ама как ще свалям кила така......аз имам най-малко 10 да сваля, а много искам и 15 да ги направя ама хич не обичам диетите...така се надявах поне 5 да сваля от самосебе си като се прибрах от болницата, но ето че месец мина, а кантара не мърда.....хич не се харесвам и нищо не ми става. Виждам все за 90 дневната говорите...аз не съм я правила, но не знам как ще се справя да я спазвам и да приготвям, като не всеки ден имам време да готвя.....ще я погледна де да видим дали мога да я спазвам, но си давам още месец отсрочка.....а да кажеш, че много ям...е днес съм на парче козунак от сутринта, че дребен не му се спи и иска внимание и в моментите в който спеше аз гледах да чистя за утре... 

Има лигички, наддава. По мои мерения този месец ще е качила около1400гр. Изключително на кърма сме. Дори вода не давам. Но пък си мисля, че ако това е при недостатъчност на кърмата, при достатъчност би наддала още 200гр. примерно. Не че е нужно, дори мисля, че не е. Просто не ми се иска да се чувства гладна. Вечер настава едно нервничене при хранене и дърпане на циците по 3 часа. Те естествено нищо не пускат. Ама това е всяка вечер, не вярвам да е все скок в растежа.
Като повечето майки и ти се стараеш да дадеш максимума от себе си за своето дете и наистина чудесно, че се стараеш да откликнеш на нейните потребности. Всяко наддаване над 700-800 гр. на месец е чудесно. Дали едно дете ще наддаде 1400гр или 1600 или 2кг. зависи от индивидуалните потребност на неговия организъм. Ако суче ефективно, на поискване, здраво е и се развива нормално за възрастта си, то би наддавало със своя си естествен ритъм.
Тя се усвоява бързо, лесно и пълноценно от организма и всяко сукане на бебето му дава възможност да достига до повече порции до ценни хранителни вещества, аминокиселини и антитела...Ако се случи да приеме повече количество, от колкото коремчето събира, вероятно ще върне излишното. Връщането на известно количество кърма след кърмене също е естествено и се дължи на незрелостта на храносмилателната система. Добра идея може да е да се опитваш да я оригваш по-често. Оригването може да става и по време на кърменето, ако стане неспокойна – можеш да прекъснеш кърменето да я оригнеш и да продължите пак от същата гърда, ако не е приключила с нея.
(аз си мислех - хирург) . Та сега се чудя неможе ли по - рано и кой доктор да търся, че да го направи с лазер. Тук в нашия град надали ще намеря, а в София съвсем незнам при кого да отидем. Ако някой може да ми помогне с инфо ще съм благодарна. Сега се чудя отвръщението му към биберона дали и то не се дължи на този проблем? Вече повече от месец все го тикам и той е все изплют 
Няма да се учудя и ако таткото ни последва в дядовата ръкавичка

, кърмим се на 2,5-3 часа в повечето случаи едновременно, те така заспиват и аз като река да ги оставя рев, вземам ги пак за да ги успокоя и после ги оставям и те минали 2 часа. Докато мина през 00, да пия вода и ако не е ревнал някой да хапна. Тази седмица и баткото си беше в къщи че кашля и цирка беше пълен 

На беба нищо и нямаше, но аз умрях от студ, вали, с една ръка държа чадър, с другата бутам количка и се чудя как да заобикалям локви и да друсам по тротоари, ам си надвих на ината. 
Но пък това да ми е проблема,става през нощта буби като се размрънка за да може iи аз да поспя малко,двамата са големи скици само като й каже две думи и веднага му се усмихва,любов са голяма.
Ла Лече Лига предоставя само информация и подкрепа свързана с кърменето, захранването и отбиването. Очаквала си да разбереш точно на какво се дължи маслено зеленото ако. ЛЛЛ Консултантите по кърмене нямат право да дават точни диагнози, тъй като ние не сме лекари, а и да сме, не сме вашите лекари. Ние предоставяме информация, такава с каквато разполагаме към момента, а преценката на какво се дължи едно или друго състояние на бебето е на майката и на педиатъра на бебето. 

на Дари винаги са и студени ръцете вече се чудя дали не е прекалено леко облечена в стаята държа да е около 22 23 градуса.