"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 258
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Сега за „Цветовете”

Приключих със сериала още щом избухна бомбата. Ума не ми побира как сценаристите решиха само 1 епизод да отделят на това героите да се порадват на децата си, а цели 5 да дават погребален ритул. Това за мен си е чисто извращение.  Не можах да си причиня такива емоции. Безмислено е да коментирам каквото и да е, вие детайлно сте разнищили целия сценарий. Абсолютно съм съгласна с всички мнения за това.
Но, разбира се ще остана да следя темата, може по някое време да го довърша, но за сега такива намерения нямам.

Roxis,    bouquet  bouquet  bouquet знаеш че с голямо нетърпение очаквам всяка новинка и снимка, която публикуваш за актьорите от "Цветовете". Недей да спираш да ни информираш. Не съм гледала останалите 2 сериала, но постовете за тях никога не са ми пречили. , не виждам смисъл да се прави отделна тема за героите, но ако все пак решите, то тогава ще се включвам и в нея.

Да кажа Добре дошли на новите попълнения  Hug Hug Hug

Хайде сега, пожелавам ви хубав ден на всички и дерзайте за справедливостта!

Благодаря за подкрепата - ти си страхотна и винаги ми е било изключително приятно да си коментирам с теб.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Аз вече реших! Ще направя нова тема за Ангад, Сара, Киншук и Парул - разберете ме правилно. Не искам постовете ми тук да са пречка за някои потребители.  Peace

Тук може да коментирам сериали, но не и да пускам снимки, клипове и съобщения. Малко ми е криво в момента - едно заради някои думи спрямо мен, едно заради Бандитката и Бана. Надявам се администраторите да се осъзнаят и тя скоро да се върне. Колкото до мен - когато направя тема - ще дам линка и тук. Който иска да се включи е добре дошъл ...
  smile3525

# 286
  • София, Бургас
Ами, момичета ние сме си виновни. Някой от темата е сигнализирал за проблема с бандитка. Дано сега потребителя е доволен, че си е свършил добре работата. Нарушението на момичето беше много голямо..ей, затова никога няма да се оправим...

# 287
     И аз не мога да разбера това с латиницата. При положение, че живеем в глобален свят, където хората пътуват и живеят къде ли не, според мен не е нормално да се дискриминират хората по този начин. Нима Бандитката  е по-малко българка от нас. При положение, че беше поискала разрешение, беше и позволено да пише, а и постовете и по никакъв начин не пречат на никого.
     Моля, модератори, ако четете това, направете така, че кирилизатора ви да работи навсякъде. Не баннвайте, а помайте на хората, защото вие сте на работа, само и единствено защото ни има нас - ползвателите на тази услуга. Вие получавате заплати Бг мама да работи и потребителите да са доволни. Сигурна съм, че има редица потребители, изправени пред същия проблем. Това да ги триете не е решение.

Също така ви моля, да напишете официално защо така се получи, защо можеше да пише, а сега не, как може да се помогне? Предполагам сте забелязали, че възмущението е огромно.

Вече всеки мой пост ще започва с:
"Позволете на Bandit Queen да пише"

Подкрепям мнението ти и се обръщам към администраторите с молба да върнат Бандитката в темата. Моля ви - тя пише чак от Индия. Няма никаква вина, че от там кирилизатора й не работи. Тя винаги ни обсипва с ценна и интересна информация. Искаме си я обратно тук - моля ви ... Praynig Praynig Praynig

# 288
  • Истанбул
Надали някой от участниците в темата е сигнализирал.Модераторите и те четат постовете,не чакат някой да ги уведоми.Поне аз мисля така,не натоварвам никого с мнението си.

# 289
  • София, Бургас
Надали някой от участниците в темата е сигнализирал.Модераторите и те четат постовете,не чакат някой да ги уведоми.Поне аз мисля така,не натоварвам никого с мнението си.
Да, да точно някой от темата е сигнализирал. Така ми отговориха http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.new#new

# 290
  • Хасково
Напротив в темата за която дадох линк по горе  Мамма е отговорила,че сигнала е от темата

# 291
  • Хасково
Ето отговора

Не знам кой е разрешавал да се пише така.
Правилата са ясни и важат за всички.
Има не един, а десетки начини за кирилизация, не само чрез телефона и сайта тук.

Нееднократно сме правили изключения, дори самите ние сме "превеждали" публикации, когато става въпрос за спешни въпроси, здравословни проблеми, проблем с дете и др.

Не смятам обаче за нормално да се допуска писане на такива огромни фермани на шльокавица.
Явно и потребители в темата са на същото мнение, защото именно по сигнали на потребители е обърнато внимание и е предприето действие от модератор.

Да, има със сигурност стотици потребители, които пишат от чужбина и от телефони, но намират начини да пишат ясно, на български език. Въпрос на желание.

http://2cyr.com/
http://bg.translit.cc/
http://mashke.org/Conv/
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
http://latcyr.hit.bg/
http://5ko.free.fr/bg/cyr.html

Всички горепосочени сайтове предлагат възможност да се "превежда" текст с помощта на един бутон или дори директно при писане на латиница, а впоследствие пренасянето тук изисква само копиране и поставяне на текста.

# 292
Много тъпо.
Тъкмо си мислех тези дни как тази тема си върви добре и не е опорочена от скандали, а то- какво станало...

# 293
  • София, Бургас
Аз предлагам всеки да напище нещо в подкрепа на бандитка. Така може да ни обърнат внимание. Тук явно никой не ни чете. Там поне отговарят. А този, който е сигнализирал дано е доволен от свършеното. Едва ли обаче, такава мишка ще си признае..

# 294
Боже направо съм отвратена от такива ниски душици! Те боговете си знаят работата и се надявам скоро да бъде наказан подобаващо!  Mr. Green

# 295
Боже направо съм отвратена от такива ниски душици! Те боговете си знаят работата и се надявам скоро да бъде наказан подобаващо!  Mr. Green

Кълна се че не лъжа, мнооого си права! Mr. Green

# 296
А след като администратори, модератори и тям подобни, не искат да ни удовлетворят желанията, на нас потребителите, техните клиенти, тогава предлагам да се преместим в другия форум, където да си спретнем една нова темичка!

# 297
Не пиша в темата но ви четях и особено постовете на Бандитка
За мене бяха много интересни като приказка от далечна страна, но реална не измислена приказка
Наистина ни потапяше в тамошните традиции и ритуали и ни обясняваше доста неща които не разбирахме в сериалите- за бита ,културата ,религията на тези хора.Дори и за начина им на обличане

Сега разбирам че и е наложен БАН и то по донос на човек от темата.Не мога да го проумея ,кой и защо го е направил
Явно някой е завидял на Бандитка за интереса който предизвикват нейните постове и е направил такова нещо

# 298
  • Истанбул
Ами освен да се прехвърлим в др.форум ,където без шум и парлами  крилизират всеки ценен пост на Бандитка.

А пък за потребителя,който е сигнализирал само да му кажа-не можеш да намажеш Слънцето с кал.То пак си свети,защото е огромно.

Че аз благодарение на постовете на Бандитка миналата година пътешествах толкова самоуверено из Индия.

# 299
  • София, Бургас
Кой е другия форум?

Общи условия

Активация на акаунт