МАРТЕНЧЕТО си расте, тупка силно сърчице! - тема 2

• 33 567
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,излезе ми резултата от БХС и всичко е наред,много се радвам.Пожелавам на всички само хубави неща да им се случва Simple Smile

# 361
Привет мамчета! Да се цопна и аз в групата на мартенските бебоци Simple Smile Казвам се Наталия, на 31 г., живея в Благоевград. Бременна съм в 12 г.с. с третото ми бебе Simple Smile Имам 2 дъщери- на 5 и 6 и половина г. В понеделник каката тръгва в първи клас и ме тресе голяма емоция. Още не зная пола на бебо, но усещам, че ще бъде момченце. Лека бременност на всички и на пролет да гушкаме бебоци Simple Smile
О, колко се радвам, че не съм единствената тук с такива училищни трепети. Нати, добре дошла! Мисля, че още някой изпраща учениче ... да ме извини - не помня.
Много мъжки майки се заформят Simple Smile аз още не знам какъв е полът. Но нямам и предпочитания. Живо и здраво да е!
Смехуранке, идеално е минало с каката. Браво! С майка й говорихте ли? Стискам ти палци.
Утре чакам и Бубето да пише как е. Дано всичко е наред с нея.
Аз от снощи съм с астматичен пристъп, от днес се опитвам да подкашлям... дано бързо се подобря с бабешки рецепти.

# 362
Здравейте мами и бъдещи мамчета.Аз се престраших най-сетне да се отчета.Бремена съм в 12 г.с..,първа и много искана бременност .За жалост вече лежах за задържане след обилно прокървяване миналата седмица,казаха ми,че било леко отлепване на сакчето,а тази седмица уж се било залепило.Надявам се от сега нататък всичко да е наред,защото направо се побърквам,не смея да стана от леглото.Пия си утрогестана,естрофена,дуфастона и папаверина и си стискам палци.Лека бременност и прекрасен резултат на финала.

# 363
Здрaвейте мaмчетa, aз мaлко късничко пишa, aмa от вълнение днес сън не ме лови Simple Smile! Бях нa преглед и видяхме полa нa бебокa. Ще си имaме мъж:) stork-boy. Много беше срaмежливичко и непрекъснaто се въртеше с гръб, мa нaкрaя го рaзконспирирaхме. Много ми е рaдостно и нaпрaво място не могa дa си нaмеря.Simple SmileСегa трябвa дa купувaм мъжки дрешки, от кaкaтa отпaдaт. A тя милaтa кaк се беше нaстроилa зa сестричкa.. Инaче пуснaхме изследвaния, болничен ми дaдохa първонaчaлно зa 14 дни, след товa ще сa по 30, но след ЛКК. Изписa ми рецептa зa гъбките и плaнувaхме чaс зa ФМ нa 17-ти октомври.
Питaх я зa фолиевaтa киселинa дaли дa продължa дa я пия, кaзa ми дa я спрa.Витaмини зa сегa нямa нуждa дa взимaм. Друго не се сещaм. Simple Smile. Сегa дaно и изследвaниятa дa сa добре. В понеделник ще ходя дa ми взимaт кръв.
Хaйде вече всички болни мaми дa оздрaвят, и дa се рaдвaт нa спокойнa бременност до крaя.Лекa вечер:)!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 10:56 от nadinka (GaRjI)

# 364
аз изпращам две ученички утре, голямата ще е във втори клас, а малката- ще тръгва предучилищна, но в училище
купихме букетите, остава да изгладим униформите и сме готови
малката, понеже не е ходила на градина е особено превъзбудена, а на мен как ми се свиди да я пускам където и да било  ooooh!

честити радини вълнения на всички, разбрали пола, дано е съвпаднало с желнието ви за цвят

# 365
Ох, момичето, като ви чета чак и аз се вълнувам с вас. Първо, честито на всички за резултатите на БХС, за ФМ, за пола на бебенцата. Второ- на всички болни- бързо оздравяване. А за себе си- появиха ми се киселини преди две седмици, но тази нещо по отшумяха. Гърдите ми определно наедряха, но като че ли свикнах с напрежението и болката и сега не е толкова неприятно, както беше в началото. За корема- определено и той е пораснал и като застана в по неудобна поза и никак не ми е комфортно. Най- лошото от всичко е, че нещо и мен ме хвана грипа май. Боли ме гърлото и носа ми иска да се запуши. Сестра ми ми препоръча едни хомеопатични хапченца за гърло. Надявам се да ми помогнат и да се оправя бързо. Поздрави на всички Simple Smile

# 366
Момичета, не мога да ви изчета, с това темпо скоро ще трябва да мислим име на нова страничка Simple Smile
Сега да се отчета и аз , полежах малко в болница, оказа се , че имам конракции, изписаха ме в петък вечер и нещата се постабилизираха до преди 2 часа, сега пак започна, но като че ли болката е по - различна от тази, която изпитвах преди няколко дни, пия само папаверин, но не ме облекчи сега. Много се притеснявам, в петък ми казаха , че бебчо е добре, дори ми казаха  пола, аз също се присъединявам към мъжките майки stork-boy , но с тези болки не мога да се израдвам Cry
Пожелавам на всички приятна вечер и на болничките скорошно оздравяване!

