Отговори
# 645
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честно казано, не мога да разбера каква е режисьорската идея на това толкова напоително присъствие на слугинския персонал в сюжета newsm78 Какво се цели с това, непрекъснато да ни показват любопитството на слугите и склонността им да клюкарстват и да си врат носа навсякъде, наистина ми е непонятно...
Горкият Бехлюл! Човек не може и един махмурлук да изкара на спокойствие в тази къща, без всички да го накачулят и да му искат обяснение. Каква работа имаха "децата" в стаята му сутринта, също не ми стана много ясно.

На мен най-ценното в този сериал ми е играта на Берен и Къванч. Наслаждавам им се. Колко хубаво изигра Къванч леко пияния в началото Бехлюл, при рибарите още, после кьоркютук-пияния  и после разбуждането на сутринта и колко добра е Берен в пресъздаването на колебанията и на състоянията на фалшива радост и задоволство. Как й светнаха потайно очите, когато разбра за любовта на Бехлюл. Хем се зарадва, хем успя да прикрие вълнението си. Много добра Берен, много! Удоволствие е човек да наблюдава играта й. И Къванч е много добър - как флиртуваше само с русата мацка, ей така, по навик, мързеливо и отработено. (Я госпойца Бу да каже Синем Кобал ли беше бившето гадже с пиърсинг на носа?)

# 646
Всеки сам е виновен за съдбата си, Бихтер е не по-малко виновна от останалите.  Peace Никой не заслужава да загуби живота си, но това беше нейният избор.  Peace В крайна сметка това не е просто изневяра с някого, а с един от най-близките хора на съпруга й. Знаеше с какво се захваща и какви ще са последствията. Абе, не са изпипали много добре това със самоубийството, защото са следвали книгата. В онези времена, които засяга литературната творба, Бихтер се е самоубила, защото не можела да понесе срама, който я чака, изгонването в къщата и т.н. А в случая, в осъвременения вариант, куцат нещата с посягането на живота, ама явно не са искали да променят действието, което е разбираемо. Peace

За Бехлюл се отнася абсолютно същото  Peace Само дето той няма как да се самоубие, толкоз го беше страх..

За по-лесно той направо изчезва  Mr. Green

# 647
(Я госпойца Бу да каже Синем Кобал ли беше бившето гадже с пиърсинг на носа?)

Светле  Heart Eyes , не е Синем Кобал, а една друга девойка, дето играеше със Синем в "Малки тайни". Май  newsm78. Мяркала съм някоя и друга серия по телевизията..

# 648
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви усмихнат ден, па макар и дъждовен !

Скрит текст:

Благодаря на всички за стиснатите палчета и хубавите пожелания !   bouquet Вчера беше един много емоционален празник, много вълнуващ ден ! Новите ми дечица, са големи сладури, мисля, че ще де сработим добре и ще имаме една интересна и забавна учебна година !

Скрит текст:

Не можах да ви нагледам снощи, че бях на юбилей  Crazy, а вие сте изписали света ! Много се радвам, че сте споделили толкова интересни размисли и страсти ! Благодаря на всички !   bouquet

Мармалон,  Славенка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes следващият път непременно с нас на среща !  Hug

Славенка,  Heart Eyes как беше във вълшебният град ?

Зари,  Heart Eyes Hug Heart Eyes много ти благодаря за хубавите новини за Пеперудите !   bouquet

Дружки,стринки - любимки,  Heart Eyes цунем ви по домова книга и отивам на училище !  Wink

