Отговори
# 60
Госпожата,  Heart Eyes аз съм за отваряне на другата тема, защото в момента върви повторение на ЗП и ще стане манджа с грозде. Peace Ще се съобразя с решението на мнозинството, но това е моето мнение. Hug

# 61
A някой забелязал ли е,че има тема за КСШ,но там си хортуват само две личности.А може ли да се създаде същата или трябва под друго име?!

# 62
A някой забелязал ли е,че има тема за КСШ,но там си хортуват само две личности.А може ли да се създаде същата или трябва под друго име?!
Да, веднага след създаването й.
На мен лично не ми пречи да продължа тук да коментирам и публикувам материал за сериала както досега а и виждам, че пишещите за ЗП нямат нищо против.
Обсъжданията на двата проекта вървят паралелно без да си пречат.
Преди пишехме в темата създадена от Госпожата, след това започнахме тук, сега е създадена нова тема за сериала, ако Госпожата реши да отвори новата/стара тема то тя, ще се дублира с новосъздадената и, ще настъпи пълен хаос, да се чуди човек къде да споделя за КСШ. Rolling Eyes
В крайна сметка както решите, ще се съобразя с мнозинството.

# 63
  • ... да усещаш мириса на море ...
gospojata,  здравей! Не знаех че си се върнала (аз нали рядко наминавам  Embarassed)

Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава. Много радост и щастие в семейството ти. Пожелавам ти да продължиш да ни "събираш" с креативността си и добротата...

# 64

Taм си хортуват двете личности, които саботираха предишната тема. Нека са си спокойни в тяхната тема, за мен - колкото са по-далече от нас, толкова по-добре.

# 65
  • ... да усещаш мириса на море ...
За разнообразие, малко инфо за второстепенните герои: Баран Акбулут продължава участието си в сезон 2 на Yedi Güzel Adam (Седем красиви мъже). Сериала се излъчва по TRT. В него участва и Йълдъз Чааръ Атиксой (Времето лети), а в сезон1 и Илкер Къзмас (сега в Benim Adım Gültepe) трейлър

# 66

Taм си хортуват двете личности, които саботираха предишната тема. Нека са си спокойни в тяхната тема, за мен - колкото са по-далече от нас, толкова по-добре.

Вале  Heart Eyes Hug newsm10 smile3521 smile3521 smile3521
на твоето мнение съм, ама както реши мнозинството!
Ха сега, здравейте мили дружки! Гушки на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 67
На мен лично ми е много приятно в тази тема, с това заглавие, защото мога да кажа и прочета нещо и за любимия ми ЗП. По принцип съм ЗА всеки сериал с отделна тема, но се оказа, че КСШ е любим за плювки по Фарах - Шура и Башак някоя си. Истински се радвам, че вече не ми се налага да чета подобни писания. Линковете за преведените серии ще се постват тук или в темата, която мнозинството реши, а госпожата ще прецени как точно да ги систематизира на първа страница и къде. Естествено, и аз ще се съобразя с общото решение.

# 68
Момичета,Госпожата,
В интерес на истината не успях да бъде с вас по времето,когато се излъчваше филмът и не успях да бъда в крак с всичко,което се е писало и прочетено в първите теми на КСШ!
Но в последните страници успях да прочета мненията ви да споделя набързо някои от усещанията си!
Изградих си мое,собствено мнение,без да съм чела книгата и без да съм повлияна от изказванията на повечето от вас през изминалите месеци.
Всички знаете,че и на мен,като на вас Киво ми е слабост!Че обожавам да гледам това момче във всичките му превъплъщения....
Но  тогава,когато има пропуски в играта му,в сценария,в операторската или режисьорската работа няма как да кажа че бялото е черно!
В случая приемам лично това,което сте написали за двете момичета,които си позволиха да изкажат мнение,различно от това на някой от нас!Но това е тяхното усещане,възприятие и поглед към нещата!!Та това са ШАНИ и ДАФНЕ!!!Не са Кичка,Мичка или Керанка някои си....Те са с нас толкова време, плакали сме,смели сме се и сме си пили ракията заедно!!
Моля,много ви моля да преосмислите думите си!
Това не са някакви си две личности,това са нашите близки и познати приятелки!
Благодаря!

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 19:00 от usmivkata20

# 69
Госпожата,поздравих те във Фейса,ама да си кажа и тук със закъснение-
Честит Рожден Ден ,мила моя приятелко!Знам,че всичко,което си пожелаеш ще се сбъдне някой ден!За това ти пожелавам повече такива дни в живота ти,в които се сбъдват мечтите ти!Здраве,любов и много късмет на теб и на любимите хора покрай теб,за да те прави това щастлива!Прегръщам те! newsm59 txtloves

# 70
  • София
Госпожата,  Hug  за темата, както повечето решат. Важното е атмосферата да е добра, че да му е приятно на човек да чете и пише в нея.

От рождения ден на Седа, и не само  Wink

# 71
tara_lezhka,  Heart Eyes Hug Heart Eyes много ти благодаря, мила !   bouquet Липсваш ми, минавай по- често !  Hug Благодаря ти и за интересната информация, която винаги ни носиш !   bouquet  bouquet  bouquet

usmivkata20,  Heart Eyes благодаря ти и на теб за хубавите пожелания !   bouquet Дай Боже на всички, че и на мен !  Praynig

Скрит текст:
Ти сама каза, че си се включила доста късно в темата за КСШ , затова и не знаеш как стоят нещата в действителност. Peace Познаваш ме добре и знаеш, че различното мнение, никога и по никакъв начин, не е било проблем за мен ! Само че тук не става дума за различно мнение, а за лично отношение, което прерасна в грозна и гнусна конфронтация, за която дори и не искам да си спомням. Тя е и причината темата да се заключи, а това, което стана после, е живото доказателство за причините . Не бих искала да коментирам повече този въпрос, защото достатъчно преживях нещата . Peace

Момичета,  Hug виждам, че се оформя мнение да продължим да си коментираме КСШ тук, в тази тема ! Радвам се, че тук ви харесва и се чувствате добре - за мен това е много важно !  Hug
Гери,  Heart Eyes Hug Heart Eyes мястото на линковете с превода, е на първа страница на темата и тук ще бъде по същия начин - вашият труд ще има своето специално място !   bouquet

Благодаря на всички, които споделиха мнението си !  Hug  bouquet Hug
Важното е, че заедно ще продължим да се радваме на тези единствени и невероятни сини очи !  Heart Eyes

# 72
Не, че на мен тук не ми харесва, въпреки името на Берен в заглавието на темата, ама исках да коментирам дългоочаквания проект на двамата си любимци в отделна тема, ама щом повечето искат друго, съобразявам се. Sad Hug

# 73
Не, че на мен тук не ми харесва, въпреки името на Берен в заглавието на темата, ама исках да коментирам дългоочаквания проект на двамата си любимци в отделна тема, ама щом повечето искат друго, съобразявам се. Sad Hug

Снеже,   newsm51  love001 newsm51

# 74

Общи условия

Активация на акаунт