# 367
Привет мартенски майки   bouquet Утре ме изписват живот и здраве  Hug Днес ми взимат кръв през целия ден заради високата захар - утре ще потвърдят имам или не гестационен диабет  Praynig Радвам се,че много от вас знаят вече пола на бебчетата  Grinning надявам се и аз другата седмица да науча.

# 368
Честит празник на всички изпращащи днес ученици. Да са ни живи и здрави и да им се учи много. На всички болнички пожелавам да нямат вече проблеми и само да се радват на растящото коремче .

# 369
Здравейте. Може и да сте ме забравили, че не се разписвам често тук!
Първо - добре дошли на новите попълнения!
Честит първи учебен ден. На всички ученици - на добър час!
Аз днес бях на ЖК. За сега си имам едно доста голямо бебче. Утре съм на ФМ и се надявам всичко да е наред. Пол едва ли ще узная толкова рано. Надявам се на едни добри резултати и здраво бебче.

# 370
Успешна година на всички ученици, пък и на децата в детската градина!  Grinning

Мацки, и аз съм качила 1/2 кг. за една седмица   ooooh!

disidi, за ФМ ходих в Стара Загора при д-р Тодоров. За БХС-то той ми подготви един документ и ме изпрати в мед.център "Сано" наблизо, за да ми вземат кръв. Резултатите си ги видях в сайта на Национална генетична лаборатория. Ако решиш да ходиш, искай си малко по-ранен час, че аз за малко да изпусна мед.център - беше почти 17:30, когато отидох да ми вземат кръв. Иначе за ЖК се записах при д-р Митков в Окръжна. Ти при кой лекар се следиш? Ако искаш на лични ми пиши  Grinning

# 371
Здравейте мамчета!!! Честит първи учебен ден на всички ученици!!! Аз малко ще ви се пооплача, с болки съм и получих зацапване, веднага в спешно в Майчин дом, казаха ми че освен скъсена шийка, което научих предния ден от моя АГ, имам мека и пропусклива шийка! В Майчин дом ми казаха че ще се наложи серклаж,но моята АГ твърди,че засега не е нужно! Направо Незнам на кой да вярвам!В момента ходя на частно при др Петя Генчева, има добри отзиви за нея, но Незнам на кой да се доверя,затова искам консултация с друг лекар! Мамчета от София, препоръчайте ми някой кадърен доктор! Иначе днес ми излязоха резултат от БХС,доколкото можах сама да разчита са отлични! Даун 1:90000. Момичета много ме е страх, тези болки, ракритие,скъсяване на шийката и тези зацапвания не ми дават мира!Ох Айде хубав ден ви желая!!!

# 372
Здравейте мамчета!!! Честит първи учебен ден на всички ученици!!! Аз малко ще ви се пооплача, с болки съм и получих зацапване, веднага в спешно в Майчин дом, казаха ми че освен скъсена шийка, което научих предния ден от моя АГ, имам мека и пропусклива шийка! В Майчин дом ми казаха че ще се наложи серклаж,но моята АГ твърди,че засега не е нужно! Направо Незнам на кой да вярвам!В момента ходя на частно при др Петя Генчева, има добри отзиви за нея, но Незнам на кой да се доверя,затова искам консултация с друг лекар! Мамчета от София, препоръчайте ми някой кадърен доктор! Иначе днес ми излязоха резултат от БХС,доколкото можах сама да разчита са отлични! Даун 1:90000. Момичета много ме е страх, тези болки, ракритие,скъсяване на шийката и тези зацапвания не ми дават мира!Ох Айде хубав ден ви желая!!!
Не искаха ли да те приемат поне за наблюдение? Или др решение няма ли?  bouquet

# 373
Не искаха ли да те приемат поне за наблюдение? Или др решение няма ли?  bouquet
Казаха ми,че ако остана ще ми бият само но шпа и аз отделно да си слагам утрогестан,ако съм била с по силно кървене и болки тогава е било наложително, и аз отказах, ама те въобще не настояваха! Сега само лежа и слагам 3х2 утрогестан, ношпа 3х2, Нутри маг 2х1и това само, и се надявам да нямам болки и зацапване, че като видя петно по белйото изпадам в паника! Какви са тези контракции, Незнам 13 седмица влизам и все ми се струва рано да ги имам! Мила на теб бързо оздравяване и излизане от болницата :-*

# 374
Здравейте!

Честит първи учебен ден или ден за детска градина на всички дечица, родители и учители!

Всички болни мами да се оправят и да спират тези здравословни проблеми!

Да се отчета, че изследванията от щатите днес пристигнаха и всичко е наред  smile3501  newsm44.

Кървенето което получавам се предполага, че е от смъкната плацента от едната страна над канала (цервикален - ако не бъркам името) и ако не се вдигне доки каза, че може да си прокървява от време на време когато си реши. В петък съм на женска консултация и ще видим как е бебо.
На всичките 100 хапа дето пия се оказа, че имам бактерии в урината, та сега съм и на антибиотик, но щом бебо е добре живота е хубав.  newsm44

Моля да ме запишете на първа страница, само имам проблем с термина, защото по цикъл и видеозон е 28 февруари (но държа да съм си в тази тема), а по мои изчисления (цикълът ми е 36 дневен) е 6 март. На 35 години от София, със сини гащи по последен не много сигурен преглед - първа бременност.

Малко дълъг стана.  Simple Smile
Надявам се скоро да пием кафе по комшийски с мами от района Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 19:16 от Тигролина

Общи условия

Активация на акаунт