Отговори
# 600
Цитат
Хич не играе Къванч, що така?

Хелънче  Hug ми щот е манИкен, затова.  Joy

Честит празник!
Една прекрасна Фарах. Терзи ни я прати като ученичка, специално за 15 септ.  Hug

# 601
Здравейте  wavey wavey wavey и честит първи учебен ден на децата ни, на всички родители и учители! Да им е спорна новата учебна година!
Фенче, Госпожата, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover честит празник и на Вас.

# 602

Ама какъв поглед.... #Crazy Heart Eyes

И прекрасния каст  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 09:31 от *helen*

# 603
Здравейте! Hug

Честит Първи учебен ден!  bouquet

Радвам се, че сте ни направили съпричастни с вашата среща. Да се надявам , че за следващата вече ще съм на линия, а не да обикалям из истанбулските сокаци в търсене на изгубения Къванч Whistling

Хубав ден!

# 604
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Миме - Успех днес

# 605
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Ето ви я нашата Мурка.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 606
Здравейте и от мен Hug

На всички учители и ученици на добър час!

Берен отново е различна и красива Heart Eyes

http://instagram.com/p/s8Eyk9qVt3/?modal=true

# 607

Честит първи учебен ден на учителките и майките в темата.

И аз ви се нарадвах и благородно завидях, момичета, за срещата. Бих искала да дойда и аз , но живот и здраве, може би следващият път. Всички сте много чаровни Hug

# 608
Здравейте, стринки  wavey Много хубави снимки от срещата!   bouquet Я кажете Къваааааанч  Hug Hug Hug Hug Hug

Хел,  Heart Eyes не го ли виждаш Сеит с какво отегчение, едвам едвам, целува Шура, то са напъни, то е чудо.  Whistling

Аз Кузей си го следя редовно, слабост ми е!  Whistling

Дива,  Hug много се радвам за Берен, знам защо я обичам! Да не говорим, че за тази инициатива е отказала заплащане, прави го защото е такъв човек - слънце!   bouquet

# 609
И от мен една ученичка и нейните приятелки, да им върви по вода на учители и ученици. Heart Eyes Hug

# 610

http://instagram.com/p/s3Io49AbZg/?modal=true

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 13:22 от Neidjal

# 611
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мармалонче? Какво виждат очите ми? В София ли си вече? Нали беше някъде по Германско, та даже не сме се и надали да се включиш в срещите. Ама ето че му е дошло времето. Значи, от само дебе си се налага изводът за нова среща скоро.

Много хубави тези турски актриси бе момичета... Ако трябва човек да избира, трудна работа ще е. На мен почти всички ми харесват.

# 612

Много хубави тези турски актриси бе момичета... Ако трябва човек да избира, трудна работа ще е. На мен почти всички ми харесват.
[/quote]

Ами турските артисти?  Embarassed Embarassed

# 613

Ами турските артисти?  Embarassed Embarassed
[/quote]

Да ви кажа честно, има много привлекателни турски актьори.....................................и руски....................английски...........................................американски........................... много работа ни се отваря, да гледаме и да харесваме, и да се вълнуваме.

И да си споделяме.

# 614
Здравейте сладурки!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички! Благодаря ви за хубавите пожелания!   love001
Днес беше наистина празничен ден ...
Даааа ... има много привлекателни актьори по цял свят ... ама аз съм си добре, че ме вълнува само един  Laughing newsm03 за вас не знам ... newsm12

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 17:05 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт