Ana-Sofia харесва ми много чувството ти за хумор!

kremolin аз за това не излизам сама, и все съм недоспала .... С баткото като беше бебе излизах, ревеше така, бързах по пътя, вкъщи рев.........не искам да си спомням

.Да ти кажа ти докато кърмиш мъника ние ще прави ме къси преходи около пейката

аз луднах, нямам търпение някой да го подържи за малко барем се наспа за няколко секунди (но уви ако идва някой да помага само го гледа докато спи в кошарата или шезлонга и като се наложи да се сменя памперс или да го успокояват хоп пак аз
) Утре сме на ДК да видим как вървим с теглото последния път беше с 1200 пораснал а това беше преди 5 дни.

) като видях, че е Симеоновден се сетих за твоя юнак, но докато стигна до форума деня си мина. Вече нали съм пак подвижна та навън спахме, а вкъщи съчетавахме успокояване+простиране+гладене+миене+приготвяне на багажа на мъжо и за финал, когато си мислех, че блаженно ще почина с него след банята и хапването му, решихме да напишкаме леглото на мама и татко и хайде на ново-смяна на чаршафи, пране, простиране
имам чувството, че по цял ден това правя. 

Това е така, защото кърмата се образува предимно в процесът на кърмене, т.е. Колкото повече бебето суче, толкова повече кърма се образува в гърдите. Тук на 100 % важи правилото, че търсенето определя предлагането.

.А и гледам и къщата да не анемаря че после няма изчистване, а и нали ще ставам пак ученичка