"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 192
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Айде на джалебито,народе!   newsm44

Имам чудесни новини от Бандитка. Търси се решение на проблема с кирилицата,а докато се намери,аз ще кирилизирам и ще поствам в темата съобщенията,които тя ще ми изпраща на лични.

...
Искам да знаете, че съм безкрайно трогната от реакцията ви и съпричастието!! Изумителна е подкрепата ви,без дори да сте ме виждали. Благодаря ви от цяло сърце! И  наистина го ценя високо!! Радвам се, че ви има в живота ми, макар и засега само виртуално  Heart Eyes
...
Само искрено ви моля- не съсипвайте хубавата ни тема заради моето отсъствие!!! Нека не става цяла драма заради един бан.Много се наскърбявам така..Пишете, дискутирайте, коментирайте. Сериалите тепърва стават заплетени и интересни. И да не сте посмели да се местите в другия форум! Щом ме уважавате толкова, колкото доказахте, моля ви да уважите молбата ми- продължавайте да развивате чудесната тема!  Заради усилията на Тери да я създаде и оформи и на всички вас, които я "вдигнахте на  крака", когато замираше. Не позволявайте пак да опустее..прекалено ценна е, за да се затрие току така..Не бива!
Ще пиша скоро пак.
... Не тъгувайте, върнете колорита и красотата на темата..моля ви...за да имам стимул и аз да се включвам.

Поздрав  Heart Eyes

# 316
Цитат от Мама - Булката - да идва вече Бейрон и да сложи всичко на място...След Калияни, нали съпругата на най-големия син става стопанката на дома  newsm78 Дано да е Гена, че има по-прожгресивно мислене....Сумитра ще бъде същата като Калияни....
Хайде вече уморих Калияни  Grinning
В последно време не бях много активна в писането, но четях с удоволствие всички постове - благодаря на всички за всичко  Hug
[/quote]
Скрит текст:
съвсем скоро уже. след 10-15 серии техни. Но сначала Мадан ще дойде да търси Сугна, защото жена му се отрови от мъка по сина си и постави условие на Мадан, че ще пие лекарствата само ако дойде Шам и невестка. И чичото, придуман от Маавир, удумва и Мадан да я приберат. Естественно че чичото , подучен от Маавир, иска да я умори Сугна, но Мадан е наивен ...
Странното е, че когато Шам попитал Сугна за какво мечтае, тя каза, че винаги мечтата й била да отиде при родителите на мъжа и и да се грижи за тях и т.н., и че на два пъти мечтата й се провали ...
Бейрон ще дойде малко по късно, след още 5 серии

пак нещо не направих както трябва, !!! сори и не ми излезе цитат

# 317
Браво на Куини, че се реши да пише по този начин! Hug С удоволствие си взимам от джалебито и отивам да си гледам индийския любимец, който тези дни ме зарежда с положителна енергия.  Mr. Green

# 318
# 319
Много мило и трогателно писмо от Бандитката!  Hug

Lindie, според мен родителите на Тапася не се чувстват велики, когато дават нещо старо на Дамини или Ичха. Просто ми се струва, че самата Дамини реагира все едно са сторили едно огроооомно добро като са дали нещо скъсано и затова и те продължават да го правят. Да беше казала "няма нужда, не се притеснявайте, нали вече можем да си позволим" или каквото и да е от този род, те щяха да разберат, вижда се, че не са тъпи и не искат да ги огорчават умишлено.

# 320
Божкееее, успях, това е клипче, как се прави Джалебито... Искате ли рецептата?

# 321
  • Истанбул
Лори,напълно в унисон с добрите новини ни поднасяш и джелеби,като последното е не само уличен сладкиш,но се поднася и по религиозни ритуали,фестивали и празници.Благодарско!

