Отговори
# 615
  • София
Здравейте, момичета!  Simple Smile
На добър час! Пожелавам Ви да вървите с големи крачки по пътя на знанието и никога да не се спъвате в него!
Аднан се държа ужасно с Бихтер! Твърдо и пренебрежително. Права е Бихтер да се чуди къде е нейното място в къщата. "Крехката" Дениз не дай боже да е засегната от някого! Аднан е по-загрижен за нейните чувства отколкото за чувствата на жена си.Според мен приема жена си за даденост. Ужасно е, че все тя се извинява и все тя е обвинявана от него за скандалите между тях. Досега съм видяла да се бори за прислугата и за Дениз, но така и не виждам да се бори за жена си. Защо не беше така твърд и с Фирдевс?
А Фирдевс определено знае как да дразни околните! Тази жена няма спирачка. Накрая дали осъзна колко е допринесла за смъртта на Бихтер?
След като четох толкова за Шура и Курт Сеит  Simple Smile мисля да изгледам сериите от първият сезон и да вървя заедно с вас нататък.
Радвам се за проведената среща, но покрай бебето,ученика и работата ми не знам как да намеря време, за да дойда и аз. Трябват ми 2-3 часа допълнително към денонощието, за да ми стигне времето за всичко.Hug
Лека и приятна дъждовна вечер!

# 616
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей сега гледах петъчната серия и, да ви кажа, бясна съм му на Аднан. Такъв грубиян! Държа се с Бихтер като с прислужница. "Казах да изчакаш!".
Малко му е всичко, което му се случи. На него не му пука за нея, защо на нея трябва да й пука за него?  Тя пък реши да му се извинява.

Госпожа Фирдевс е като злата вещица от приказките. Толкова пък да не мисли за дъщеря си, непрекъснато я злепоставя. Голяма гад, ей!

# 617
  • София
Честит Първи Учебен Ден на всички учители, ученици и майки на ученици!  Hug

Терзи,  Hug  за Фарах като Айпери   bouquet

"Сънят на пеперудата" е спечелил наградата за най-добър балкански игрален филм, на седмия международен филмов фестивал в Драч (или Дуръс, справка Гугъл), Албания.

'Butterfly's Dream' scoops up Best Balkan Film award

Turkish movie "The Butterfly's Dream," directed by famous Turkish filmmaker Yilmaz Erdogan, was given "Best Balkan Film" award at the seventh Durres International Film Festival in Albania on Sunday.
http://www.aa.com.tr/en/u/389520--butterflys-dream-scoops-up-bes … balkan-film-award

# 618
Зари  Heart Eyes Hug wavey благодаря!   bouquet
Светле  Heart Eyes ама много си насъбрала на Аднан, а според мен той си е прав - Бихтер, заради майка си, взе да се държи неадекватно - каже едно, след 5 минути измисли нещо друго, злепостави го, пък после му се извинява ... съжалявам, ама аз не го обвинявам толкова. Че не и показва толкова много внимание - ами тя знаеше, че се омъжва за човек на възраст, който не се вълнува от купони, танци и т.н. Човека обича да си седи вкъщи - то е от ЕГН-то  Laughing Не я ли заведе , където тя пожела ? И в Париж и в Лондон и къде ли не, че издържа цялата и фамилия и търпи само заради нея онази нахалница майка и . И Пейкер и тя вечното присъствие  ooooh! Според мен даже е много толерантен човекът ... ама отбора на Мелих няма срам ... Ето, сега и кола ще и купи ... обсипа я с бижута, тя си купува без мярка разни парцалки, какво повече ? Това, че нея не я свърта и само слухти за племенника му кога ще се прибере и си измисля работа - ами той човека заспива, не може да я чака цяла нощ  hahaha За скандалите също мисля, че все тя ги заформя, защото се води по акъла на тъпата си майка, която я настрои срещу всички ...Много е прав Аднан като и каза, че мястото и е там, където тя реши.
Тя си е виновна, че се съгласи да води такъв живот. Аз така мисля. И стига сте обвинявали все другите, вижте и нейните грешки. Изкарахте я горкичката Бихтер, как никой не я разбира ... ами и аз не я разбирам - нейното е сърби, боли, драго ми е. Знам, че ви е любимка, ама гледайте реалистично на нещата. И понеже гледам напред сериите - определено, ако тя не беше толкова настъпателна, Бехлюл никога нямаше да си позволи да има нещо с нея, нищо, че беше хлътнал до уши. Той каза - не може, не бива, помогни ми , стой далеч от мен. Но къде ти ... тя вече се беше пуснала по нанадолнището и нямаше спиране ...

