Отговори
# 135
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутрооо!
Госпожата, да ти е на късмет днешният ден! За мен е най-прекрасен, щото моят сладък Лъч днес прави 4 години. Да ми е жив и здрав!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 09:55 от svetal4o27

# 136
  • София
Добрутрооо!
Госпожата, да ти е на късмет днешният ден! За мен е най-прекрасен, щото моят сладък Лъч днес прави 4 години. Да ми е жив и здрав!

Да ти е жив и здрав, да има много късмет! И винаги да бъде твоят най- светъл Лъч в всичко!
Весел празник Светленце!

# 137
 wavey

Госпожата. Flowers Four Leaf Clover
Има доооооста да си почакаме до края на Септември. Rolling Eyes

✰ •* the Good News from 'Kurt Seyit Ve Şura' *• ✰
• The series, starring Kıvanç Tatlıtuğ, Fahriye Evcen and Farah Zeynep Abdullah began filming on August 28, late in the day.
Ece Yörenç announced the start of filming via twitter account.
• 'Kurt Seyit ve Şura' will begin with new episodes towards the end of September on Star TV.
http://www.viphanimlar.com/2014/09/01/kurt-seyit-ve-suradan-mujdeli-haber/

Светле, да ти е жив и здрав.

# 138
  • ... да усещаш мириса на море ...
Добро утро, дружки !  Hug Честит нов месец, честит нова седмица, честит нов ден !   bouquet
Вярвам, че ще ги изпълним със съдържание, с много положителни и незабравими емоции и много любов - дарявана и получавана ! 

Здравейте и от мен!

Изцеление и здраве на болните ....
 на учениците успешн учебна година  smile3529
  gospojata Успехи, ще се справиш, както винаги, както и навсякъде ... smile3523

# 139
  • ... да усещаш мириса на море ...

Славата на Къванч Татлъту, който стана популярен в Средния Изток с "Перла", достигна и до САЩ. Негови снимки са включени в изложбата на палестинската фотографка Shuruq Harb  ‘Here and Elsewhere’, изложена в Новия музей на арабското изкуство в Ню Йорк ...Sanata ilham verdi

# 140
Промо на сериалите по Стар тв.

https://www.facebook.com/video.php?v=556929674434087&set=vb

# 141
Привет, дружки !  Hug Благодаря от сърце за всички стиснати палчета и пожелания за първият ми работен ден на новото място ! Благодаря за всичката положителна енергия, която ми пратихте и която усещах през целият ден !  newsm51  love001 newsm51

Светле, да ти е живо и здраво бабиното внуче Лъчи !   bouquet Да расте умен, добър и да е все така забавен !  Hug

Славата на Къванч Татлъту, който стана популярен в Средния Изток с "Перла", достигна и до САЩ. Негови снимки са включени в изложбата на палестинската фотографка Shuruq Harb  ‘Here and Elsewhere’, изложена в Новия музей на арабското изкуство в Ню Йорк ...Sanata ilham verdi

newsm51  love001 newsm51 Страхотна новина - благодаря ти !   bouquet

Наде,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за хубавото промо ! Като гледам колко много дизита има само по този канал.... ooooh! Не знам как насмогват комшиите да правят толкова много сериали !
Значи, долу- горе правилно съм предположила, че нашият ще е след 15.09. , щеше ми се да не е чак в края на месеца, ама - когато- тогава !  Peace

Ето, един календар, да си отбелязваме дните до старта !  Wink

# 142
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Камелке, Наде, Госпожата,
благодаря ви за пожеланията за Лъчката. Сега се връщам от рождения ден. Рожденикът беше много щастлив и весел, а бебето спа през цялото време.

# 143
Светле, представям си го Лъчката, колко е бил щастлив и доволен от празника ! Като че ли само дечицата умеят да бъдат истински и неподправени във всяка една емоция, която изпитват !  Peace Затова и толкова ги обичам !  Heart Eyes

# 144
От сета на КСШ !  Peace

# 145
Хай, дружки!  Hug
Светленце  Heart Eyes да ти е жив и здрав и много щастлив малък Лъч ! Heart Eyes
Гушки на всички дружки!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ками  Hug ако Хел  Heart Eyes беше от София, бъди сигурна, че нямаше да я забравим да и се обадим. Peace
Госпожата  Heart Eyes как е , мило ? Надявам се, че си доволна!  Peace Вярвам в теб, ще се справиш с всичко, както до сега! Hug

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 20:27 от queen_fenka

# 146

KURT SEYİT VE ŞURA HAS STARTED WITH THE NEW SEASON!
Yapim produced & script written by Ece Yörenç serial Kurt Seyit ve Şura has started filming for the new season.
Main actors Kıvanç Tatlıtuğ, Fahriye Evcen & Farah Zeynep Abdullah started filming on 28 August.
The new episodes will air in September!

http://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-sanata-ilham-verec … 0644#.VASzdvl_uot

KIVANÇ TATLITUĞ HAS INSPIRED ART!
According to Aksam newspaper Kıvanç Tatlıtuğ has conquered the Middle East & America.
Arabs have started using pictures of the handsome actor. Museums in New York have also started to use his images.
Kıvanç Tatlıtuğ has been popular in Arab countries since he starred in Gümüş but now it seem's his popularity has spread to the United States.
Tatlıtuğ's images have been shown in contemporary museums as part of the "Here and Elsewhere" exhibition in New York.
Kurt Seyit ve Şura's moment of truth!
Meanwhile, even with it's big budget & staff serial Kurt Seyit ve Şura has been unable to get the ratings & success that was predicted so now with the new season will be the moment of truth for the serial.
With Fahriye Evcen & Zerrin Tekindor joining the cast it is hoped they will increase ratings but if that also fails then the serial will end after 13 more episodes.

Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes мина повече от добре ! Peace Дай Боже все така да е !  Praynig

# 147
  • София
Добра да е вечерта ви момичета! Hug Hug Hug
Сега се прибрах, в бързане да не изпусна любимото сериалче!
Госпожата  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Нали всичко ли мина ок?

# 148

Хелънче

Скрит текст:
Аз не бях на свиждането, че много се депресирам като ходя по болници.След свиждането се видяхме.
Другият път ще се обадим и на теб. Hug

Ками  Hug Heart Eyes, благодаря ти много, ама съм чааааак в Плевен. Тя Фенка  Heart Eyes ти е казала. Ама все пак много искам да се видим, все някак ще го наглася  Peace

Госпожа  Hug Heart Eyes, радвам се за първия ден. Дано всичките са ти така!   bouquet

# 149
  • София

Хелънче

Скрит текст:
Аз не бях на свиждането, че много се депресирам като ходя по болници.След свиждането се видяхме.
Другият път ще се обадим и на теб. Hug

Ками  Hug Heart Eyes, благодаря ти много, ама съм чааааак в Плевен. Тя Фенка  Heart Eyes ти е казала. Ама все пак много искам да се видим, все някак ще го наглася  Peace

Госпожа  Hug Heart Eyes, радвам се за първия ден. Дано всичките са ти така!   bouquet

Хелънче   Hug Hug Hug
То Плевен.... хей го къде е- има няма 200 км.  Joy Joy Joy
Може пък и ние да се разходим някоя събота по Кайлъка, колко му е... Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 21:22 от kamelia741

Общи условия

Активация на акаунт