"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 252
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София, Бургас
Мерси. Simple Smile Не сэм влизала там, но ще се регистрирам, защото ми е много интересно да я чета.

# 302
  • Варна
Явно,нашите желания нямат значение,нашето мнение няма тежест,нито пък молбите ни ще трогнат някого.
Идеята да прехвърлим темата в другия форум ми се вижда най-добра,ако искаме да не се разпадне хубавата компания,която се събрахме.
Аз се регистрирах там снощи,обаче още не съм получила линк за активиране на профила си...Може ли някой,ако се е регистрирал,да ми каже,колко е чакал?

# 303
  • Варна
Би трябвало веднага да го получиш, но не знам защо се бавят.

# 304
Здравейте момичета...
И какво стана сега, за това, че Бандитката опита десетки начини да изпрати пост на кирилица и не успя, сега е наказана....
Спомням си как първата темичка беше замряла и беше на N-та страница...Как лека полека я възродихме. Пишехме само по 1 пост, за да не заемаме място, защото нямаше кой да пусне новата тема...Тогава Терезка пое тази отговорност.....Вече пишехме спокойно и се чудехме и възмущавахме как може да се случва това, което гледаме в сериалите. Тогава ни откри Бандитката и ни разясняваше всичко подробно от "А до Я".... Тези "фермани" са по-ценни от всичко което се пише във форума, защото от първа ръка научаваме за традициите, обичаите, културата на една "Тъмна Индия".../за мен/
Не доумявам, на кого му е попречило, за да се оплаче на модераторите....след като всеки пост на Бандитката се кирилизираше и всеки спокойно можеше да прочете за какво иде реч....
Съжалявам, че толкова млада темичката ни е на смъртен одър и скоро ще умре....
Моля пишете къде и как да се регистрираме в друг форум, за да продължим да пишем за сериалите и актьорите  Praynig

И за да не се счете написаното като спам....

Кармата Дамини направо уби щастието на дъщеря си. Не искаше Ичха да е слугиня, но сама я направи. А Тапася яко ми лази по нервичките....Дивия научава всичко от Ичха за Тапася, но не забелязва ли какъв егоист има в дома си....
Много ми е жал за Ичха  ooooh!....особено като чуя с какви обидни думи я нарича бабушкерата  #Cussing out

Булката - да идва вече Бейрон и да сложи всичко на място...След Калияни, нали съпругата на най-големия син става стопанката на дома  newsm78 Дано да е Гена, че има по-прожгресивно мислене....Сумитра ще бъде същата като Калияни....
Хайде вече уморих Калияни  Grinning
В последно време не бях много активна в писането, но четях с удоволствие всички постове - благодаря на всички за всичко  Hug

# 305
  • Хасково
Момичета бана на Бандитка е махнат.Мамма е писала да и пише на мейла за да може да помогне с каквото може.
Нека да ми пише на мейла (видим е в профила ми) и ще се опитам да помогна за техническото решение на казуса.

# 306
Погледнах този друг форум, но нещо не ми харесва...Надявам се да останете и тук... Ще се намери разрешение- възможно ли е да няма начин сама да си кирилизира мненията? Не мисля, трябва малко съдействие и ще се намери решението!   Praynig

# 307
Здравейте!

И на мен ми се вижда прибързано местенето в друг форум. А и става супер объркващо.  ooooh! Радвам се, че Бандитка ще може пак да пише, значи всичко ще се оправи и ще си коментираме. Simple Smile

Аз да си кажа за Кармата сега. Simple Smile Според мен нито Тапася, нито който и да е друг е виновен за това, че Ичха е смотана. Само тя и майка ѝ са си за бой. В по-минали серии си спомням Дамини да казва, че Ичха няма да е като нея и т.н. Сега какво става - по няколко пъти на серия бабата обижда Ичха пред майка ѝ, а майката си трае. Е какво е това?!?!?!? Не мисля, че която и да е нормална майка би издържала мълчаливо това нещо, още повече, че вече няма необходимостта да е прислужница, а живее там заради добрите си взаимоотношения с родителите на Тапася.
Е тва е робското мислене - като си се родил червей и корона да ти сложат, и тя ще те смачка. Непримирима съм с това, защото и в нашето общество има много такива хора - нямат смелост, самочувствие, не могат да си повярват и това е!  smile3514

# 308
И мен започнаха много да ме дразнят Дамини и Ичха...   Twisted Evil
Днес особено епизодът беше много нервиращ- как може Ичха да се върти само около Тапася? Разбирам, че майка й е такава, защото винаги си е била бедна и отрудена, но Ичха трябваше да е по-различна уж... А тя продължава да носи старите дрехи на Тапася дори...

И Булката нещо стана много блудкава, докога ще чакаме Байрон да се върне и да оправи нещата?  Laughing Много напрежение и само негативни неща се случват в сериала напоследък... Sick

# 309
О, Линди, добре че ме подсети! Видяхте ли онази серия, в която Дамини забеляза, че роклята, подарена на Ичха, е скъсана? Пак си замълча проклетницата! Такова задръстено същество е, че няма накъде. Не разбра ли за толкова години, че това не е добро за дъщеря ѝ?! Направо не знам... Наистина се чудя тия сценаристи защо толкова експериментират с нервите на горките хорица като нас  newsm61

# 310
Здравейте момичета!Докато ви прочета и докато напиша колко съм ядосана и бясна #Cussing out,че са банали Бандитката, те взели че и махнали бана.  ooooh! Praynig

Как може да ни съсипят хубавата темичка.Аз толкова много си я харесвам,толкова пъстра и интересна. smile3501Аз по принцип си следя само 'Цветовете...",гледала съм сериите много напред,гледам ги и на VOYO(мога  да пропусна някой коментар) и от време на време хвърлям по един поглед и на коментарите за другите два сериала  smile3503,но да ми спрат Бандитката....... smile3512 smile3513та аз най-вече чакам  нейните постове,както писаха някъде ,те са ми като приказка............аааааааааа немогат да ни причинят такова нещо smile3506

Не мога да повярвам ,че някой от нашата Тема се е оплакал от латиницата на Бадитката,какаво прави тука изобщо Naughty Crossing Arms

Дано това ,което писала  Емилия_Иванова да е вярно и Бандитката да продължава да ни радва  newsm51 smile3525

Аз със вас се чувствам страхотно,правя си кафе и сядам на приказка newsm62 с приятелки smile3521

УСПЕХ!

# 311
  • Варна
Погледнах този друг форум, но нещо не ми харесва...Надявам се да останете и тук... Ще се намери разрешение- възможно ли е да няма начин сама да си кирилизира мненията? Не мисля, трябва малко съдействие и ще се намери решението!   Praynig
Не е въпросът в харесването на другия форум (ако беше така,още отначало щях да съм там  Wink ) ... Свикнах с разказите на Бандитка и сега ми липсват извънредно...Когато гледам сериите,в мен напират десетки въпроси...а няма на кого да ги задам  Sad

Доколкото разбирам,проблемът й не е в това,че няма достъп до "кирилизатор",или,че не желае да го използва,а в това,че когато след "кирилизацията" прехвърли текста тук,излизат иероглифи...и не виждам,как това може да се преодолее "с желание" или пък със "съдействие"... Що се отнася до желанието,едва ли някой тук,който е чел постовете на Бандитка от самото начало,се съмнява в нейното голямо желание,да пише на кирилица...Същият проблем го има и в другия форум,отдавна...много хора и там търсиха решение...и накрая не намериха,друго,освен да кирилизират постовете...
Аз пак повтарям предложението си:
Бандитке,ако искаш,пиши ми постовете на лични.Аз ще ги "кирилизирам" и ще ги прехвърлям в темата .

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 01:43 от Lora-Di

# 312
Погледнах този друг форум, но нещо не ми харесва...Надявам се да останете и тук... Ще се намери разрешение- възможно ли е да няма начин сама да си кирилизира мненията? Не мисля, трябва малко съдействие и ще се намери решението!   Praynig
Не е въпросът в харесването на другия форум (ако беше така,още отначало щях да съм там  Wink ) ... Свикнах с разказите на Бандитка и сега ми липсват извънредно...Когато гледам сериите,в мен напират десетки въпроси...а няма на кого да ги задам  Sad

Доколкото разбирам,проблемът й не е в това,че няма достъп до "кирилизатор",или,че не желае да го използва,а в това,че когато след "кирилизацията" прехвърли текста тук,излизат иероглифи...и не виждам,как това може да се преодолее "с желание" или пък със "съдействие"... Що се отнася до желанието,едва ли някой тук,който е чел постовете на Бандитка от самото начало,се съмнява в нейното голямо желание,да пише на кирилица...Същият проблем го има и в другия форум,отдавна...много хора и там търсиха решение...и накрая не намериха,друго,освен да кирилизират постовете...
Аз пак повтарям предложението си:
Бандитке,ако искаш,пиши ми постовете на лични.Аз ще ги "кирилизирам" и ще ги прехвърлям в темата .

Дааа, както виждам бана на Бандит Куин наистина е махнат.  Simple Smile Но за сега не и е позволено да пише докато не разреши проблема с кирилизацията, а той към момента от нейна страна е неразрешим. Надявам се админа да има някакво решение! Rolling Eyes
Лора и аз съм и предлагала да и кирилизирам постовете, след което да ги поствам тук, но тя не иска да ангажира никого с това.  Confused

# 313
Lora, исках само да кажа, че има ли желание, има и начин. Не съм запозната с техническата страна на нещата и не следя постовете от самото начало, за съжаление. Но не мисля, че в 21-ви век може и трябва да имаме такива проблеми, а крайното решение е да се направи един компромис, мисля, че не е голяма работа, особено с превода, който се правеше досега.

Наистина е малко крайно да си изпраща постовете на друг, за да ги оправя, тъй като така че губи тръпката от писането според мен.  Grinning

В един епизод на Моята карма отпреди няколко дни дори дадоха как Дивиа подарява едно "много старо" сари на Дамини. И тя беше много доволна от подаръка си... Ето това не го разбирам- като че ли за тях е удоволствие и по този начин дават един вид милостиня на по-бедните и се чувстват голямата работа... #Crazy Тук е малко рисковано  да подариш носена дреха на някого, дори да е много хубава, защото може да се обиди.  Rolling Eyes

# 314
  • София
Моята карма

На мен Ичха и Тапася ми приличат на принцесата и нейната вярна придворна дама. Едната получава всичко, което поиска. Другата се примирява с всичко в името на доброто на своята "приятелка" - господарка. Двете живея в една къща с едни и същи хора, но само до там. И за всичко са виновни родителите. Тхакур са отгледали егоистично, презадоволено дете, а Дамини  - дъщеря без самочувствие, готова да жертва всичко. И както по натам ще видим, животът и на двете е провал. Тапася е гонена след поредната подлост,  прибирана обратно след поредната лъжа, не способна да създаде дом, да има семейство и да отгледа собственото си дете.  Ичха наранява много хора в името на Тапася и най-накрая се докарва до затвора.
      Интересно ми е как са възпитали децата си и как ще се държат в обществото? Тапася има момиче, което изоставя. Ичха има момче и момиче и отглежда още едно момче.

Общи условия

Активация на акаунт