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 18:22 от queen_fenka

# 619
Здравейте  Hug

Зарани, чудесна новина за "Сънят на пеперудата". Филмът продължава да печели награди, явно има защо  Heart Eyes Обожавам въплъщението на Къванч в тази роля, въпреки, че наистина изглеждаше като болен  Sad

Фенче Heart Eyes тзи снимка си зслужава втори път да се види  Heart Eyes Уникално красив е! Спор няма  Heart Eyes Blush

# 620
Светле  Heart Eyes ама много си насъбрала на Аднан, а според мен той си е прав - Бихтер, заради майка си, взе да се държи неадекватно - каже едно, след 5 минути измисли нещо друго, злепостави го, пък после му се извинява ... съжалявам, ама аз не го обвинявам толкова. Че не и показва толкова много внимание - ами тя знаеше, че се омъжва за човек на възраст, който не се вълнува от купони, танци и т.н. Човека обича да си седи вкъщи - то е от ЕГН-то  Laughing Не я ли заведе , където тя пожела ? И в Париж и в Лондон и къде ли не, че издържа цялата и фамилия и търпи само заради нея онази нахалница майка и . И Пейкер и тя вечното присъствие  ooooh! Според мен даже е много толерантен човекът ... ама отбора на Мелих няма срам ... Ето, сега и кола ще и купи ... обсипа я с бижута, тя си купува без мярка разни парцалки, какво повече ? Това, че нея не я свърта и само слухти за племенника му кога ще се прибере и си измисля работа - ами той човека заспива, не може да я чака цяла нощ  hahaha За скандалите също мисля, че все тя ги заформя, защото се води по акъла на тъпата си майка, която я настрои срещу всички ...Много е прав Аднан като и каза, че мястото и е там, където тя реши.
Тя си е виновна, че се съгласи да води такъв живот. Аз така мисля. И стига сте обвинявали все другите, вижте и нейните грешки. Изкарахте я горкичката Бихтер, как никой не я разбира ... ами и аз не я разбирам - нейното е сърби, боли, драго ми е. Знам, че ви е любимка, ама гледайте реалистично на нещата. И понеже гледам напред сериите - определено, ако тя не беше толкова настъпателна, Бехлюл никога нямаше да си позволи да има нещо с нея, нищо, че беше хлътнал до уши. Той каза - не може, не бива, помогни ми , стой далеч от мен. Но къде ти ... тя вече се беше пуснала по нанадолнището и нямаше спиране ...

Фенче  Hug, миля, че си прекалено строга с Бихтер... не че нямаш право на мнение, знам и че няма да го променя, но все пак... Бихтер изобщо не знаеше какъв скован дъртак ще е Аднан. Бива ли в първата брачна нощ, когато твърдеше, че умира за нея и я обича безкрайно, да заспи в ателието  ooooh! ooooh! ooooh! Самият той не знае явно какво е да има млада жена до себе си, сам я обрече на скучен живот. За това, съжалявам, но Бихтер не е виновна, озова се в една къща, изпълнена с неприязън, лиготия и слухтене... От всички страни я притискат, надничат, заничат... То не бе Мадмоазел, слугите, кой ли не, но тя на последно място. Ами не мисля, че е очаквала такъв живот, а скъпите парцалки, които си купува изобщо нямат общо с мислите и чувствата й.. Мъжът й има определен стандарт на живот, тя трябва да го следва, не е ли така? Или сега е виновна и затова, че мъжът й е богат?

Мисля, че съвсем трезво лично аз виждам грешките на Бихтер, много пъти съм ги казвала. Но прекалено строго я съдят всички, които не я харесват... Как така - купува си парцалки, какво повече?! нима това трябва да е животът й?! Нима ако Аднан беше усетил колко самотна и нещастна се чувства, ако я беше обичал пламенно, ако поне малко живец беше показал - мисля, че Бихтер нямаше толкова лесно да падне в плен на Бехлюл... не я оправдавам за изневярата, не я оправдавам, че лъга Аднан най-безочливо, не я оправдавам за много нейни грешки с децата... Но не оправдавам и Бехлюл който най-безсрамно я изхвърли от живота си с лека ръка, не оправдавам Аднан, който съсипа живота й и я осъди на пенсионерски живот, не оправдавам и Нихал, която никога не я прие като съпруга на баща й и всячески се мъчеше да доказва, че е единственото "слънчо" в къщата  ooooh! Tired

Нима Аднан трябваше да показва страст и живот с изнасилване?! А Бехлюл като се доказва като вечния страхливец, защо не избра да се скрие с Бихтер, да избяга... Нали няма смелост да се изправи пред чичо си и да каже, че обича Бихтер, защо не избяга с нея тогава? Ми защото е страхливец и изобщо не признавам доблестните му постъпки или чувството за вина, което уж изпитвал... Защото и той като Бихтер се поддаде на изкушението и потъна... И това, че се опитваше да изплува и да се реабилитира в очите на чичо си като се ожени за Нихал...  ooooh! За сметка на Бихтер, която страдаше ужасно. Която накрая му доказа любовта си, а той само седеше и умираше от страх, че всичко излезе наяве...

Обвинявам Бихтер затова, че не намери сили да напусне Аднан навреме, ама и Бехлюл също... Щеше да тича като кученце след нея и 20 Нихал-ки да тичаха след него нямаше да го стигнат...

Набрах скорост, май, май  Laughing Hug

# 621
    НАЙ-ТОЧНИЯТ КОМЕНТАР! БРАВО ЗА НЕГО! Peace Peace Peace

# 622
Хелънче  Heart Eyes не ме разбирай криво - аз не казвам, че купуването на скъпи дрешки и подаряването на разни колиета, пръстени и т.н трябва да и е достатъчно, но все пак и това е проява на внимание от страна на съпруга и. Това, че първата нощ не спа до жена си Аднан, пак се дължи на онази кикимора майка и ... човека не е свикнал да се забърква в подобни скандали. И как искаш 50 и няколко годишен мъж да е страстен като двайсет и няколко си годишен младеж ? Е, няма начин ... Вие сте още млади, та затова още не знаете, че всичко си е до време  Mr. Green И Бихтер, след като се съгласи да се омъжи за толкова по-възрастен мъж от нея, трябваше да помисли и за това. Аз все си мисля, че колкото и да и показваше любовта си Аднан, тя пак щеше да хлътне по Бехлюл - неизбежно беше просто ... Никога не съм я обвинявала за това, че се влюби, обвинявах я, че лъжеше до последно мъжа си, че видиш ли, много го обичала ... Бехлюл си беше страхливец, така е, но той поне съзнаваше какво причинява на човека, който го е отгледал и се бори със себе си, но ... А не поиска да избяга с Бихтер, защото осъзна, че никога повече няма да може да се върне при семейството си, което много обичаше. Явно, не обичаше Бихтер така безумно, както на нея и се искаше ... И след като разбра, че той никога няма да избере нея, трябваше да го зареже веднъж завинаги. Щял да тича след нея ... мислиш ли  newsm78 Когато тя му каза, че заминава за чужбина и след време и той да отиде при нея след време, без никой да разбере, той какво направи ? Не пожела. За мен лично, той никога не я е обичал толкова много, че да зареже всички заради нея. А за Нихал избра да се ожени според мен, защото разбра колко много го обича тя и реши да се жертва, за да не страда, а не за да се реабилитира в очите на чичо си. Когато обеща на чичо си, че ще направи Нихал щастлива до края на живота им беше съвсем искрен. Ето, че и в самия край избра Нихал пред Бихтер. Може би я мислеше за по-силна, но по-скоро той се разочарова в един момент от нея - не случайно и каза, че е достойна дъщеря на Фирдефс. Много може да се разсъждава по този уникален сериал. Не ме разбирайте погрешно - аз в началото много харесвах Бихтер, но всичко беше до време. След това не можех да приема това, което правеше, без да се съобразява с чувствата на хората. Какво като Мадмоазел беше от персонала? И тя е човек, заслужаваше ли това гадно отношение на Бихтер  newsm78 Още повече, че никога не е показала неуважение към Бихтер ... беше се примирила с това, че любовта и остана несподелена. Ох, улях се, извинявайте  Embarassed
Вера  Hug благодаря !   bouquet Радвам се, че не съм единствената, която мисли по този начин!

# 623
Фенче,  Hug напълно съм съгласна с теб.  Peace И аз мислех да се изказвам,  Wink но след твоите постове няма смисъл, написала си и моите мисли.  Hug То всички други виновни и дразнят с поведението, само Бихтер е добричка, държи се правилно, просто е неразбрана.  ooooh!

# 624
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За мен пък най-точният коментар е този на Хелън.
И за мен единствената грешка на Бихтер беше, че не напусна по-рано Аднан. А единственото, за което я упреквам, че подлъга невинното сърчице Бюлент да я заобича като майка, пък после се отдръпна от него.

# 625
Фенче  Heart Eyes, разбирам те, но не съм съгласна, че Бехлюл избра Нихал пред Бихтер... В никакъв случай  Naughty. Той просто беше яко притиснат, това ще се види в понататъчните серии... И видя спасението в нейно лице. Не споря, че трябваше някак да се развие действието, трябваше нещо да се случи, но ако Бехлюл наистина искаше всичко да мине леко трябваше да се махне от къщата... Да се отдалечи от всички, да замине в чужбина за кратко може би... Но да остава в къщата, да се държи по този начин - еми извинявайте, ама е тъпо, жалко и недостойно. И никога не видях искра в очите му докато гледаше Нихал, никога... Имаше си братска, близка любов, но страст... никога.

Истината е, че събитията се стекоха по нанадолнището и никой не можа да удържи последиците, в резултат на което единствено и само Бихтер пое най-тежкия удар. Не смятам, че заслужаваше да загуби живота си, не смятам, че и Бехлюл заслужи тази жертва. Сем. Зиягил най-накрая се осъзнаха и завърнаха в реалността - Аднан проумя какво е млада жена, Нихал най-после разбра, че света не се върти около нея и получи ужасен шамар от живота, Бешир плати с живота си за несподелената си любов...

И Бихтер не е вечно неразбрана, просто в къщата всички се държат така, сякаш не съзнават реалността. Еми накрая тя ги плесна в лицето, с цялата си истина. Бихтер беше виновна, ама виновни си бяха и Бехлюл, и Аднан, за Фирдевс е ясно, Нихал също си го просеше...

И отново - Бихтер не е единствената виновна за всичко, което се случи в къщата.  Peace

# 626
  • София
Здравейте стринки- дружинки Joy Joy Joy
Фенче, Хелънче, Светленце  Hug Hug Hug
Хайде и аз да си кажа приказката!
Днес изгледах ударно три епизода!
Първо много ме набра яд на Аднан- то кой не се появи, то той не му каза какво да прави!
То бива да е толерантен ама.....Уж вече на възраст, бизнесмен ама все слуша другите. Толкова ли не можа да се опълчи на Травестита- Фирдефз. Онази му каза за кола на Бихтер- той добре, каза му да прехвърли акции от фирмата на Нихат- той пак добре. Каза му за Мадмоазел- той мълчи, пък после мАА по дървото.Онази прехвърли вече всички граници.Чак и на Хелми се прехвърли...
Алчна до безумие. Все се страхува да не остане с празни ръце. Нищо не бил дал на Бихтер. А Бихтер отиде при него, с  зестра само от дългове. Всичките ги носи на гърба си.
Фенче, не си права и за Бихтер. Колко пъти се опитва да направи нещо и все удря на камък. Нихал не я отразява изобщо, Мадмоазел лицемерничи само, Фирдефз само я притиска. А за онази гъска Пейкер изобщо не ми се коментира.
И тя вече не знае кое е право и кое не.Като изгубена е.
Днес ми стана жал за нея.Аднан я отряза по толкова просташки  начин... fight fight

Какво и остана на милата...освен са се влюби в Бехлюл Joy Joy Joy

P.S Като ошашавена съм Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Гледам Сървайвър, БИП Брадър. пиша в форума. чета ви  #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 20:19 от kamelia741

# 627

И тя вече не знае кое е право и кое не.Като изгубена е.
Днес ми стана жал за нея.Аднан я отряза по толкова просташки  начин... fight fight

Точно. Не искам да я изкарам невинна и света вода ненапита, ама в тая змийска къща човек не знае откъде ще му дойде.

Светле  Hug за Бюлент съм съгласна  Peace

Фенче  Heart Eyes 50 годишните, в случая Аднан, като не изпитват страст защо изнасилват?  newsm78 За другите не знам, но щом може да намери сили за такова просташко деяние съм напълно сигурна, че може да вкара малко страст ако поиска  Peace Освен това има хиляди начини един мъж да накара жена си да се чувства специална и обичана, стига да има желание  Wink И те не винаги се изразяват между чаршафите.

# 628
Всеки сам е виновен за съдбата си, Бихтер е не по-малко виновна от останалите.  Peace Никой не заслужава да загуби живота си, но това беше нейният избор.  Peace В крайна сметка това не е просто изневяра с някого, а с един от най-близките хора на съпруга й. Знаеше с какво се захваща и какви ще са последствията. Абе, не са изпипали много добре това със самоубийството, защото са следвали книгата. В онези времена, които засяга литературната творба, Бихтер се е самоубила, защото не можела да понесе срама, който я чака, изгонването в къщата и т.н. А в случая, в осъвременения вариант, куцат нещата с посягането на живота, ама явно не са искали да променят действието, което е разбираемо. Peace

# 629
Всеки сам е виновен за съдбата си, Бихтер е не по-малко виновна от останалите.  Peace Никой не заслужава да загуби живота си, но това беше нейният избор.  Peace В крайна сметка това не е просто изневяра с някого, а с един от най-близките хора на съпруга й. Знаеше с какво се захваща и какви ще са последствията. Абе, не са изпипали много добре това със самоубийството, защото са следвали книгата. В онези времена, които засяга литературната творба, Бихтер се е самоубила, защото не можела да понесе срама, който я чака, изгонването в къщата и т.н. А в случая, в осъвременения вариант, куцат нещата с посягането на живота, ама явно не са искали да променят действието, което е разбираемо. Peace

За Бехлюл се отнася абсолютно същото  Peace Само дето той няма как да се самоубие, толкоз го беше страх..

Общи условия

Активация на акаунт