А новините от Бандитка са повече от добри!Потривам доволно с ръчички в очакване на постовете й!  bouquet Hug

# 322
  • Варна
"Булката"
Странното е, че когато Шам попитал Сугна за какво мечтае, тя каза, че винаги мечтата й била да отиде при родителите на мъжа и и да се грижи за тях и т.н., и че на два пъти мечтата й се провали ...
Ах!...Как ме нервира Сугна,с тези и шантави мераци! ... Не знам още какво трябва да се случи,за да й дойде акълът в главата...и дали изобщо има такъв шанс!

"Цветовете"
Вече даже не мога и да се ядосвам ... Просто са жалки! ... Представлението е свършило ... звездите на спектакъла са си тръгнали ... а в опит да задържат публиката в залата,те изкарват на "бис" ... дубльорите им  smile3544

# 323
 С риск да ме заплюете ,но си признавам без бой че  и преди и сега не съм очарована от "Цветовете на любовта"
Преди честно си признавам че Садна ме дразнеше с прекалената си наивност.Но пък с Алек бяха страхотна двойка
Сега  отново не ми се връзват нещата
Минали са 7 години.Алек е полудял. Обаче виждам че никой не е потърсил помощ за него.Не разбрах да се лекува.А и не мисля ,че беше нужно да полудява отново.
Рагини е останала вдовица  и е омъжена повторно.Не знам дали е нормално да живее с втория си съпруг при родителите на първия.Не знам как е в Индия, това може да каже само Бандитка

Най интересен ми е "Малката булка" Там нещата са ми по реални, макар че ми се иска да  отвъртя един два шамара на Сугна и Калиани

# 324
"Цветовете"
Вече даже не мога и да се ядосвам ... Просто са жалки! ... Представлението е свършило ... звездите на спектакъла са си тръгнали ... а в опит да задържат публиката в залата,те изкарват на "бис" ... дубльорите им  smile3544

Абсолютно съм съгласна с теб! Дори вече чакам да свърши сериала, за да разбера дали няма да дават някой нов, който ще гледам с по-голям интерес.   Mr. Green

# 325
Скрит текст:
Сугна няма да се промени... Явно така е заложено в тях.. Два пъти Чичото ще се опита да я отрови, и тя няма да каже на никой, и на трети път, той ще прати да я обият, някакви хулигани и за малко да успеят, но Шам и този път я спасява. Той хваща главатара и онзи, след бой естественно, му казва, че чичото му платил за да убият Сугна, Шам не иска да повярва и тогава Сугна му казва и за другите 2 опита срещу нея. Те се прибират в къщи, на Шам му е порязана ръката и има следи от бой, чичото се изпуска, защо са пипнали Шам, като той платил само за Сугна... тук се разбира и че Мадан също знае за опитите на брат си, но той се отказа да участва преди братму да прати убийците... Тогава се намесва Радха-майката на Шам и казва, че чичото трябва да бъде изгонен от къщата им, така и става, Мадан моли брат си да напусне къщата им.
Но се намесва Сугна, тя умолява Шам, да не позволява на Чичото да напусне къщата, че така се възобнови враждата и в крайна сметка чичото остава, а бащата на Шам започва да уважава Сугна, моли я за прошка и т.н.
Но чичото я мрази до дъното на душата и и ще продължи с опитите си. След раждането на детето на Сугна, той ще отиде при родителите на Пратам и ще им съобщи радостната вест и те ще дойдат да го искат...
Пак не се сдържах! Моля да ме извините

# 326
Рагини е останала вдовица  и е омъжена повторно.Не знам дали е нормално да живее с втория си съпруг при родителите на първия.Не знам как е в Индия, това може да каже само Бандитка

Мисля, че го коментирахме, но Ранвир е искал Анмол напълно да го замести като брат, баща и син в семейство Раджванш в името на децата. Опитва се човека, вижда се, че е добър, но Ранвир си е Ранвир.

Радвам се, че са се оправили нещата с Бандитката. Много подъл е този донос! В случая имахме лош късмет, че администраторите си имат строги правила.

За Моята карма - ама много ме издразни Ичха как само хвали Тапу-то. Много умна, много красива и прочее  ooooh!

