МАРТЕНЧЕТО си расте, тупка силно сърчице! - тема 2

• 33 564
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро момичета как сте днеска? Аз искам да попитам кого да помоля да ме добави във facebook групата.И имам още един въпрос  как сте с кг . ,понеже аз с предната бременност качих 30кг.и от тях ми останаха около 10 ,та сега внимавам какво да ям като избягвам тестени и хляб.За сега маи сам добре защото съм качила 1,4 кг до сега,притеснявам се пак да не се търкалям до родилното.

# 661
Пиши едно съобщение до Smehuranka,за да ти даде името на грумата.За момента съм добре с кг. около 1 кг.съм качила ,а съм в 16г.с. Хапвам доста хляб и тестено,притеснявам се да не започна да качвам изведнъж,затова смятам да намаля тестеното поне вечер
Ти в коя седмица си?

# 662
Здравейте момичета, добре че влязох, че да се включа за новото заглавие, чудесни са всички предложения, много сте идейни  Laughing Много се радвам, че има нови попълнения и особено варненски  Hug И аз предишния път ходих при доц. Балев на трите прегледа, много съм доволна, сега ходих в 13 г.с. и ще ходя след 2 седмици в 20 г.с. Избрахме да не правим БХМ и ФМ ни остава само, но на човека му имам доверие, дано да е оправдано  Praynig.  Нашата кака нали е ученичка вече и твърдо не се вдигаме, даже и раницата и не нося, тя си я тоси самичка, добре, че не е тежка засега. По този повод аз съм в голяма дилема как ще процедираме с воденето сутрин на училище, когато дойде бебето, март месец във Варна обикновено си е студ и ветрове, а пък няма кой да я заведе до училище, и остават вариантите или да изкарвам сутрин новороденото или да го оставям ако спи за 10 мин. само вкъщи  Embarassedама нещо и двата не са ми радващи  Shocked За килата засега съм си както преди, само с малко коремче, купих си 2 разтегателни клина и съм готова за есента. Във H&M има нелоши панталони за бременни, по 60 лв. са  Thinking, ама аз засега се събирам в наличното, ходя си с рокли повече и така. Имам от предишната бременност един панталон, дето хич не ми е по сърце, ще го изровя като се наложи. Моят хемоглобин беше 109 преди няколко седмици, води се под нормата, но акушерката ми каза, че е добре. Но принципно моят си е нисък и това не е лош резултат, аз пия само фолиева засега, много ми се иска да си купя тези на Джеймисън, но се притеснявам заради гаденето да не си останат в опаковката  Sick

# 663
3 кг съм нагоре,вече съм в 16 г.с., не ям много тестени храни,но понякога сгъвам някоя баничка  Embarassed Embarassed  Много се притеснявам за тези кг,по принцип качвам  бързо.Решила съм да не вечерям друго освен салати и плодове,но засега само съм го решила. Grinning На предния преглед ми казаха,че съм качила много,но кантара в кабинета ме показа 2 кг повече!

# 664
    Здравейте, момичета! Аз пък се притеснявам, че не качвам килограми. Сега съм в 18 г.с. а до момента съм 1,5 кг. над първоначалното си тегло. Хапвам всичко, не се ограничавам, но дали тази храна е достатъчно за бебенцето...?
    За БХС и аз се отказах вече категорично. Не искам да се психирам излишно ако ми покаже някакъв лош резултат. Стискайте ми палци, днес съм на ФМ! Simple Smile

# 665
 Djumi88 от опит мога да ти кажа ,че щом не се лишаваш от нищо е достатъчно ,а и бременните трябва да консумират с 300 калории повече от нормално ,а това е примерно 1 филия хляб.Аз просто с предната бременност прекалих може би защото спрях цигарите и със сигурност много килограми не са здравословни.Моята майка с мене и сестра  ми е качила по 7 кг ,а пък е родила бебета по 2900кг.,даже не са и вярвали ,че влиза да ражда защото е имала и малък корем.
Аз съм в 17 г.с. паячето.

# 666
Djumi88 , най-важно е да се храниш пълноценно ,а не толкова да увеличаваш количествата. На бременната са й необходими скромните 200 kcal допълнително , което не е особено много.
Все пак , твоят доктор затова те следи и ако има нещо притеснително,ще го коментира.
На първата страница има линк към един калкуратор на теглото, разгледай го все пак   bouquet

Хемоглобина сте коментирали - моят пък бил висок ,като на пушач, а аз съм заклет непушач  Naughty
Аз снощи май си усетих първото движение на моето мъниче. Явно при първа бременност по-късно и трудно се различават движенията.

