никога няма да се омъжи за него, защото той е съпруга на Тапася.
      Братът на Виир има проблем с наркотиците и е настанен в център за рехабилитация. В същия център се намира и един от учениците на Ичха. Тапася убеждава бившата си любов Сид да нападне Ичха. Виир разбира и спасява Ичха, но тя случайно е ранена. Сид е арестуван, Тапася е в паника, но Ичка категорично отказва да познае извършителя, защото разпознава гаджето на Тапася и не иска да и навреди. Ванш се влюбва в Ичха. Майка им намразва момичето, защото и двамата и синове я обичат.  Братът на Виир иска да се омъжи за нея, но Джоги отказва да я даде на възстановяващ се наркоман. Въпреки това Ичха се съгласява, за да може Виир да я забрави и да се отдаде на Тапася. Виир е шокиран и разочарован, но жертва любовта си в името на по-големия си брат. Тапася разказва на Ванш за любовта на брат му с Ичха, за годежа и сватбата. Ванш е притеснен, но минава през сватбените ритуали. Виир и Тапася се изнасят от къщата, за да може Ванш и Ичха да живеят на спокойствие. Състоянието на Ванш се влошава, той постоянно подозира Ичха в изневяра. Ванш разбира, че Тапася е виновна за случилото се със Сид, той заплашва да я убие, но тя така изкарва нещата, че го кара да се чувства виновен след като е подозирал жена си и брат си в изневяра. Ванш не може да го понесе и се самоубива. Ичха обвинява Виир за смъртта на съпруга си, Той е арестуван, но Тапася го спасява като свидетелства за самоубийството.
  .  

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 15:41 от TEREZA83

# 241
КАРМАТА
Тоя Виир май повече ще пасне на Ичха....спокоен,уважава семейството си ,индийската култура и традиции.

А фръцливата Тапася -тип нашенска кифла е от съвсем друга планета-за нея той и е повече от скучен...Не вярвам,че могат "да мелят" заедно.
Надявам се,че няма да си губят заедно времето в бъдеще,но ще видим.

Аз от някъде дочух, че Тъпася и Ичка щели да се влюбят в един и същи човек. Ичка щяла да се откаже от любовта си естествено, заради Тъпу, но не знам кой е този човек, струва ми се, че ако има нещо вярно, ще да е този, с когото в момента Тъпася излиза, забравих му името

# 242
Терезка, ще ме накараш да спра да гледам сериала - неспреведливост след несправедливост...  ooooh! Всъщност то е както си го направи човек, Дамини като цял живот учи детето си на саможертва, си е логично такива работи да стават...

# 243
Бабата по начало си е едно социално "недоразумение"...Какво прави още тая жена в това семейство не знам.А за отношението и към Ичха и майка и нямам думи,обиди,навикване-такава простакеса е.

А Ичха наистина има по-мило,лъчезарно и топло излъчване от "перфектната" Тапася.

# 244
Погледнах клипа с финала на Цветовете и не ми харесва. Не ми харесва, че Рагини пее на Анмол, а Алек е с друга  #Cussing out
И на мен никак, ама никак не ми харесва. Пълна кретения. Отвратително.

# 245
Благодаря Тереза....
За съжаление Дамини си е оВца и такава ще си остане.Как не можа да избере да си тръгне навремето и да осигури независимост и самостоятелност на себе си и детето си от тия хора в къщата.
Сега до края ще гледаме как Ичха се жертва и отказва от щастието си в името на "младата господарка",защото нали разбирате тя трябва да има всичко и всичко да е за нея.А детето и да е втора категория човек,за когото най-голямата добродетел била саможертвата и трябва да се отказва и притеснява от личния успех в името на добруването на лигавата Тапася,която винаги трябва да е първа във всичко....Еххх,не знам да спра ли да гледам тоя сериал,за да не се дразня повече или да го гледам ,за да видя докъде ще стигне човешката глупост.
Ето ви пример как едно дете,чието самочувствие и усещане ,че е личност е смачкано от малко си остава осакатено и като възрастен...И после иди му обяснявай,че и то е човек и има право на лично щастие.

# 246
Здравейте момичета, ида с лоша вест.  Sad Бандитката са я баннали и не й дават да пише вече, тъй като не е на кирилица. Не са съгласни и с кирилизирането на постовете й от наша страна. Кофти. Постовете й много ще ни липсват. Sad Дано да успее да си свали подходяща кирилица на телефона си, за да може отново да се включва!

# 247
  • Varna
Ееее, как може така беееее rotfImao

# 248
БУЛКАТА
За Казан винаги съм се чудела щом му трябват пари за нива,защо не поиска от Бейрон и с техника може да му помогне...А той ходи все при някакви лихвари дето не го жалят и такива срокове му дават,че в крайна сметка губи...Ааа да,от неудобство-той имал чест,гордост, ала-бала-типично в техен стил,та накрая си чука главата и семейството му страда.

# 249
Здравейте момичета, ида с лоша вест.  Sad Бандитката са я баннали и не й дават да пише вече, тъй като не е на кирилица. Не са съгласни и с кирилизирането на постовете й от наша страна. Кофти. Постовете й много ще ни липсват. Sad Дано да успее да си свали подходяща кирилица на телефона си, за да може отново да се включва!
Дано. Много ще ни липсва.

# 250
Кофти...Дано си намери някакъв кирилизатор.
Аз и бях пратила сайта на кирилизатора който ползвам,но тя отговори,че при нея не работи-много ми е чудно ,че не става.
За сведение и аз пиша от чужбина и всеки един пост не само в тоя форум,но във всеки,който пиша ми минават през него и за това всичко става по-бавно,а и проверявам за грешки след това.

# 251
Дано. Много ще ни липсва.

Това е ужасна новина! Как може такова нещо. Админите трябва да се съобразят и да вземат под внимание това, че Бандитката пише от Индия. Дано се намери решение - тя да открие подходящ кирилизатор или нещо такова. Така е много гадно. Нейните постове са толкова ценни, интересни и винаги съдържателни. Темата ще изгуби без нея. Дано скоро всичко се нареди ...  no cry Praynig  Praynig Praynig

# 252
  • София
   С нетърпение чаках всеки пост на Бандитката. За жалост нищо не разбирам от кирилизиране, за да помогна.

Бандитке, надявам се да ни четеш и дано скоро пак се включиш при нас!!!

# 253
Малката булка
УАУ каква сладка серия, много романтична!!! Тези двамцата са ми любимци, много харесвам и Сугна и Шам, как само я гледа...
Забелязах, че при изпълнение на някои ритуали те рисуват свастика, пречупения кръст, някой знае ли, какво означава този знак за индийската вяра?

# 254
Малката булка
УАУ каква сладка серия, много романтична!!! Тези двамцата са ми любимци, много харесвам и Сугна и Шам, как само я гледа...
Забелязах, че при изпълнение на някои ритуали те рисуват свастика, пречупения кръст, някой знае ли, какво означава този знак за индийската вяра?
Доколкото знам това е знак за щастие и благополучие.

Общи условия

Активация на акаунт