Направо трън в гащите съм

,, баткото подготвям за училище между другото, болничния трябва да взимам от ЛЛ, мина молитвата за 40 ден и питката, сдобих се и с месечен цикъл 
, кърмя на половин час, 40 мин, час, два, рядко на 3
Зверски реве от колики и през деня , но по-рядко, вечер към 7-8 минимум час-два, в които е и и гладна, но се дърпа и буйства на гърда, въпреки, че не спирам да опитвам около 20 пъти да я сложа, като се успокои и заспи, дебна да се поразбуди и тогава кърмя.
.По нощите пак колики и рев и се повтаря, носене, многократни неуспешни опити да я накърмя, носене, задрямване , неколкократни опити да я сложим да спи, кокорене, пак носене.........снощи от 2 до 4 и половина нито спа, нито яде. Общо взето е все на ръце или рамо гушната. Не мисля, че "така се научавали" или "свиквали". Те са си свикнали още в утробата, не случайно се говори и пише за четвърти триместър, имат си нужда от топлина, близост и сигурност.

При нас с бебе Андрей няма кой знае какви новини - все още се мъча с маймунското му дупе (ей много претенциозни задни части си има и това е!), уж има някакво подобрение, но още е далеч от излекуване, уви 
Нощем спи сравнително спокойно (е, понякога видимо го боли коремчето и се присвива, но определено няма колики) и се буди на 2-3 пъти като още преди да ревне от глад ме буди от лакомо мляскане на ръчичките

.

Препоръчани теми