Отговори
# 120
Подругите от https://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_37118  вече творят. Peace

Сега разбирам, че Фахрие и Бурак са двойка и в живота. Thinking

Хич не бил доволен от бъдещото партньорство на либето му с Къванч, даже се разсърдил, че толкова бързо приела предложението !  Laughing

Бурак Озчивит испугался услышав имя Кыванча.

Новые интриги от турецких СМИ.

Как утверждают сегодня турецкие журналисты, Бурак Озчивит остался недоволен согласием Фахрийе на съёмки во втором сезоне "Курт Сеит и Шура". Так же утверждают, что Кыванч неожиданно появился на съёмочной площадке нового фильма Бурака "Любовь похожа на тебя", после того как узнал имя его новой партнёрши по сериалу.

Последние дни съёмок фильма "Любовь похожа на тебя" проходили в ускоренном темпе. Компания АйЯпым предложила Эфджи стать партнёршей Кыванча Татлытуг во 2 сезоне сериала "Курт Сеит и Шура", исполнив роль его супруги. Фахрийе согласилась и приняла столь заманчивое предложение. А вот Бурак Озчивит выразил недовольство столь быстрым согласием своей партнёрши. Поговаривают, что он переживает за премьеру своего нового фильма , которая назначена на январь будущего года. Все будут следить за новой экранной парой Фахрийе - Кыванч, что негативно скажется на рекламу и премьеру "Любовь похожа на тебя".

Материал подготовлен Ириной Котовой, специально для http://vk.com/kurtseyt_officia

# 121

Лека нощ и татлъ сънища, дружки !  Hug

# 122
Светле, то преводът зависи от контекста, ти знаеш, не знам как е във филма, трябва да се заслушам, но по принцип така може да се преведе
отвътре ми дойде - ben içinde geldi
дано да е за добро - iyi olur

Госпожата, Йозчивит има за какво да се притеснява  Laughing
Лека и на теб и успехи още веднъж!  Hug

# 123
Сега разбирам, че Фахрие и Бурак са двойка и в живота. Thinking

Госпожата, те ги спрягат за двойка още докато си партнираха в Чучулигата. После снимаха филм, продуциран от Бурак, но официално потвърждение от тях самите, че са заедно, поне аз не знам да има. Има снимки от снимачната площадка, но те все още нищо не доказват. Така че аз лично не съм много сигурна, че са заедно. Красиви са и си отиват, логично е да ги спрягат за двойка.

# 124
  • AMS
Привет, дружки!!!
Минавам да ви благодаря и да стисна палци за Айра, Hug Госпожата  Hug
и новия сезон на КСШ/КСМ. Peace
Няма да се изказвам по въпроса за това, дали да се коментира тук,
или да има отделна тема КСШ/КСМ.
Но няма как да не споделя огорчението си,
че в целия подфорум за турските сериали има епидемия,
а ваксина още не е открита.
Доста мислих, но... все още

Душа болит

# 125
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed вярвам, че ще ти хареса новата работа! Успех!!! Hug Hug Hug
Хубав ден на всички! Hug

# 126
Добро утро, дружки !  Hug Честит нов месец, честит нова седмица, честит нов ден !   bouquet
Вярвам, че ще ги изпълним със съдържание, с много положителни и незабравими емоции и много любов - дарявана и получавана !  Hug

Скрит текст:

Септември
С ръка ще махна. Ще изпратя лятото,
отправено към спомена на времето.
Признавам си, че ще ми липсва вятъра
и топлите лъчи на слънчогледите...
И шарените сенки на тополите,
в които си отглеждахме мечтите...
Дъждът, за който толкова се молих,
а после ме отнесе без да пита...
Щурците ще ми липсват. Като песен,
която е заспала недопята.
С ръка ще махна. Ще посрещна есен.
А лятото ще тръгне в необята...
Но някак светлосиният му смях,
разля се като звън по мойте устни.
И слънчев лъч в сърцето си прибрах.
Инат ли съм?. Отказвам да го пусна...
Родена съм с дъха на топлината,
и лято ще съм точно до забрава.
Посрещам есента. Но във душата ми
едно щурче се сгуши. И остава.
Мира Дойчинова-irini

gphilipova, благодаря за поясненията !   bouquet

Di...va,  Hug нямам какво да добавя, за съжаление ! Този клип казва всичко !   bouquet

Дружки,  Hug от сърце благодаря за стиснатите палчета !  newsm51

Хубав ден !

# 127
Добро утро  Hug

Минавам много набързо да кажа, че стискам силно палци за Госпожата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug - знам какво е вълнението и притеснението, ще се справиш, убедена съм  Hug

А също и за Айра  Hug - много прегръдки от мен, стискам силно палци всичко да се нареди  Heart Eyes Hug

Ками  Hug, аз ги познавам всичките, толкова ми се иска пак да ви видя  Wink

# 128
Госпожата успех в новото начинание   bouquet  bouquet

Роминка успешна учебна година на детенце  bouquet  bouquet

# 129
  • София
Миме  Hug  Heart Eyes Hug Успех в новото начинание.

# 130
Добро утро. Hug Hug Hug

ГоспожатаHeart Eyes успех. Praynig Hug

АйрраHug стискам палци всичко да е наред. Praynig Praynig Praynig

Хубав ден на всички.  bouquet

# 131

Сега видях, че май Фахрие и Бурак май са двойка в живота  Heart Eyes Още при започването на снимките на Чучулигата се подхвърляха такива слухове, даже приятелката на Бурак постоянно висяла на снимачната площадка...  Rolling Eyes Ама то като има да става  Wink На мен са ми много красиви двамата  Heart Eyes

още малко снимчици Simple Smile

# 132
  • София
Бурак някъде май или началото на юни се раздели с Джейлян Чапа. Това момче никога досега не е излизал с хубаво момиче, но Джейлян беше върха просто, адски противна. Ако са наистина двойка с Фахрие (почти 99.9 процента съм сигурна, че са двойка) ще е прекрасно и ще докаже, че има вкус Joy Joy Joy

# 133
Бурак някъде май или началото на юни се раздели с Джейлян Чапа. Това момче никога досега не е излизал с хубаво момиче, но Джейлян беше върха просто, адски противна. Ако са наистина двойка с Фахрие (почти 99.9 процента съм сигурна, че са двойка) ще е прекрасно и ще докаже, че има вкус Joy Joy Joy

Hug да, въпросната Паячка хич не ми харесваше до него... Обаче с Фахрие много си отиват  Heart Eyes
Скрит текст:

# 134
  • София
Здравейте момичета! Hug Hug Hug Hug
Хубав ден ви желая!
Госпожата успех в новото начинание!
Скрит текст:

Скрит текст:

Хелънче  Hug Hug Hug
Те пак ще ходят при Айра.Другият път ще подсетим Госпожата и на теб да ти се обади, за да пием по едно кафе след свиждането.
Хелънче

Скрит текст:
Аз не бях на свиждането, че много се депресирам като ходя по болници.След свиждането се видяхме.
Другият път ще се обадим и на теб. Hug

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 10:38 от kamelia741

Общи условия

Активация на акаунт