# 649
  • София
Добро утро и лек дъждовен ден на всички!
Снощната серия не съм гледала, но не мога да разбера защо е толкова лошо, че Бихтер си купува дрехи?  Peace Все пак от месеци е женена за Аднан. Вие не пазарувате ли? Единствените бижута, които е получавала са подарък от Аднан. Дори, когато избираха пръстен за Елиф, Аднан подари на Бихтер също. Два пъти ходили до Лондон и Париж-за толкова месеци като семейство можеха и всеки месец да ходят. Peace . Забравяте, че докато се занимаваше с благотворителна дейност Аднан се оплакваше, че работи до късно вечер, така че не стои по цял ден на дивана.  PeaceИ както тя трябва да се съобразява, че Аднан е на възраст, той как е мислил, че ще задържи 25 годишна жена! Затворена в къщи. Той изобщо знаеше ли за мечтата й да мине по пътя на коприната?
Пък и Нихал.....високомерното отношение към Бешир и Джемиле не е ли точно - Аз съм господарката.  Peace

# 650
Здравейте, стринки!  Hug Hug Hug Снощи не успях да гледам епизода и сега малко ме е яд... Ако може линк, за да не прекаля с гледането, ако ми остане време да му хвърля поглед.  Praynig

Светле,  Hug  русата мацка не е Синем Кобал. Хел,  Hug така е, участва в Малки тайни, даже е много близка приятелка с Мерве Болур.  Hug

От сега мога да кажа, че и мен ме подразниха всички с натискането на Бехлюл. Какво толкова е направил, което не е човешко? На всеки се случва, а защо го е направил си е лично негова работа.  Peace

Пожелавам ви хубав ден, макар на мен да не ми е чак толкова добре...   bouquet  bouquet  bouquet

# 651
Здравейте стринки Hug
Госпожата Heart Eyes  , много хубава снимка, отсега личи, че ще ти хареса новата работа Wink
Краличке Heart Eyes, и на мен нещо тия дни ми е Sick пожелавам  да ти дойде настроението много бързо Peace
ей това може и да помогне Wink
http://play.novatv.bg/programi/zabraneniyat-plod/440451?autostart=true

Снощи сте изписали страхотни коментари по вечната тема Simple Smile. Сигурно това е сериала с най-много противоречиви мнения по отношение на главните герои....за и против Бихтер и Забранената любов Simple Smile
Но и аз съм като Светлето, гледам го най-вече заради моите любимци и се наслаждавам на красота и на талант Peace

# 652
Айричка,  Heart Eyes благодаря ти!
Скрит текст:
Дано да ни се оправи кривото, защото на мен вече ми писна, направо ми се реве....  Sad

Елиф е голяма патка! Ми като го познаваш и знаеш, че на него не може да му вържеш примка около врата, къде се натягаш да се жениш?!  ooooh! Още като й каза да ходи да си избере пръстен, едва ли не да си го купи сама, защото и само тя ще си го носи, нашия не носел такива неща ( ама после на Нихал пръстена си го надена  #2gunfire ) още тогава трябваше да й се види гнила цялата работа. Да кажем, че това може и да не е голям показател, а нежеланието му да отиде при родителите й и да я поиска, както си е реда, и на всичко отгоре годеж в абсолютно тесен кръг, нямало нужда от големи работи... ето причини да се усети, но то влюбено и загубено....  Peace

# 653
Ама и Бихтер как им се врътка на Сюлейманови....  ooooh! Малко е дразнещо.  Peace Дениз трябва да има железни нерви, защото може да е всякаква, но винаги намира подходящите думи и тон, така че никой да не се чувства зле. Аз ако съм, и някой така ми се врътне, както и други подобни сцени, няма да мога да се сдържа, не само това, ами и ще си го кажа право куме о очи, никаква дипломатичност.  Peace Разбирам да позволиш един - два пъти някой да се държи с теб все едно ти не си човек, все едно си по-малко от него, но да ти се качат на главата и въпреки това да спазаваш благоприличие - ейвала!  Peace

# 654
Краличке, ама ако този някой ти е началник и от него ти зависи хлябът, може и да се наложи да му изтърпиш връткането. Бихтер им е един вид началник и на Сюлеймановите, че и на Мамзел. Не че оправдавам лошо отношение, ни най-малко, независимо кой го проявява. Просто уточнявам защо я "търпят".

Дениз наистина е тактична и дипломатична, ама тя си знае защо "търпи", нали? Изборът е неин, в крайна сметка.

# 655
Така е, Светълчо,  Heart Eyes но всички живеят в една къща, трябва да има уважение. Не за всяко нещо да се хвърлят отровни погледи, нали така? Преди да се появи Бихтер, не видях да имат проблеми помежду си, всеки се разбираше с другия. Започнат ли интригите и показността и отношенията се развалят.  Peace

# 656
А бе и преди да се появи Бихтер ония кокошки сплетничеха, само че тогава Мамзел дъвчеха, че се правела на важна и на шефка. Интересно е, че първия път Несрин ми беше симпатична, заради миловидното й лице, а този път и нея не мога да я трая.

# 657
Привет дружки!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички!
Госпожата  Heart Eyes Hug много, много се радвам за теб! Страхотна снимка! Сигурна съм, че и на тези деца и родители ще им влезеш под кожичката , както винаги!   love001
Краличке  Heart Eyes абсолютно съм на твоето мнение! А Светланка Heart Eyes както винаги защитава любимката си  Laughing Не, не съм съгласна, че като ти е шеф някой, трябва да те прави на нищо и да не зачита достойнството ти, нищо, че ти дава хляба ... Пък и точно Бихтер не им дава нищо  hahaha дава им го Аднан, а той се държи прекрасно с персонала, без да се прави на големия шеф. Ама то народа правилно си го казва - Дай на простака власт и му гледай сеира  ooooh! И аз в работата имам една такава фръцла, кога ли ще я гепя за перуката се чудя  Joy Joy Joy Joy Щото ми омръзна да съм възпитана ...
Миленски  Hug видяхме каква работохоличка беше Бихтер  Joy Joy Joy Joy Joy само си намираше оправдание да виси в кабинета до среднощ и да дебне в колко се прибира Бехлюл  Laughing
Колкото до Нихал ... да, не ми харесва държанието и на моменти, но и Джемиле и Бешир си изпросиха на края това нейно отношение веднъж ... те пък наистина се самозабравят понякога ... Но през повечето време Нихал се отнасяше към тях, все едно са от семейството и, не е ли вярно ? И за какво толкова я мразеше Джемиле и постоянно я обсъждаше ? От ревност, че Бешир обича Нихал, а не нея. А Нихал винаги се е държала много добре с Джемиле. Единствено, когато натопи Бешир за обицата на Фифи и се тросна. Ама тя си го заслужи ...
То е ясно, че всеки тук ще си защитава тези, които са му по-симпатични, ама нека все пак не ги оправдаваме за абсолютно всичко  Peace

# 658
Фенче, въобще не си ме разбрала правилно. Изобщо не защитавам Бихтер за лошо отношение със слугите. Никога не бих толерирала отношение, унижаващо човешкото достойнство, независимо от коя посока идва. Просто исках да кажа, че няма как да не търпят Бихтер, след като е съпруга на господаря им. Ако не им харесва, могат да напуснат. А те също се държат лошо, обсъждайки я. Те пък не зачитат нейното човешко достойнство. Това ли им работата - да клюкарят господарката?

Аз защитавам Бихтер единствено по отношение на любовта. Защото си мисля, че любовта заслужава да жертваш много неща за нея. Колко - ти си решаваш.

# 659
Светле  Heart Eyes сори, не съм те разбрала правилно  Peace Все пак си мисля, че ако Бихтер се държеше с прислугата както трябва, никой нямаше да я мрази и злослови по неин адрес. А всичко започна, когато тя прибра Фифи в къщата ... нея никой не я понасяше, така е и имаше защо. Аз нямам спомен да са злословили зад гърба на Мадмоазел, напротив, нея я обичаха всички слуги ...Както и лелята, сестрата на Аднан ... Интересно, защо за нея не говореха зад гърба и  newsm78 А това, че са любопитни кокошки и клюкарят не ме учудва ... ами те са си прости хора, живеят с проблемите на другите, за тях това е интересно, защото нямат свой социален живот  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 16:29 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт