Отговори
# 90
Благодаря, момичета!  Hug   bouquet

# 91
Kıvanç Tatlıtuğ röportajı | Cumartesi Sürprizi

https://www.facebook.com/video.php?v=741347635946707

- Indir abiciğim....* -Slowdown my brother...

- Efendim nasilsiniz?...*- Sir, how are you?

- Sağol. Teşekkür ederim...*-Thank you. Thank you.

- Geçenlerde Farah haninim doğumgünü vardı...*-Recently ma'am Farah had her birthday ...

- Iyigecelar...Iyigecelar...Iyigecelar..*-Goodnight ...Goodnight ...Goodnight ...

- Efendim yazili basinda çikmişti geçenlerde...*- Sir, it had recently written she will exit [the series] at the beginning...

- Iyigecelar....Sağol...Iyigecelar...*-Goodnight ...Goodnight ...thank you...

# 92
Роминка,  Heart Eyes аз докато се прибера и момичетата са ти дали линковете !  Peace Радвам се, че ще включваш с коментари при нас ! Както и Снежка Heart Eyes, която също каза, че наваксва с първи сезон!  Hug
В следващата тема линковете за гледане на сериала и преводите, ще са на първа страница !  Peace

Наде, благодаря за хабера, ще го сложа и от тубе- то . Peace Ей, не спряха да търсят под вола теле - зор да разберат защо не е бил на РД на Фарах!  ooooh! Ми нали тогава беше в Мармарис ! Колко пъти им казаха, че няма проблем между тях, ама жълтурите, докато не го изфабрикуват, няма да мирясат!  Sick

# 93
Госпожата, сега ще наваксам, че съм ги докарала криво-ляво до 7 епизод, и то отгоре-отгоре. Ще е хубаво, ако ги сложиш на първа страница линковете  Hug Аз уж ги записвам и само ги губя.  Rolling Eyes

Аз се чудя жълтурите защо изобщо питат, като така или иначе си измислят  Crossing Arms

# 94

Кажете, моля ви, докъде стигна ЗП, че да наваксам през почивните дни ? Praynig

Роминка, приятно гледане !   bouquet

# 95
  • София

Роминка, приятно гледане !   bouquet
До връщането им от Париж.

# 96

Роминка, приятно гледане !   bouquet
До връщането им от Париж.

love001 Благодаря ти !   bouquet

Снимка от сета на КСШ !

zerrintekindor

‪#‎KurtSeyitVeSura‬'nin yetenekli makyaj artisti: @gulcanbayarog

Сладко бебе Джан !

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 19:56 от gospojata

# 97
Добро утро, дружки ! Усмихнат, слънчев и уютен неделен ден ви пожелавам!  Hug

Скрит текст:

Неделя е. Прекрасен весел свят.
Листата дишат, пият светлината.
Добива смисъл всеки тон и цвят.
Добива смисъл даже тишината

"Живот без любов не е живот.... Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е. Любовта е жива вода. А влюбеният е душа от огън! Светът се върти по друг начин, когато огънят обикне водата."

# 98
  • София
Хубав почивен ден момичета! Hug Hug :

Скрит текст:

# 99
# 100

newsm51  love001 newsm51 Благодаря, Терзи !   bouquet Участието на Фахрие вече е абсолютен факт! Party Party Party

# 101
Добър ден. Hug Hug Hug

Госпожата, КамиHug Hug благодаря за кафенцата.  bouquet  bouquet

Да, с прекрасна мама. Heart Eyes

Party Party Party Терзиbouquet

Хубава неделя.  bouquet

# 102
Малко новички !  Peace

# 103
Здравейте, момичета  wavey

На Бихтер вече много й личи как е хлътнала по Бехлюл. То не влезе тайно в стаята му, то не й се привидя в ресторанта, после се опита да го дразни с Аднан, после се държа смешно пред Аднан, после се изпусна пред Бехлюл като муказа колко лош съсед е и как е чувала въртенето му в леглото и накрая съвсем изтрещя заради Елиф...  Joy Е, и на Бехлюл му личи, но някак си той по-успешно се прикрива.  Wink

Госпожата,    Heart Eyes и аз да отговоря за КСШ - ще ми е приятно, както тук, така и ако отвориш нова тема, само се надявам ЗП темата да остане същата. В смисъл многогодишна тема като ЗП да запази тона, топлотата и уюта си.  Praynig и аз, като Снежка, мисля, че може да стане манджа с грозде в един момент, но това е преодолимо, ще му хванем цаката.  Wink

# 104

Общи условия

Активация на акаунт