Имам чудесни новини от Бандитка. Търси се решение на проблема с кирилицата,а докато се намери,аз ще кирилизирам и ще поствам в темата съобщенията,които тя ще ми изпраща на лични.
Искам да знаете, че съм безкрайно трогната от реакцията ви и съпричастието!! Изумителна е подкрепата ви,без дори да сте ме виждали. Благодаря ви от цяло сърце! И наистина го ценя високо!! Радвам се, че ви има в живота ми, макар и засега само виртуално

...
Само искрено ви моля- не съсипвайте хубавата ни тема заради моето отсъствие!!! Нека не става цяла драма заради един бан.Много се наскърбявам така..Пишете, дискутирайте, коментирайте. Сериалите тепърва стават заплетени и интересни. И да не сте посмели да се местите в другия форум! Щом ме уважавате толкова, колкото доказахте, моля ви да уважите молбата ми- продължавайте да развивате чудесната тема! Заради усилията на Тери да я създаде и оформи и на всички вас, които я "вдигнахте на крака", когато замираше. Не позволявайте пак да опустее..прекалено ценна е, за да се затрие току така..Не бива!
Ще пиша скоро пак.
... Не тъгувайте, върнете колорита и красотата на темата..моля ви...за да имам стимул и аз да се включвам.
Поздрав