Приключих със сериала още щом избухна бомбата. Ума не ми побира как сценаристите решиха само 1 епизод да отделят на това героите да се порадват на децата си, а цели 5 да дават погребален ритул. Това за мен си е чисто извращение. Не можах да си причиня такива емоции. Безмислено е да коментирам каквото и да е, вие детайлно сте разнищили целия сценарий. Абсолютно съм съгласна с всички мнения за това.
Но, разбира се ще остана да следя темата, може по някое време да го довърша, но за сега такива намерения нямам.
Roxis,

Да кажа Добре дошли на новите попълнения

Хайде сега, пожелавам ви хубав ден на всички и дерзайте за справедливостта!
Благодаря за подкрепата - ти си страхотна и винаги ми е било изключително приятно да си коментирам с теб.

Аз вече реших! Ще направя нова тема за Ангад, Сара, Киншук и Парул - разберете ме правилно. Не искам постовете ми тук да са пречка за някои потребители.

Тук може да коментирам сериали, но не и да пускам снимки, клипове и съобщения. Малко ми е криво в момента - едно заради някои думи спрямо мен, едно заради Бандитката и Бана. Надявам се администраторите да се осъзнаят и тя скоро да се върне. Колкото до мен - когато направя тема - ще дам линка и тук. Който иска да се включи е добре дошъл ...