Виждам ,че valari86 , ме поизпревари ,
но е много сладко как всеки си нарича малкото създание,което очаква. Аз му казвам "шушулка"  Blush
А и последно да добавя - Започнах да пия витамините на Jamieson , не ми прилошава - да,големи са, но не е такъв проблем ,поне за мен да ги глътна.  Нямат гаден вкус.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 11:51 от Ini`

# 667
Djumi88 от опит мога да ти кажа ,че щом не се лишаваш от нищо е достатъчно ,а и бременните трябва да консумират с 300 калории повече от нормално ,а това е примерно 1 филия хляб.Аз просто с предната бременност прекалих може би защото спрях цигарите и със сигурност много килограми не са здравословни.Моята майка с мене и сестра  ми е качила по 7 кг ,а пък е родила бебета по 2900кг.,даже не са и вярвали ,че влиза да ражда защото е имала и малък корем.
Аз съм в 17 г.с. паячето.
святам, че за тази седмица е вървиш доста добре с кг., имам позната която първите три месеца качи 7кг

# 668
Здравейте
Радвам се да чета хубави новини  Hug
На чакащите преглед палци, всичко да е наред  Hug

Гледам килограмите обсъждате, е аз съм 17г.с. и вече съм +7кг, но това не е от началото, тогава ми ставаше лошо и не ми се ядеше, а сега съм като ламя, и много тестено ми се яде  Crazy

За хемоглобина всяка лаборатория има референтни стойности, лабораторията в която правя изследванията долната граница е 123, а моя е 126 (изследван е преди около 3 седмици) и лекаря каза, че е добре.

# 669
Аз пък съм в 15 г.с. и съм качила цели 7 кг. Но при положение че съм слаба мисля че няма проблем.

Нормално ли е да ми правят 4D в 17 г.с. В коя седмица правихте първото си 4D?

Наложи ми се и серклаж. Сега лежа денонощтно. Други мами със серклаж да има ?

# 670
Здравейте това е първа бременност за мен и много се вълнувам, в 15 г. с. съм и тепърва ми предстоят изследвания и т. н. гинекологът който установи бременността ни каза, че е като 6-ца от тотото понеже за мен беше проблемно забременяването нямах овулация и редовен цикъл но благодарение на Д-р Стефан Стефанов в МЦ КИРМ в Плевен нещата се получиха само 6 месеца след като проведох лечение при него за което  с приятелят ми сме му страшно благодарни

# 671
ALMIRRA, аз минах 4D в 16-та седмица, за серклажа не съм на ясно, почивай си, всичко ще е наред  Hug
И аз съм слаба, след (+) теста се премерих и бях 50кг, добре изглеждам с тези +7кг.
Притеснява ме това, че на бързо ги качих, може и да е от това, че пиех Дуфастон, спрях и цигарите  Rolling Eyes
pollysteffanova, добре дошла, лека и без проблемна бременност   bouquet

# 672
Момичета аз съм в 17 г.с. и не съм качила нито един килограм, а корема ми стърчи все едно съм глътнала топка. Има ли някой които не е качил въобще и дали е нормално.
А хемоглобина ми е 101 и ми изписаха феретаб и ми се кара доки че не ям, а аз се тъпча постоянно.

# 673
Благодаря Ice Cream аз също се притеснявам за килцата когато разбрах, че сум бременна вече бях 46 кг в момента съм 50 да се надяваме, че и стриите няма да са ми голям проблем вие какво ползвате аз в момента се мажа с олио Икаров имах стари стрии и като че ли са започнали да се позаличават и за сега сум доволна от него за по нататък ще видим как ще се развият нещата Simple Smile

# 674
Момичета аз съм в 17 г.с. и не съм качила нито един килограм, а корема ми стърчи все едно съм глътнала топка. Има ли някой които не е качил въобще и дали е нормално.
А хемоглобина ми е 101 и ми изписаха феретаб и ми се кара доки че не ям, а аз се тъпча постоянно.
Аз съм качила само 4 кг

Общи условия

Активация на акаунт