Астинед, като започнем да влизаме в ритъм, ще се уговорим, че сега излизаме по различно време и тичаме да се приберем като огладнее. И аз мисля, че може да е гладен, писах на ЛЛЛ и чакам отговор, защото той суче по над час и от двете гърди, после се унася и после се събужда и рев, понякога пак предлагам гърда, но сякаш не се пълнят така бързо. И понякога дохранваме с шише, но не винаги млъква.
пиша с 1 ръка, че с втората събирам кърма в шише- от едната гърда на всеки 2-3 часа започва да капе, а от другата никога- нормално ли е? при вас как е? от скоро събирам капките, ако бебо спи и после в тях разтварям капки против колики и му давам с лъжичка. от вчера сме на Колийф и като че ли по-малко плаче, ама не смея още дда се похваля. ако действат ще прежаля цената им, и 100 лв бих дала, само да е добре бебчо и ние покрай него
нощес не е спал от 1 до 4, сука и после будува без мн рев, просто не му спи и помрънква. татко му го пое, че да поспя, ама сега му е кофти на работа недоспал пак

За пишлето аз много четох и според новите теории не бива да се пипа, природата си знае. Педи предложи да го забели на 3ти месец, но аз казах "ще видим по този въпрос" и тя млъкна
) За кърменето навън- аз не мога засега, може би в по-самотен парк и ако измисля шал..Но навън слагам сутиен и ще ми е трудно. така и не си намерих сутиен за кърмене, повечето са ми тесни, с обиколки до 80, а аз съм 85-90. Вкъщи по цякл ден съм без, понякога и навън, ако съм наблизо, за по-дълги излизания слагам, ама после ме болят много гърдите...
последно от мен- нялой мисли ли да пътува този или другия месец? на мен ми се иска, не знам само смяна на въздуха как ще му се отрази, ама ще е по-чисто от София..да видим педи какво ще каже другата седмица, според мен бебе на над месец може да си пътува вече по малко

как е възможно? Всъщност не се учудвам много, то и при нас беше подобна ситуацията, традициите трябвало да се спазват, но ако не я бяхме кръстили на свекървата едва ли щеше де изпадне чак в такава крайност да не ни говори, не знам всъщност те старите са толкова докачливи на тази тема направо..

аз за албума имам парола обаче със рам ще кажа, че не знам къде се намира, може ли линк
Дано продължим все така без притеснения.