# 327
  • Варна
"Цветовете"
Вече даже не мога и да се ядосвам ... Просто са жалки! ... Представлението е свършило ... звездите на спектакъла са си тръгнали ... а в опит да задържат публиката в залата,те изкарват на "бис" ... дубльорите им  smile3544
Абсолютно съм съгласна с теб! Дори вече чакам да свърши сериала, за да разбера дали няма да дават някой нов, който ще гледам с по-голям интерес.   Mr. Green
Ех!...Как няма чалъм,да ги освиркаме,едно хубаво...а?!  Twisted Evil Да ги отнесем,че да внимават,друг път!  Mr. Green

Мисля, че го коментирахме, но Ранвир е искал Анмол напълно да го замести като брат, баща и син в семейство Раджванш в името на децата.
Това пък ми се вижда,направо извратеняшко!  Sick

Скрит текст:
Сугна няма да се промени... Явно така е заложено в тях.. Два пъти Чичото ще се опита да я отрови, и тя няма да каже на никой, и на трети път, той ще прати да я обият, някакви хулигани и за малко да успеят, но Шам и този път я спасява. Той хваща главатара и онзи, след бой естественно, му казва, че чичото му платил за да убият Сугна, Шам не иска да повярва и тогава Сугна му казва и за другите 2 опита срещу нея. Те се прибират в къщи, на Шам му е порязана ръката и има следи от бой, чичото се изпуска, защо са пипнали Шам, като той платил само за Сугна... тук се разбира и че Мадан също знае за опитите на брат си, но той се отказа да участва преди братму да прати убийците... Тогава се намесва Радха-майката на Шам и казва, че чичото трябва да бъде изгонен от къщата им, така и става, Мадан моли брат си да напусне къщата им.
Но се намесва Сугна, тя умолява Шам, да не позволява на Чичото да напусне къщата, че така се възобнови враждата и в крайна сметка чичото остава, а бащата на Шам започва да уважава Сугна, моли я за прошка и т.н.
Но чичото я мрази до дъното на душата и и ще продължи с опитите си. След раждането на детето на Сугна, той ще отиде при родителите на Пратам и ще им съобщи радостната вест и те ще дойдат да го искат...
А пък аз мислех,че „Ако те ударят по едната страна, дай и другата“,го пише в само в Библията  Thinking

# 328
Лори благодаря за хубавата вест  Hug С удоволствие бих си хапнала от любимото на Ананди джалеби само да има кой да ми го приготви  Grinning

Bandit Queen снощи ми бяха потънали гемиите, сега обаче отново съм обнадеждена и ми се върна настроението. Дано скоро да се оправят нещата и да бъдем отново заедно  Praynig

Джоли нали сме тук всеки да си казва, каквото му е на душата. И аз много се дразнех на Садна - то бива човек да прави добрини, ама нейното вече беше прекалено. Аз много се дразнех и от Рагини....беше егоист, но пък ето как понякога става в живота - съдбата се намесва, за да покаже грешките, които човек прави.
Дразни ме и Сугна...какво още трябваше да се случи на Шам, за да разбере Сугна, че щастието кацна на рамото й - тя само трябваше да го приеме....

Sahasrara +1 за Кармата и Дамини....

Дарья чудесно е, че споделяш за това какво се случва занапред - благодаря ти  Hug

да се подготвим за новата доза адреналин с Кармата  Grinning

# 329
И за мен е прекалено  и нереално това хрумване на сценаристите Анмол да замести Рамвир като съпруг ,баща и син.Как стават тези работи не знам
Как може  един чужд човек да се нанесе в нечия къща и да заеме мястото на починалия син
Да може да бъде съпруг на Рагини но не и да стана син на Раджванш
Наистина е извратено
 И наистина ми е чудно при тези възможности на Раджванш защо не лекуват Алек.Оставили са го сякаш на произвола
Разбрах ,че той ще срещне нова жена и ще се излекува отново.
И това ми е прекалено.Явно Алек ни го показват като много нестабилен психически и не може да се справя с проблемите в живота си.При всеки стрес полудява и то сериозно и после се оправя сякаш нищо не е било и така до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт