"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 150
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Хахха колко яко се получи, на Тапася дали не ѝ треперят гащите сега заради тая плетеница дето сътвори  Twisted Evil

# 331
Имам чудесни новини от Бандитка. Търси се решение на проблема с кирилицата,а докато се намери,аз ще кирилизирам и ще поствам в темата съобщенията,които тя ще ми изпраща на лични.

...
Искам да знаете, че съм безкрайно трогната от реакцията ви и съпричастието!! Изумителна е подкрепата ви,без дори да сте ме виждали. Благодаря ви от цяло сърце! И  наистина го ценя високо!! Радвам се, че ви има в живота ми, макар и засега само виртуално  Heart Eyes
...
Само искрено ви моля- не съсипвайте хубавата ни тема заради моето отсъствие!!! Нека не става цяла драма заради един бан.Много се наскърбявам така..Пишете, дискутирайте, коментирайте. Сериалите тепърва стават заплетени и интересни. И да не сте посмели да се местите в другия форум! Щом ме уважавате толкова, колкото доказахте, моля ви да уважите молбата ми- продължавайте да развивате чудесната тема!  Заради усилията на Тери да я създаде и оформи и на всички вас, които я "вдигнахте на  крака", когато замираше. Не позволявайте пак да опустее..прекалено ценна е, за да се затрие току така..Не бива!
Ще пиша скоро пак.
... Не тъгувайте, върнете колорита и красотата на темата..моля ви...за да имам стимул и аз да се включвам.

Поздрав  Heart Eyes

Това е страхотна новина! Много се зарадвах на новината и съобщението от Бандитката. С нетърпение ще чакам завръщането й и всеки неин пост. Тя е много ценна за темата ... newsm44 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart ppp

# 332
И за мен е прекалено  и нереално това хрумване на сценаристите Анмол да замести Рамвир като съпруг ,баща и син.Как стават тези работи не знам
Как може  един чужд човек да се нанесе в нечия къща и да заеме мястото на починалия син
Да може да бъде съпруг на Рагини но не и да стана син на Раджванш
Наистина е извратено
 И наистина ми е чудно при тези възможности на Раджванш защо не лекуват Алек.Оставили са го сякаш на произвола
Разбрах ,че той ще срещне нова жена и ще се излекува отново.
И това ми е прекалено.Явно Алек ни го показват като много нестабилен психически и не може да се справя с проблемите в живота си.При всеки стрес полудява и то сериозно и после се оправя сякаш нищо не е било и така до безкрай.

Наистина това с Ранвир и Анмол е прекалено! Особено това, че Ранвир е поискал детето му да не знае, че той му е баща и да мисли Анмол за такъв. Редно е Тамана да знае какъв прекрасен човек е бил баща й ...  Naughty

По отношение на Алек не съм съгласна! Той няма да се излекува защото ще срещне друга жена. Да накрая ще се ожени повторно, но никога няма да спре да обича Садна. А тази новата ще е пълен ужас. Навлек и половина - само ще се бута при Алек а той ще я отблъсква. Васу обаче ще я подкрепя. В крайна сметка тая смотла ще привърти децата. Те ще я обикнат - вероятно и затова Алек ще вземе това решение. Но пък ще й каже в очите, че няма да я обича като Садна. А дали се е излекувал напълно - незнам. Да оправя се, но не по начина по който беше със Садна. А и това става едва в последните епизоди.  Peace

До колкото знам Алек ще се подобри и излекува главно благодарение на любовта на дъщеря си Куши и на моментите си с нея. Шлок също ще дойде.  Вероятно и той ще му помогне. Но вече нищо не е същото без Садна и Ранвир.   Naughty

Садна си беше номер 1 за мен! Мила, добра, винаги готова да помогне - без нея всички бяха загубени. Ранвир също винаги гледаше да помогне на другите - в това отношение двамата си приличаха. Как пък решиха да убият и двамата - пълен ужас.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В момента гледам сериала просто така! Вчера плаках на смъртта на Ранвир докато Рагини си я спомняше, но исканията му ми се сториха прекалени ... no no no

И аз чакам финала на сериала. Дано после пуснат другия с Ангад и Сара ...
  Praynig Praynig Praynig

# 333
Вчера в Цветовете най-накрая ни показаха как са се запознали Ранвир и Анмол! За 2 дни са станали най-добри приятели - личи си, че Анмол е добър човек и се старае, но не е Ранвир. Най-странно ми стана, когато Ранвир се обади на Рагини и й каза, че е намерил нейния принц. Този, за когото винаги била мечтала. Казвал се Анмол ...  newsm78

Чудя се въобще от къде им хрумват на сценаристите тези странни идеи.  Naughty

После пък Ранвир пожела Анмол да заеме напълно мястото му като съпруг, баща и син. Странна и шантава работа, както и молбата му към Рагини. А тя горката се скъса да плаче. И аз с нея - особено като Ранвир издъхна ...
cry cry cry

# 334
Рокси ,не знам ,за мен сценаристите са съсипали образа на Алек се тези полудявания
Можеха да го представят като един тъгуващ дълбоко мъж  ,но пък прекрасен и пълноценен  баща който разказва на дъщеря си колко добър и прекрасен човек е била майка и
Но те го представят като един психически  нестабилен и слаб човек ,който не се справя с несгодите в живота си и няма как да бъде опора на дъщеря си

# 335
  • София
      Лорче, благодаря за джалебито. Пийвам си кафенце и дори мисълта за едно сладкишче ще ми дойде добре!!!!
      Рокси, свиркай като направиш новата темичка. Ще ми е интересно да я следя. Вчера попаднах на Facebook профила на Ashita Dhawan Gulabani. Има много интересни неща там. 
      Също така  Facebook страничките и на трите сериала доста са се оживили напоследък. Качват интересни снимки и всеки ден има подробна информация какво ще се случи в епизодите.

Цветовете на любовта

Скоро ще се появи Сакши. Тя спасява Алек от кола и така се срещат. Същата я наемат за секретарка на Винит. А на Васу и минават мисли за нова женитба на Алек.

И за мен Алек е слаб човек, който не знае как да се справя с живота. Според мен, дори излекуван, сам не можеше да вземе едно решение. Дори да обичаше Садна, след като започна работа, напълно я пренебрегна. После слушаше майка си и едва не се ожени за друга, макар да обичаше Садна, макар да знаеше, че тя страда много. Вярно прояви твърдост когато работеше и се грижеше за нея по време на бременността, за да рухне със смъртта и. Ако Садна го гледа отгоре хич няма да е доволна. Вместо да обгрижва детето, вместо да разказва на Куши какъв прекрасен човек е била майка и. Вместо да и бъде опора в живота, тя му помага, тя го защитава. Алек трябва да продължи напред и си мисля, че това са имали в предвид сценаристите. Дано Сакши му помогне и го заобича истински.
      Вчера гледах прощаването на Ранвир с Рагини. Това, което поиска от нея е чудовищно. Той пак можеше да я помоли да приеме  Анмол, без да е необходимо той да го замества. Рагини може да има нов съпруг, да се влюби отново. Тамана също е възможно да приеме новия си татко. Но една майка не може да приеме да има "нов" син. Не знам защо не дадоха как Васу е приела новината. Аз предполагам, че затова живеят в къщата на Раджванш. Анмол заменя Ранвир - живее при "родителите" си, работи в семейната фирма. Доколкото разбрах вчера и той е богат, но май родителите му бяха мъртви.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 14:49 от TEREZA83

# 336
Малката булка. Ще ви приоткрия пак за малко завесата на бъдещи събития, пък който не иска да не чете, слава на бога и на софорумките, които ме научиха да крия писаницата ми
Скрит текст:
та, когато Шам закара Сугна в болница за раждане, естественно се насъбраха всички и от двете семейства... Излезе сестра и поздрави роднините с раждането на момиченце - бабата само дето не припадна, посърна, тук и Чичото на Шам се постара, почна да й дудне, че така й се падало и се сега той се надява, че тя няма да досажда на хората с нейните празници и т.н. Калиани дори не иска да влезне при Сугна и да й поздрави. Останалите са влезнали при Сугна и я поздравяват с дъщеричката, па тя защо мълчи, не мога да ви кажа. Сугна пита защо баба не дойде да я види, и роднините й викат, че много се умори и я болят крака.... Сумитра гушна детето усмихната и радостна, особенно много радост показа Радха, майката на Шам, тя каза, че и тя иска да гушне бебето и че много е искала Шам да има сестричка и подобни глупости... И в този момент влиза докторът и им казва, че тяхната дъщеря роди момченце, а момимченцето се роди на друга жена от тази стая.. Всичките се оживиха, а пък Радха - свекървата на Сугна вика  - тогава аз самата ще ида и кажа радостната вест на Калиани!!! Донесе детето пред Калиани и казва ето сваха погледни на внука си, но старата върти муцка и не ще да поглежда.. Тук чичото припрътка, защо измъчваш старата жена и сипваш сол в раната, за каква радост говориш, като се роди момиче, кой се радва на раждането на момичето. Тогава Радха казва, че сестрата се объркала и нашата невестка роди момче. и да видите само старата Калиани, как са й светнали оччите, как го гушна, дори погледна под пелените да се увери, а пък на чичото му е увиснало ченето и са му потънали гемиите.
От болница за 1-2 дена Сугна са я закарали при нейните родители, и после Шам я прибра в тяхната къща, и вече там имаше романтични сцени между него и Сугна, тя не му позволи да легне на пода, и се случи това, което всички ни очакваме, естественно креватните сцени не са показали, но на следващата сутри Шам бил оглупял и оглушал от щастие и любов
Между прочим, ако някой знае, а може би и помни, по нашето време, когато роднитите идваха да прибират майката с новороденото й, на сестрата, която изнасяше бебето са й давали пари, да се почерпи - за момчето 5 лв, а за момичето - 3 лв

# 337
но това, което ви написах, ще стане чак след 100 серии - техни, значи 34 наште, сиреч след 1 месец

# 338
Според мен не е лесно малко дете да види с очите си как умира човек - в случая как Алек вижда смъртта на дядо си. То си е и до психика. Алек е тежко травмиран от малък. 20 години по-късно пак преживява същото. Този път това е любимата му жена, целият му живот. Мисля, че в неговия случай е логично пак да полудее от мъка. Все пак да видиш смъртта с очите си не е какъв да е стрес, но си е вярно, че неговата психика е слаба.

Колкото до родителите на Анмол, те са починали в катастрофа като е бил малък.

# 339
        Рокси, свиркай като направиш новата темичка. Ще ми е интересно да я следя. Вчера попаднах на Facebook профила на Ashita Dhawan Gulabani. Има много интересни неща там. 
      Също така  Facebook страничките и на трите сериала доста са се оживили напоследък. Качват интересни снимки и всеки ден има подробна информация какво ще се случи в епизодите.

Цветовете на любовта

Скоро ще се появи Сакши. Тя спасява Алек от кола и така се срещат. Същата я наемат за секретарка на Винит. А на Васу и минават мисли за нова женитба на Алек.

И за мен Алек е слаб човек, който не знае как да се справя с живота. Според мен, дори излекуван, сам не можеше да вземе едно решение. Дори да обичаше Садна, след като започна работа, напълно я пренебрегна. После слушаше майка си и едва не се ожени за друга, макар да обичаше Садна, макар да знаеше, че тя страда много. Вярно прояви твърдост когато работеше и се грижеше за нея по време на бременността, за да рухне със смъртта и. Ако Садна го гледа отгоре хич няма да е доволна. Вместо да обгрижва детето, вместо да разказва на Куши какъв прекрасен човек е била майка и. Вместо да и бъде опора в живота, тя му помага, тя го защитава. Алек трябва да продължи напред и си мисля, че това са имали в предвид сценаристите. Дано Сакши му помогне и го заобича истински.
      Вчера гледах прощаването на Ранвир с Рагини. Това, което поиска от нея е чудовищно. Той пак можеше да я помоли да приеме  Анмол, без да е необходимо той да го замества. Рагини може да има нов съпруг, да се влюби отново. Тамана също е възможно да приеме новия си татко. Но една майка не може да приеме да има "нов" син. Не знам защо не дадоха как Васу е приела новината. Аз предполагам, че затова живеят в къщата на Раджванш. Анмол заменя Ранвир - живее при "родителите" си, работи в семейната фирма. Доколкото разбрах вчера и той е богат, но май родителите му бяха мъртви.

Направя ли темата задължително ще ви кажа ...  Hug Hug Hug

Да точно заради молбата на Ранвир - Анмол и Рагини още са в дома на Раджванш. Неговите искания са прекалено странни за мен. По скоро хрумванията на сценаристите. Анмол наистина е богат, дори по-богат от Раджванш - но е бил много самотен, загубил е родителите си, нямал е никакви близки. Изведнъж Ранвир сбъдва мечтата му и му предостъпва своя живот ...  newsm78

По отношение на Алек - да той направи грешки, но се поправи и искрено обичаше Садна, както и тя него. Няма безгрешен човек. А това, че той полудя след загубата й за мен е нормално. Той не го иска, за да говорим, че не се грижи за дъщеря си. Просто едно време той беше психически нестабилен човек. Излекува се само и благодарение на Садна и на любовта му към нея - толкова силно я обича, че е нормално когато я загуби по такъв ужасен начин отново да загуби разсъдъка си. Не мисля, че Садна би му се сърдила. Макар и луд - Алек обича Куши - играе си с нея, живее в свой свят, където тя е жива и я чака да се върне. Той така е щастлив ...  newsm76

Колкото до въпросната Сакши - само като й чуя името и ми става зле. Отвратителна ми е - не я искам до Алек. Особено като знам колко нахално същество е - може би накрая ще се пооправи, но не мерси. Анмол поне се вижда, че е добър човек и се старае. Прави всичко за семейството и децата. А тази даже искаше да опоява децата, че да иде да се бута до Алек - но пак не й се получи. Той с право я пъдеше ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Колкото и нови герои да дойдат, колкото и да ги женят или омъжват - никой няма да е като Садна и Ранвир. Сценаристите за мен са пълна нула - все едно от един момент нататък са се чудели какво да измислят. В момента всичко е съшито с бели конци. Е не ми е интересно вече - не както преди, но гледам заради Алек и Рагини. Ще го догледам, но въобще не възприемам това като продължение и финал на сериала. Моя финал си е друг и в него четиримата са щастливи ...  Peace

Според мен не е лесно малко дете да види с очите си как умира човек - в случая как Алек вижда смъртта на дядо си. То си е и до психика. Алек е тежко травмиран от малък. 20 години по-късно пак преживява същото. Този път това е любимата му жена, целият му живот. Мисля, че в неговия случай е логично пак да полудее от мъка. Все пак да видиш смъртта с очите си не е какъв да е стрес, но си е вярно, че неговата психика е слаба.[/b][/color][/size]

Колкото до родителите на Анмол, те са починали в катастрофа като е бил малък.

Точно! Напълно съм съгласна с теб ...   smile3525

"Цветовете"
Вече даже не мога и да се ядосвам ... Просто са жалки! ... Представлението е свършило ... звездите на спектакъла са си тръгнали ... а в опит да задържат публиката в залата,те изкарват на "бис" ... дубльорите им  smile3544

newsm10

# 340
Здравейте!

И на мен ми се вижда прибързано местенето в друг форум. А и става супер объркващо.  ooooh! Радвам се, че Бандитка ще може пак да пише, значи всичко ще се оправи и ще си коментираме. Simple Smile

Аз да си кажа за Кармата сега. Simple Smile Според мен нито Тапася, нито който и да е друг е виновен за това, че Ичха е смотана. Само тя и майка ѝ са си за бой. В по-минали серии си спомням Дамини да казва, че Ичха няма да е като нея и т.н. Сега какво става - по няколко пъти на серия бабата обижда Ичха пред майка ѝ, а майката си трае. Е какво е това?!?!?!? Не мисля, че която и да е нормална майка би издържала мълчаливо това нещо, още повече, че вече няма необходимостта да е прислужница, а живее там заради добрите си взаимоотношения с родителите на Тапася.
Е тва е робското мислене - като си се родил червей и корона да ти сложат, и тя ще те смачка. Непримирима съм с това, защото и в нашето общество има много такива хора - нямат смелост, самочувствие, не могат да си повярват и това е!  smile3514

Аз едва успях да се регистрирам тук, толкова ми беше трудно, сега се чудя как ще си направя регистрация в другия форум? Дано бандитка се върне тук, но ако не стане така, в крайна сметка ще търся начин. До сега никога не съм проявявала любопитство да чета или пиша в който и да е форум. Тук намерих интересна тема и най вече това, че Бантитката разясняваше в реално време толкова неща, ме провукира да се регистрирам и да пиша. Имах толкова въпроси, които исках да задам, но едва от няколко дни имах тази възможност и се оказа, че вече няма как. Аз също писах в темата за въпроси и отговори, там зададох въпрос, дали поне може в лични съобщения да пише на латиница, тъй като също видях, че бана вече е премахнат. Ако и в лични съобщения не може, ногава вече наистина ще е тъпо. Нека все пак не обвиняваме другите потребители за бана на Bandit Queen, защото никое правило не забранява да се публикуват снимки и да се говори за актьорите на някой сериал, щом се отнася за същата тема и не се отклоняваме от нея. Също така си мисля, че онзи, който е сигнализирал на модераторите за бандитката ще да е човек, който по никакъв начин не го вълнува темата за Индия, както и нейните постове, така че би трябвало и това модераторите да вземат предвит. Този, който се е подразнил от нейните постове може изобщо да не ги чете, защото онези на които им харесват казват, че дори на латиница са готови да ги четат и това по никакъв начин не ги дразни. Мен също не ме дразни, а имам съвсем основателна причина да поискам да пише на кирилица. Въпреки това, нямам търпение да я кирилизират и прочитам постовете макар и по трудно, но ги разбирам. После си ги прочитам отново на кирилица не защото не съм разбрала, а защото са ми интересни колкото и да ги чета

# 341
Хора ,не знам ама наистина е съшито с бели конци
Сега като гледах заръката на Рамвир към Амвол.Еми крайно неприемливо ми е ,абсурдно.
Не мога да проумея направо е жалка работа.Така лесно ли се решават човешките съдби-ще им бъдеш  син,баща ,съпруг ,давам ти живота си и готово
Ама дали другите го иска няма значение
Мисля си че сценаристите в стремежа си да продължат сериала са започнали да измислят безсмислици
 А пък Рамвир каква скала отмести от крака на Амвол с голи ръце не е истина .Като Херкулес
А и друго ми е интересно ,дали Амвол след като е тотален заместник на Рамвир спи с Рагини или 6 години е на пост и молитва

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 16:18 от djoleva

# 342
Момичета, кажете ми, че не полудявам вече....
Ранвир сякаш умишлено не се дръпна...Искаше да даде своя живот на приятеля си, който познава от два дни....Какво е това - приятелска обич, състрадание към нещастието на приятеля....какво е  newsm78 #Crazy Изглежда Ранвир повече обича Адмол  от семейството, повече от родната си дъщеря....Да умреш, за да дадеш своето щастие на друг....това ли е смисъла, който искат да ни покажат....Но чуждото щастие, дали може да стане щастие за Адмол  newsm78
Не, не, това не го разбирам...Сигурно е свързано с тяхната религия с вярата в боговете....Не може да направиш 600-700 епизода, да държиш в напрежение зрителите и накрая да опорочиш всичко....Това са пълни измишльотини. Ако не е свързано с тяхната религия е като фантастика...
Ранвир и Адмол нямат никаква роднинска връзка....Сега Ранвир иска да даде своето семейство - родители, съпруга, дъщеря,  брат на Адмол, защото той си няма......
Според мен, май само Васу е нормална в този сериал....Отказвам се, повече няма да гледам....
Отивам при Калияни....

# 343
Цитат
Отивам при Калияни....

И аз
Макар че и Калинка е #2gunfire #2gunfire,но пък в "Малката булка " нещата са ми  по реалистични
Ако пък и Сугна се поосвести ще бъде чудесно

# 344
  • София
      djoleva Според мен е на пост и молитва. Не мисля, че Рагини би го допуснала в леглото си. Поне на този етап. Но като ги гледам как се гледат пред вратата, сигурно момента няма да е далеко.

Аз като гледам през изминалите 7 години, освен смъртта на Ранвир, друго не се е случило. Щом след 7 години си изясняват отношенията.

Напълно съм съгласна, че сценария куца с променените животи. Може би са искали по някакъв начин да го навържат с Анмол /Ранвир/ от телефонните обаждания и, че съдбата на Рагини е Анмол, но нещо не се е получило читаво. Странно е!!! Да кажем, че всички от семейството играят този театър, ами непознатите. Хората работещи във  фирмата знаят кой е Ранвир. Семейните приятели също. Съседите ...Все някой ще каже на децата. Обяснение нямам. Сигурно по-нататък Тами ще разбере истината.
Но пък ми е интересно. Аз някакси вече се абстрахирах от миналите епизоди. Сериалът завърши със смъртта на Садна и сега си го гледам като ново сериалче, докато детето спи. Да видим до къде ще стигнат сценаристите. Малката булка го гледам само когато мога, защото или сме на разходка, или пък на повторенията вечеряме. Моята карма го следя през 10 епизода какво се е случило. За него хич нямам нерви.

Рокси, ще я видим Сакшито. Да не ти се изпречва на пътя  Laughing  Laughing  Laughing Аз не съм гледала бъдещите епизоди и ми е интересно каква се явява.

Забелязватели, че Куши е беличка, а Тамана по-тъмна. И новата прислужница не е ли онова нескопосаното момиче в Моята карма, дето трябваше да е приятелка На Тапася.

А Малти и детето са ми страшно забавни. Тази Малти уникални сарита и бижута носи. Браво на екипа, който я облича!!!!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 16:44 от TEREZA83

Общи условия

Активация на акаунт