"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 100-тна юбилейна тема :)

• 23 185
  • 744
  •   1
Отговори
# 45

хич не ми харесва Ейлюл как му се радва на този  ooooh! ooooh! ooooh!

# 46
стара санимка на Серенай  Peace

# 47
# 48
# 49
 Party Party Party Party Crazy Crazy Crazy

До Яманко Еда ли е или внучката?  Mr. Green Mr. Green   Thinking Thinking

# 50

А този не ти ли харесва  Whistling Whistling

# 51
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Hug Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

тук пише, че Medcezir за сериал и Чачи за главен актьор са сред претендентите за наградата в Сеул.  Peace Явно надпреварата навлиза във финална фаза и още нищо не се знае.  Peace И пише, че Едже и Чачо ще отидат.  Peace

А бе, и аз вчера така го разбрах  Joy Joy Joy Joy Joy Joy А и анкетите са още активни  Mr. Green
Аниии,   Hug Hug Hug Heart Eyes

Знаех си, че ще се усамотят тия двамата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Peace Peace Peace

Сори, аз понеже сравних превода и с друго място,  Peace ама още по-добре Laughing Нека да вземат златото  newsm44

Hug Hug Hug И при рускините пише, че са 2-ри наЩИ  Peace Но явно са сред финалситите. Еджето е сложила това в Т http://www.milliyet.com.tr/-medcezir-kore-yolcusu-magazin-1933024/
и пише, че Medcezir заминава за Корея  Peace

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Party  Дзак  Joy Joy Joy Joy

Крачи се спретна офиСиален още от обяд
  Crazy Crazy Party Party Party Party

Единият в черно, другият в бяло  Party Party Party Party то стил, то класа  Crazy Crazy Crazy Crazy Така е то в нашия клуб.  Party Party Party Party Party Макар че някои хора не го оцениха  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha hahaha аз в клубове на смешници и гадняри НЕ членувам!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ние пък като сме те заискали  Stop Stop Stop

# 52
Party Party Party Party Crazy Crazy Crazy

До Яманко Еда ли е или внучката?  Mr. Green Mr. Green   Thinking Thinking

Maй е Еда  newsm78 newsm78

# 53

А този не ти ли харесва  Whistling Whistling

в кадрите в които съм го гледала в КСШ ми харесваше, обаче тук ХИЧ!  Naughty Naughty Naughty

# 54
# 55
  • близо до брега на морето
 Hug Hug HugПривет прекрасни къзлар HugДа идва другата седмица и да ми започват вече дизитата-като ги метна в сряда и упиииииии петък, събота Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 56
Ето как е спечелил Езелчо. Представяйте си как корейците е изговарят името на Чачо  Joy Joy Joy
Гледам, че Керем аби си кара на турски  Joy Joy а Кенанчо - БравУС!  Peace
Керем аби дали ще иде и сега?  newsm78 Да разваля усамотението на пощипващите се?  Joy Joy Joy Joy

# 57
Hug Hug HugПривет прекрасни къзлар HugДа идва другата седмица и да ми започват вече дизитата-като ги метна в сряда и упиииииии петък, събота Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Мимииии, само с три сериала ли ще си останеш?  Hug Hug Hug Hug

# 58
  • Яко в Матрицата...
Ето как е спечелил Езелчо. Представяйте си как корейците е изговарят името на Чачо  Joy Joy Joy
Гледам, че Керем аби си кара на турски  Joy Joy а Кенанчо - БравУС!  Peace
Керем аби дали ще иде и сега?  newsm78 Да разваля усамотението на пощипващите се?  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

Браво на Кенан, така се прави! Peace

Керем бей ще е с тях, може на пощипващите се да им потрябва гид Joy Joy Joy

# 59
  • Яко в Матрицата...

Мимиии Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт