"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 177
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Винаги отварям скрития текст ,ама аз съм любопитна и нетърпелива
И въпреки това пак си гледам филма и ми е интересно

# 451
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Винаги отварям скрития текст ,ама аз съм любопитна и нетърпелива
И въпреки това пак си гледам филма и ми е интересно
И на мен ми е интересно, нищо, че знам какво става даже с реплики. Laughing Laughing Laughing

# 452
Момичета-Нарцис и другите,може да не знаете ,ако знаете  да ви напомня ,че в тоя форум  ако искате да споделите нещо което още не е давано и хората не са го гледали,а вие поглеждате тук и там в нета и имате идея какво става напред  да не го разказвате така открито ,а да ползвате СКРИТ ТЕКСТ .

Да ти кажа това със скритият текст за бъдещи събития ми се вижда глупаво и ще ти кажа защо...който само гледа филма по ТВ-то не влиза във форум. Гледа си и си чака. Тези които така или иначе гледат напред, яле пък на език който изобщо не разбират, влизат тук да търсят новини и разяснения. В този смисъл форума е за това. Който иска чете, който иска не чете. Самото любопитство те кара да отвориш спойлера точно толкова колкото да прочетеш даден пост.
 Всичко това пряко кореспондира с факта, че спойлера в случая е напълно излишен. Много отдавна тази опция се ползва за спам... Peace

Аз, лично ако пиша тук изобщо няма да си правя труда да го скривам. Който не се интересува да не чете.
Първоначалното ми влизане в тази тема беше точно за да търся инфо за бъдещи събития...чета постовете изложени и грам не ме интересува спойлера защото знам, че не е задължително да има инфо по моите интереси...защото пак да кажа...вече почти навсякъде се ползва за спам.
Пък когато пишеш инфо искаш да стигне до хората нали? А, не да се прескача.

Напълно съм съгласна с теб, защото аз открих тази тема именно като търсех нещо за предстоящото в епизодите. Иначе между другото да ви кажа, че ако трябва аз да пиша нещо за предстоящите събития в някой филм ако съм разбрала нещо не мога да го направя в скрит текст. Не е нарочно, просто наистина не мога, някой неща не мога да ги правя затова моля да не ми се сърдите, или ако на някой му е толкова неприятно да ми каже да не пиша, въпреки, че това не е нарушение на правилата все пак.

Сега да кажа за Пратап, като спомена падането му, та се сетих. Когато я излъчваха тази серия майка ми влезе да се къпе, а тя по принцип не следи сериала, но понеже аз го бях пуснала тя като излезе каза тоя още ли пада? Като тръгнах да влизам в банята падаше и сега пак го заварвам в това положение. Много ми стана смешно

# 453
Момичета ,добре че пишете какво ще става в предстоящите епизоди ,че откъде търпение за 1655 епизода

# 454
Бубе, Heart Eyes rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Джоли, Heart Eyes така е бе...на мен не ми се занимава да скривам в спойлер...какво като е изложено, който иска чете, който не иска...прескача.
Плюс това, нескриването не нарушава правилата... Peace

Как исках някой да ми напише къв беше шока при раждането на Сугна...ама нямаше такова инфо.
Бях се напрегнала много, като си помислих как трябва да чакам 200 серии за да разбера. ooooh!

# 455
сега вече знаешь ли? Ако ли не, ще ти кажа, макар, че го писах веднъж в скрит текст. Първоначално бяха казали че тя роди момиченце, и затова Калиани изпадна в транс, а пък Чичото на Шам литна от щастието. Но после се оказа, че в стаята имаше и друга родилка, на която й се родило момиченче и сестрата помислела, че това са роднини на другата , а не на Сугна и стана объркването. Но после се разбра и майката на Шам донесе момченцето на Калиани

# 456
сега вече знаешь ли? Ако ли не, ще ти кажа, макар, че го писах веднъж в скрит текст. Първоначално бяха казали че тя роди момиченце, и затова Калиани изпадна в транс, а пък Чичото на Шам литна от щастието. Но после се оказа, че в стаята имаше и друга родилка, на която й се родило момиченче и сестрата помислела, че това са роднини на другата , а не на Сугна и стана объркването. Но после се разбра и майката на Шам донесе момченцето на Калиани
Ооо, веднага разбрах аз...нема скрито покрито за мене Laughing
Намерих къде да го гледам на руски, после си намерих сайт с английски резюмета и всичко знам. Пък и зех да вдевам хинди...ти да видиш... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 457
Ооо, веднага разбрах аз...нема скрито покрито за мене Laughing
Намерих къде да го гледам на руски, после си намерих сайт с английски резюмета и всичко знам. Пък и зех да вдевам хинди...ти да видиш... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А така, научи индийския, че после и мен да научиш.

# 458
Цитат
който само гледа филма по ТВ-то не влиза във форум.

Мен малко ме засегнаха тези думи. Аз си гледах филма по ТВ и реших да потърся дали има тема във форума, защото исках да коментирам с някого Цветовете, също и да чета коментари. После се загледах и по Кармата, загледах различни клипове, снимки, информация и т.н.

Нямам нищо против постовете на никого  Hug Hug

Като споменахте индийски филми - аз много ги обичам. Имам само 1 на видеокасета и сега се замислих дали може да се намери в интернет пространството. Ако сте го срещали, казва се Сълзи и огън.  Иначе Слонът.. ми е любимият филм, гледала съм го няколко пъти, но не знаех, че има такава сцена. На ДВД също имам и от време на време си пускам по някой.

# 459
  • Варна
Сигурно е едно...този сериал ми е пръв и последен...
Слава на сценаристите,че сериите са толкоз много (и май,краят им се не види) ... че да не ни избягаш от темата!
Ама ти,щом тъй лесно учиш езици...до края на "Булката" ще проговориш хинди!  Mr. Green

# 460
Така малката ми дъщеря едно време, също като Зизи покрай сериалите научи испански. Помните ли, преди има-няма 10 години, имаше наплив от латиноамерикански и кубински сериали. Тогава много ги гледахме с нея...
Иначе и аз обичам да знам, какво следва нататък и какъв е финала и от това не ми се губи интереса. Така и с книгите ... И ако има лош финал, хич не го и гледам тоз сериал  Laughing

# 461
Сигурно е едно...този сериал ми е пръв и последен...
Слава на сценаристите,че сериите са толкоз много (и май,краят им се не види) ... че да не ни избягаш от темата!
Ама ти,щом тъй лесно учиш езици...до края на "Булката" ще проговориш хинди!  Mr. Green
Mдааааааа...така научих турски Laughing Мнооу неща зех да вдевам на хинди, ама не мога да произнеса думите...знам основните....и за сега ми стига... Grinning

Ха, добър ден сега Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 462
Ето ви и от мен телефонното обаждане: https://www.youtube.com/watch?v=DYU0bkbodfs  Mr. Green
Аз много си я пея докато шетам или готвя. Simple Smile

Ехеееееее ,къде ме върна!Не знам кога съм я слушала ,но веднага се сетих за песента и текста даже го помнех.А и Диваната я помнех от някъде,сигурно от някой филм.
Благодаря ти Hug Hug

БАНДИТКЕ нали ние точно това искаме-да няма отърване от теб... Hug  bouquet newsm51

# 463
1001 нощ го спряха заради това, че бяха стигнали сериите които не бяха излъчени в Турция...просто изчакаха да приключат последните 10 серии и го почнаха пак. Peace

Аз още не мога да се начудя за цветовете, защо при толкова епизоди съкратиха толкова раждането на децата и смъртта на Садна и Равмир. Защо трябваше да дават как Анмол си спомня за запознанството им, като можеше да си го излъчат реално, има достатъчно епизоди вместо да протакат по толкова време една случка. Ей това протакане много ме е дразнило винаги, в малката булка даже всичките тези драми и разправии съм сигурна, че могат да се излъчат и в само 100 епизода примерно. Хем събитията ще се развиват бързо и ще е много по интересно, хем по бързо ще свърши филма и ще излъчат друг, ама те като почнат прекаляват. Поне да не бяха женили Алек за друга, да го бяха оставили да си живее с мисълта за Садна щеше да е по добре. Като цяло много ми харесваше този филм. Дори да приемем, че не всичко в живота се случва както искаме и поради тази причина сценаристите са измислили такъв сценарий, просто можеше да ги няма тия глупости с изгарянето на снимките на Равмир, полудяването на Алек и повторението на историята с децата. Можеше просто да им обяснят кои са истинските им майка и баща, даже много по добре щеше да стане ако поне Алек и Рагини се бяха събрали за щастието на децата и така да има някакъв по добър финал. Не казвам, че е трябвало да се влюбят, но мисля, че щеше да е по реално като се има предвид и индийските традиции, поне Равмир да беше поискал тя да се омъжи за Алек, хем той да не страда, а то от къде на къде някакъв чужд човек ще стане син на Раджванш, пълна простотия, нямам думи, та чак и фамилията му е раджванш.
Казала си го много точно. Напълно съм съгласна с теб. Не виждам смисъл във всички тия глупости, които сътвориха сценаристите. Особено пък с появата на тази Сачи. Как такова нагло същество ще се грижи за Алек и Куши, как ще ги дари с любов, както би направила Садна. Та тя мисли само за себе си и за своята изгода. А що се отнася до Ранвир, той може би избра Анмол да влезе в семейството, за да помага на баща му в бизнеса, тъй като Алек отново се влоши и не може да го прави. Поне Анмол все пак е добър човек и прави всичко за доброто на семейството докато тая Сачи е отвратителна и въобще няма място до Алек и особено до Куши. Аз си оставам на мнението, че беше много по-добре и Алек да загине заедно със Садна и Куши да бъде отгледана от леля си, отколкото да ни натрапват това нахално същество – Сачи. Друг  е въпроса, че можеха да ни спестят всички тия измишльотини със смъртта на Садна и Ранвир де. Определено се отказвам да гледам сериите до края и само ще чета вашите коментари.

Roxis, нямам търпение да прочета или видя нещо, което си открила за моите любимци -  Ангад и Сара, че малко да ми се оправи настроението, то иначе тия глупости дето ги сътвориха сценаристите само ми трошат нервите. 

Bandit Queen, благодаря ти за интересната информация, която ни  предоставяш. newsm51

# 464
Ето ви и от мен телефонното обаждане: https://www.youtube.com/watch?v=DYU0bkbodfs  Mr. Green
Аз много си я пея докато шетам или готвя. Simple Smile

Ехеееееее ,къде ме върна!Не знам кога съм я слушала ,но веднага се сетих за песента и текста даже го помнех.А и Диваната я помнех от някъде,сигурно от някой филм.
Благодаря ти Hug Hug

БАНДИТКЕ нали ние точно това искаме-да няма отърване от теб... Hug  bouquet newsm51

Диваната е от същата касетка, от която е тази песен за телефоните. Те бяха една след друга, телефоните беше първата и след нея тази за Дивана. Аз за телефоните също много я харесвам, но другите песни от касетата едва ли ще ги открием. Дивана ни беше любимата и много я слушахме, много ни се искаше да знаем какво се пее в нея, но знаехме, че е невъзможно, защото по онова време къде ти някой да знае нещо? Сега ако не друго, то се радвам, че поне мога да я слушам колкото си искам, защото тогава ми откраднаха касетата на един купон и вече не я открих, много страдах за тази касета.

Общи условия

Активация на акаунт