"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 275
  • 756
  •   1
Отговори
# 225

Привет на всички новодошли и престрашили се да пишат!  Аз лично много се радвам, че сте се вслушали в съвета на Тереза и се надявам по-често да се включвате в дискусиите  Peace

Жани- да, такива са къщите на индииските богаташи, (пък било то и от село).  Просторни, широки, красиво обзаведени и декорирани главно в традиционен стил. Тук домът и семеиството стоят наравно  с Бог и храната, така че за един индиец е изключително важно да има красив, чист, уютен и по възмойност много просторен дом. Обикновено, що се отнася до домовете им, средства не се пестят. Ще се пести от пазсруване, развлечения, услуги, но за къщата ще се избере наи-доброто и скъпото, понеже тя е "лицето" на семейството пред соцюма и мерило за престиж. И не само при наи-замойните индиици е така. Високите касти по принцип държат на удобството и престижа. В  Индия например модата на апартаментите и жилищните комплекси навлезе интензивно едва преди 8-9 години, но дори сега, ако питаш традиционния индиец, ще ти отговори, че предпочита къща. Индииците обичат пространството, големи стаи, много прозорци. За тях е важно да има свободно пространство, децата да могат да тичат на воля. Терасите им винаги са на покрива- открити, обширни. Там често ще видиш децата да веят хвърчила по фестивалите и дори без повод, ще чуеш музика и глъч.. Безкрайно пъстра гледка.
Изобщо индииците имат афинитет към големи, изящни и колоритни домове. На портата обикновено окачат амулет срещу зли очи и уроки- то е една висулка от лимон и зелена люта чушка. На входната врата пък често стои орнамент с лика на бог Ганеш, които символизира благополучието и благоденствието на семейството и един вид приветства гостите на дома. Тук на почит е мраморът, понеже освен 4е внася красота, държи хладно в горещините. Кухните са тип."бокс"- тоест само плот и шкафове,  но обсипани с  всевъзможни продукти и подправки. Храненето става в гостната, а всъщност нейна роля в повечето случаи играе обширното лоби. Още с влизането в лобито веднага добиваш представа за дома и стопаните. Задължително има кът за домашния олтар- той винаги е много пищно декориран и винаги в източната част на къщата. Задълйително има и стая тип килер, където се складира зимнината и разни други непотребни за момента вещи). В спалните не обичат твърде много мебели, но затова пък много държат на пердетата, килимите, покривките и спалното бельо. Малките декоративни възглавнички са на голяма почит при декора, както и едни много симпатични дълги висулки-наниз от огледълца и други орнаменти, които се закачат от двете страни на рамката на вратата и придават уют на дома.
Къщата на Каляни де факто е типичният модел за дома на индииците със знатно потекло-  такива са клановете Сингх, Такур, Бардвадж, Сингания, Шарма, Капур, Верма, Малхотра.

Колкото до замогването на Каляни- нейното едва ли е било замогване впоследствие. Тя по начало принадлежи на знатен род и високо потекло. Кланът Раджпут се слави като един от най-почитаните и най- заможните по отношение на злато и имоти. Предполагам е получила солидно наследство от родата си. Ако не имот, то поне злато в изобилие. Много овдовели жени например обръщат златните си притежания в пари и започват да дават заеми на бедните селяни срещу лихви. По селата лихварството е изключително разпространена практика. Така че в тоя случаи Каляни е имала избор. Но дори да не е било точно така,  високото потекло автоматично и отваря вратите навсякъде. Ето затова индииците толкова държат на високата каста и произход.

Хаксев, бижутата и окичването с тях в Индия има много важна символика и то не само при жените, но и при мъжете. Индииците вярват, че накитите са символ на благодат и благоденствие. Колкото по-накичени са жените, толкова по-силно привличат добра поличба, богатство и просперитет към себе си. Същото е и с мъжете, които се обсипват с пръстени, медальони и дори гривни. Аз например изобщо не обичам да се труфя като коледна елха и на няколко пъти в началото всички ме гледаха странно в недоумение и ме разпитваха как така не съм сложила колие- не било на хубаво, трябвало да има нещо на врата, ако ще и просто верижка  Peace Сега сякаш вече и аз придобих тоя навик..май не тръгвам никъде без колие, но в доста по-умерени размери и дизайн. Огромните накити деиствително са много тежки. А тези обеци, които се премятат зад ухото и се защипват за косата така и не ги издържах Сад(

Тери, "Луната се скри в облаците" нямаше успех. Спряха го и го замениха с друг, доколкото помня. Всъщност тук нито един сериал на 4мата по отделно не успя да заинтригува аудиторията.

И аз предпочитам да живея в къща, но това е само мечта...
Когато гледам къщите им се чудя как мият прозорците, смъкват завесите, как след това ги слагат... Thinking Това го правят слугите, но и на тях сигурно не им е лесно....

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 13:05 от MAMA-AN

# 226
  • Varna
Като ви чета какъв бомбок е станало в Цветовете, права съм била или по скоро съм усетила някак си, че след смъртта на Садна и Ранвир ...пУлжението става, мамата си трака и няма да ме кефи това което се показва. ooooh!  rotfImao
Ще ви следя тук,..... за сега филма съм го отсвирила, може за фон най-много да го ползвам. Много съм Идосана пък Crossing Arms

# 227
Къде изчезна оригиналния пост на Bandit Queen  вт, 02 сеп 2014, 10:02  newsm78 newsm78 newsm78
В скрития текст е оригинала на поста....

Скрит текст:
Privet na vsi4ki novodoshli i prestrashili se da pishat!  Az li4no mnogo se radvam, 4e ste se vslushali v syveta na Tereza i se nadqvam po-4esto da se vklju4vate v diskusiite Smile

Zhani- da, takiva sa kyshtite na indiiskite bogatashi, (pyk bilo to i ot selo).  Prostorni, shiroki, krasivo obzavedeni i dekorirani glavno v tradicionen stil. Tuk domyt i semeistvoto stoqt naravno  s Bog i hranata, taka 4e za edin indiec e izklju4itelno vajno da ima krasiv, 4ist, ujuten i po vyzmojnost mnogo prostoren dom. Obiknoveno, shto se otnasq do domovete im, sredstva ne se pestqt. Shte se pesti ot pazsruvane, razvle4eniq, uslugi, no za kyshtata shte se izbere nai-dobroto i skypoto, poneje tq e \"liceto\" na semeistvoto pred sociuma i merilo za prestij. I ne samo pri nai-zamojnite indiici e taka. Visokite kasti po princip dyrjat na udobstvoto i prestija. V  Indiq naprimer modata na apartamentite i jilishtnite kompleksi navleze intenzivno edva predi 8-9 godini, no dori sega, ako pitash tradicionniq indiec, shte ti otgovori, 4e predpo4ita kyshta. Indiicite obi4at prostranstvoto, golemi stai, mnogo prozorci. Za tqh e vajno da ima svobodno prostranstvo, decata da mogat da ti4at na volq. Terasite im vinagi sa na pokriva- otkriti, obshirni. Tam 4esto shte vidish decata da veqt hvyr4ila po festivalite i dori bez povod, shte 4uesh muzika i glych.. Bezkraino pystra gledka.
Izobshto indiicite imat afinitet kym golemi, izqshtni i koloritni domove. Na portata obiknoveno oka4at amulet sreshtu zli o4i i uroki- to e edna visulka ot limon i zelena ljuta 4ushka. Na vhodnata vrata pyk chesto stoi ornament s lika na bog Ganesh, koito simvolizira blagopolu4ieto i blagodenstvieto na semeistvoto i edin vid privetstva gostite na doma. Tuk na po4it e mramoryt, poneje osven 4e vnasq krasota, dyrji hladno v goreshtinite. Kuhnite sa tip.\"boks\"- toest samo plot i shkafove,  no obsipani s  vsevyzmojni produkti i podpravki. Hraneneto stava v gostnata, a vsyshtnost neina rolq v pove4eto slu4ai igrae obshirnoto lobi. Oshte s vlizaneto v lobito vednaga dobivash predstava za doma i stopanite. Zadyljitelno ima kyt za domashniq oltar- toi vinagi e mnogo pishtno dekoriran i vinagi v izto4nsta 4ast na kyshtata. Zadyljitelno ima i staq tip kiler, kydeto se skladira zimninata i razni drugi nepotrebni za momenta veshti). V spalnite ne obi4at tvyrde mnogo mebeli, no zatova pyk mnogo dyrjat na perdetata, kilimite, pokrivkite i spalnoto belio. Malkite dekorativni vyzglavni4ki sa na golqma po4it pri dekora, kakto i edni mnogo simpati4ni dylgi visulki-naniz ot ogledylca i drugi ornamenti, koito se zaka4at ot dvete strani na ramkata na vratata i pridavat ujut na doma.
Kyshtata na Kalqni de fakto e tipi4niqt model za doma na indiicite sys znatno poteklo-  takiva sa klanovete Singh, Takur, Bardvadj, Singaniq, Sharma, Kapur, Verma, Malhotra.

Kolkoto do zamogvaneto na Kalqni- neinoto edva li e bilo zamogvane vposledstvie. Tq po na4alo prinadleji na znaten rod i visoko poteklo. Klanyt Radjput se slavi kato edin ot nai-po4itanite i nai- zamojnite po otnoshenie na zlato i imoti. Predpolagam e polu4ila solidno nasledstvo ot rodata si. Ako ne imot, to pone zlato v izobilie. Mnogo ovdoveli jeni naprimer obryshtat zlatnite si pritejaniq v pari i zapo4vat da davat zaemi na bednite selqni sreshtu lihvi. Po selata lihvarstvoto e izklju4itelno razprostranena praktika. Taka 4e v toq slu4ai Kalqni e imala izbor. No dori da ne e bilo to4no taka,  visokoto poteklo avtomati4no i otvarq vratite navsqkyde. Eto zatova indiicite tolkova dyrjat na visokata kasta i proizhod.

Haksev, bijutata i oki4vaneto s tqh v Indiq ima mnogo vajna simvolika i to ne samo pri jenite, no i pri myjete. Indiicite vqrvat, 4e nakitite sa simvol na blagodat i blagodenstvie. Kolkoto po-naki4eni sa jenite, tolkova po-silno privli4at dobra poli4ba, bogatstvo i prosperitet kym sebe si. Syshtoto e i s myjete, koito se obsipvat s prysteni, medalioni i dori grivni. Az naprimer izobshto ne obi4am da se trufq kato koledna elha i na nqkolko pyti v na4aloto vsi4ki me gledaha stranno v nedoumenie i me razpitvaha kak taka ne sym slojila kolie- ne bilo na hubavo, trqbvalo da ima neshto na vrata, ako shte i prosto verijka Smile Sega sqkash ve4e i az pridobih toq navik..mai ne trygvam nikyde bez kolie, no v dosta po-umereni razmeri i dizain. Ogromnite nakiti deistvitelno sa mnogo tejki. A tezi obeci, koito se premqtat zad uhoto i se zashtipvat za kosata taka i ne gi izdyrjah Sad(

Teri, \"Lunata se skri v oblacite\" nqmashe uspeh. Sprqha go i go zameniha s drug, dokolkoto pomnq. Vsyshtnost tuk nito edin serial na 4mata po otdelno ne uspq da zaintriguva audigoriqta.

# 228
Божеее, ама голямата Ичха заеква точно като малката - "Ами... аз", "Ами... тя, Тапу..."
Страшни нерви трябва да има човек, добре че сериалът много ми харесва като идея, иначе....  ooooh!

# 229
Е много ме дразни как тая Ичха и смотаната ѝ майка продължават да изпълняват нелепите нареждания на тоя навлек бабата. Заслужава да си дойде мъжът и да ѝ нашока репата, ама здраво!  smile3515

# 230
Божеее, ама голямата Ичха заеква точно като малката - "Ами... аз", "Ами... тя, Тапу..."
Страшни нерви трябва да има човек, добре че сериалът много ми харесва като идея, иначе....  ooooh!

Както всички я нахокват особено бабата, то няма как да не заеква момичето....
На мен порасналата Ичха много ми харесва - по-хубава е от Тапася....
Да не би да се окаже, че момчето с което искат да запознаят Тапася да е Ситх  newsm78 Горкото момче  ooooh!

# 231
Момчето е Виир. Може би онова, което видя Ичха.

# 232
"Цветовете на любовта"

Толкова много сте писали и толкова ичерпателно, че няма какво да кажа. Lora di, напълно съм съгласна с поста ти. В момента в "Цветовете на любовта" все едно са изтрили Ранвир и са сложили Анмол. Мисля си, че 1000 пъти по-добре щеше да е ако просто бяха променили актьорите. Така е абсурдно, а и както каза Бандитката и абсолютно невъзможно с оглед на факта, че всеки индиец почита мъртвите си близки. Ние не можем да го приемем, какво говорим за местните вярващи зрители.

На мен в повече ми дойде, когато сина на Вину каза, че искал да прилича на Ранвир. Кушалия попита кой Ранвир, а Пракаш и каза, че сигурно има в предвид някой братовчет на снахата. Ужас  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Васу и тя една примирена разнясяше това подаръче вместо да ги събере всички в хола и да размаха пръстта.

Иначе малкия е досущ като Малти!!!! Дупе да му е яко на Вину   Joy  Joy  Joy

Скрит текст:
   А сега за сценария. "Bidaai" е сериала, който прави Киншук звезда. Преди това е имал второстепенна роля в Dhoom Machaao Dhoom и е участвал в Kaajjal като заместващ Apurva Agnihotri в главната роля. Това пък е актьорът, който играе Анмол Ражванш в "Цветовете". Изглежда нещо са ги менкали от Star Plus. Apurva става Ранвир, но изругоячено, а Kinshuk получава главната роля в сериал, страшно близък като сценарии до "Цветовете". Казва се Chand Chupa Badal Mein. Там също се разказва за момиченце, Ниведита, от средната класа, загубило майка си, но в случая живеещо с баба, дядо, баща си и по-малкия си брат. Тя жертва любовта си в името на нейна братовчетка, а самата тя се жени за героя на Киншук. Като гледам сериала е само 261 епизода, но Бандитката да каже колко е бил популярен.

Именно това ме озадачава - глупостите, които сценаристите дробят епизод след епизод. Като се започне от смъртта на Садна, та до самия край. Аз не симпатизирам на подмяната на актьори с други, но в някои сериали го правят като се наложи. Тук явно въобще не са мислили за това. Така са си решили да развият сюжета. Всичко в момента е с главата надолу - как очакват да имат рейтинг. И вместо да са си взели поука, те натам ще забъркат още куп глупости. Всичко е като съшито с бели конци. А като се сетя за оная пуйка дето ще я натресат на Алек - ужас. Направо ми призлява - не мога да я търпя. Изключително дразнещо същество. Гледала съм части, но просто ми е ужасна. Само се бута, а той я гони - Васу пък ще й помага. Ще се омилква около децата, та да я обикнат. Клипчето дето си пуснала е промо за финала - кадрите тук са различни. Но накрая наистина Рагини се омъжва отново за Анмол - този път явно го е обикнала. Алек ще се ожени за онази - мисля баш в последната серия. Преди това не я иска. Алек ще се съгласи и ще се ожени, но ще й каже, че никога няма да я обича така, както обича Садна и тя винаги ще е най-важна за него. Вероятно го прави и заради Куши, която ще обикне Сачи. Да се чудиш защо и как. И натам има толкова небивалици, че няма на къде. Въобще - чудя се защо още гледам. Явно само за фон - добре, че не остава много. За мен тези епизоди са излишни - истинските са си с четиримата сладури ... Naughty Naughty Naughty

Определено Цветовете поеха в посока надолу и сигурно поради този факт, сериала не е продължил с повече серии. Гледам го повече като фон и само от време на време се заглеждам в дадени сцени. Не може да ме грабне нещо, за да го догледам така, както го гледах преди.

И при мен става същото! Peace

# 233
Да, такива са къщите на индийските богаташи, (пък било то и от село).  Просторни, широки, красиво обзаведени и декорирани главно в традиционен стил. Тук домът и семейството стоят наравно  с Бог и храната, така че за един индиец е изключително важно да има красив, чист, уютен и по възможност много просторен дом. Обикновено, що се отнася до домовете им, средства не се пестят. Ще се пести от пазаруване, развлечения, услуги, но за къщата ще се избере най-доброто и скъпото, понеже тя е "лицето" на семейството пред соцюма и мерило за престиж. И не само при наи-заможните индийци е така. Високите касти по принцип държат на удобството и престижа. В  Индия например модата на апартаментите и жилищните комплекси навлезе интензивно едва преди 8-9 години, но дори сега, ако питаш традиционния индиец, ще ти отговори, че предпочита къща. Индийците обичат пространството, големи стаи, много прозорци. За тях е важно да има свободно пространство, децата да могат да тичат на воля. Терасите им винаги са на покрива- открити, обширни. Там често ще видиш децата да веят хвърчила по фестивалите и дори без повод, ще чуеш музика и глъч.. Безкрайно пъстра гледка.
Изобщо индийците имат афинитет към големи, изящни и колоритни домове. На портата обикновено окачат амулет срещу зли очи и уроки- то е една висулка от лимон и зелена люта чушка. На входната врата пък често стои орнамент с лика на бог Ганеш, които символизира благополучието и благоденствието на семейството и един вид приветства гостите на дома. Тук на почит е мраморът, понеже освен 4е внася красота, държи хладно в горещините.

Скрит текст:
Кухните са тип."бокс"- тоест само плот и шкафове,  но обсипани с  всевъзможни продукти и подправки. Храненето става в гостната, а всъщност нейна роля в повечето случаи играе обширното лоби. Още с влизането в лобито веднага добиваш представа за дома и стопаните. Задължително има кът за домашния олтар- той винаги е много пищно декориран и винаги в източната част на къщата. Задълйително има и стая тип килер, където се складира зимнината и разни други непотребни за момента вещи). В спалните не обичат твърде много мебели, но затова пък много държат на пердетата, килимите, покривките и спалното бельо. Малките декоративни възглавнички са на голяма почит при декора, както и едни много симпатични дълги висулки-наниз от огледълца и други орнаменти, които се закачат от двете страни на рамката на вратата и придават уют на дома.
Къщата на Каляни де факто е типичният модел за дома на индииците със знатно потекло-  такива са клановете Сингх, Такур, Бардвадж, Сингания, Шарма, Капур, Верма, Малхотра.

Куини, хиляди благодарности за подробната информация относно домовете и къщите на индийците. Беше ми супер интересно да прочета толкова интересни неща. Личи си, че те много държат на домовете си ...   smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Здравейте!
До сега само ви четях.Аз гледам и трите сериала,когато съм си  вкъщи.
Цветовете
Много ме е яд ,че четирамата бяха щастливи за толкова кратко време.Аз не разбрах Ранвир от какво е починал?

Добре дошла!  Hug

Още не са показали, но Ранвир е умрял спасявайки сегашният съпруг на Рагини - Анмол от свлачище и падащи камъни ... 
  cry cry cry

Като ви чета какъв бомбок е станало в Цветовете, права съм била или по скоро съм усетила някак си, че след смъртта на Садна и Ранвир ...пУлжението става, мамата си трака и няма да ме кефи това което се показва. ooooh!  rotfImao
Ще ви следя тук,..... за сега филма съм го отсвирила, може за фон най-много да го ползвам. Много съм Идосана пък Crossing Arms

Много добре правиш! И аз се чудя защо още гледам - вече нищо не е същото, нищо не ме грабва. Бясна съм на сценаристите. Пускам сериала просто така, но без Садна и Ранвир няма как да ме привлекат като зрител. Друго си е да гледаме прекрасната любов между Алек и Садна и Рагини и Ранвир. Това в момента е чиста гавра със зрителите ... Naughty

# 234
Малката булка. Здравейта отново. Денс се поразрових малко и погледнах сериите напред. В Казахстан също го дават този филм, само че под название "Невестка". та да ви дам малко информация, за това какво става понататък, за нетърпеливите като мен. Ще се опитам да го скрия, но не знам дали ще се получи. за което се извинявам
Та, някъде след 30-тина серии, Байрон най-сетне се връща в къщи и научава, че Ананди е изгонена. Той дига скандал на майка си , в отговор на което тя казва, че не е длъжна да му дава обяснение, но той настоява и казва, че е длъжна да му обясни какво става... Като я заплащват, че ще напуснат къщата... Тогава тя разказва за миналото си и какво стана с Маавир. Оказва се, че като избягва от къщата, тя се среща някакъв човек, тогавашния глава на село Нагор и той организира публичен съд над Маавир и го кара да подпише извинение към Калиани за деянията си (на кой дявол са й извиненията, но нейсе) Маавир се опитва да я очерни, но съселяните казват, че познават Калиани, и починалият й съпруг и го карат да подпише извинението, иначе ще го изгонят от селото. Маавир подписва и се кани да върви. Но калиани го спира и казва, че не иска да живее в една къща с този човек и би искала да се върне за да събере нейните неща... Маавир отказва поначало с предлог, че тя може да открадне нещо, но съселяните казват, че и те ще дойдат, за да може тя спокойно да събере вещите си.
тя събира багажа си, който се състои в голям портрет на починалия й съпруг, две златни гривни, едната от които е подарък от майка й, а другата - от покойния й съпруг за сватбата, взима и сватбената рокля, която съпругът й донесе от Калкута - същата, която тя подари на гауната на Сугна.
излизайки от стаята си, тя показва на всички присъстващи, какво носи в куфарчето ... Маавир от яд започва да я черни, че тя бърза да напусне къщата, защото иска да уреди живота си, и че дори сигурно вече има любовник и т.н. След което следва един шамар от страната на Калиани. Той казва, че няма да забрави за шамарите й, и където и да се скрие, той ще я намери и ще отмъсти. Главата на семейството казва, че къщата принадлежи не само на Маавир, но и на Калиани и нейните деца, но тя отказва, да име нещо общо с Маавир и взима само това, което вече описах.
всичко това тя разказва на синовете си, всички реват, после Васант взима пушка и отива да отмъщава на Маавир, Байрон отива след него, пътуват и двамата с джиповет от времето оно (сиреч съветско време, може и да са съветски джипове).
пристига Васант в къщата на Маавир, и насочва пушката към него, онзи видимо се плаши, но не показва и казва, че Калиани ги излъгала, в това време пристига и Байрон и почва да увещава брата да не върши глупости. Докато се боричкат, от задните стаи излиза Ананди и се хвърля в обятията на Байрон.
забравих да кажа, че Байрон и сумитра отиват в селото на Ананди за да ги приберат, но не ги намират там, Кришна им разказва, че глупака Казан, след като плати за земята, собственика го преби и го изхвърли нейде и с една дума, те са останали и без къщата и без земята. и са тръгнали нейде, никой не знае къде - естественно тя обвинила Байрон във всичките смъртни грехове и каза, че всичко се случило заради тях, те са виновни за нещастията на родителите на Ананди. След което Байрон се върнаха и последва скандала с Калиани.
оказва се, че те прислугват на Маавир, тя и нейните родители, понеже той дал пари на Казан за операцията след боя, иначе щяли да му отрежат крака и сега те отработват дълга си.
след като научи за това, Васант се разяри още повече и пак дигна пушката, но тук изскочи багвати, следвана от Куцащия Казан и застана пред пушката, с думи "по добре застреляй ме"
започна да ги обвинява, че те не са искали да им помогнат, и че Калиани ги изгони, и тях и Ананди, а чужд човек и м притече на помощ и сега трябва да отработят дълга си .. Байрон извади парите и ги хвърли на масата и каза, качвайте се в колата, тръгваме у дома. Но тя се опря с рогата напред и пак започна с обидите, без да чува какво й говори Байрон. Тогава Байрон хвана Ананди за ръката и каза, че тя отива с тях и са тръгнали към колите си. яростната Бага търчи след тях, а Казан с подвита опашка куцука след нея
Пред колата Ананди започна да плаче, че не може да остави родители те си, те нямало да се справят сами и т-н. Бага пак започна да ги обижда, че дори да умира, няма да пристъпи прага на техния дом, че те имат дълг към Маавир и ядосан Байрон разказа, какво е сторил Маавир на майка им, и че сега ги взе при себе си за да отмъсти на Калиани, а не защото искал да им помогне. Тук се намери Казан (удивително) и каза, че добре че са дошли сватовете, нека вземят Ананди, той не иска тя да прислугва на чужди хора, и че те ще се справят сами.
след като Васант, Байрон и Ананди са тръгнали, Казан , каза, че го глождят съмнения, че може би има нещо верно в разказа на Байрон и по-добре и те да напуснат тази къща, още повече, че Байрон вече е платил техния паричен дълг, но Бага каза, че обещали на господина да не напускат къща му, без негово съгласие.
влизайки в къщата те заварили слугата на Маавир, който хвърляше техния багаж и Маавир, който им казал, че те не са му нужни, на него му била нужна малката снаха на Калиани, защото по този начин искал да я унизи, и сега след като парите са му платени, те трябва да се омитат парцалите
и така, не солоно хлебавши, те напуснали кащътъ на маавир и решили да се върнат в тяхната Билария

# 235
не намерих, къде се скрива

# 236
КАРМАТА
Тоя Виир май повече ще пасне на Ичха....спокоен,уважава семейството си ,индийската култура и традиции.

А фръцливата Тапася -тип нашенска кифла е от съвсем друга планета-за нея той и е повече от скучен...Не вярвам,че могат "да мелят" заедно.
Надявам се,че няма да си губят заедно времето в бъдеще,но ще видим.

# 237

Както всички я нахокват особено бабата, то няма как да не заеква момичето....
На мен порасналата Ичха много ми харесва - по-хубава е от Тапася....
Да не би да се окаже, че момчето с което искат да запознаят Тапася да е Ситх  newsm78 Горкото момче  ooooh!

Абсолютно съм съгласна! И аз това си помислих още първия път като ги дадоха пораснали. Много хубаво и сладко момиче!  newsm51

# 238
не намерих, къде се скрива

Дарья когато си в полето на "отговор" от горе имаш икони...изглеждат така

Кликваш върху 8 икона на първия ред и ти се изписва (spoiler) (/spoiler)  пишеш по средата....Дано да съм обяснила правилно...
Много благодаря за разказаното за Булката  Hug

# 239
КАРМАТА
Тоя Виир май повече ще пасне на Ичха....спокоен,уважава семейството си ,индийската култура и традиции.

А фръцливата Тапася -тип нашенска кифла е от съвсем друга планета-за нея той и е повече от скучен...Не вярвам,че могат "да мелят" заедно.
Надявам се,че няма да си губят заедно времето в бъдеще,но ще видим.

newsm10 мисля, че момчето повече хареса Ичха....но представяте ли си какво ще каже бабата.. Ама те няма ли да изгонят този бабушкер...Как обиди само Ичха....Момчето се ошашави  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт