"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 100-тна юбилейна тема :)

• 23 312
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Чака Крачо да го вземе, че партито скучно  Mr. Green Mr. Green

Party Party Party Party Party

не знам какво чака, ама сигурно като са само приятели с Мирка, Крачола ще го подмине с колата и тя ще е вътре  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ето това, ако направи Едже ще и пиша вече.  Naughty Naughty Naughty някакви случайни да се появят разбирам, но да възроди "любовта" на Мира с найлоновия смешник няма да го понеса.  #2gunfire #2gunfire Да не говорим, че Мира нали разбра уж, че онова с гномара не е било нищо друго, освен детска работа, прераснала в нещо като връзка.  ooooh!

Ееее, ти пък  ooooh! ooooh! ooooh! Чакай деее, кви са тия нерви  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пък и му се полага малко щастие на Крачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Полага му се самолетна катастрофа с фатален край на Крачола, но няма да стане като гледам.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Няма  Naughty Naughty Naughty Крачо и в четвърти сезон ще се закача с Яманко  Party Party Party Party

какво ти закачане?  Sick Sick Оня мафиота нали му вика, че ще си върнел, каквото му се полагало.  ooooh! ooooh! Освен Мира аз за друго не се сещам дето уж му се полага на гада.  Sick Sick Sick
Представих си и ми стана гадно. Нали Крачола като говориха с Яман и му каза, че Мира няма да е него, но няма и с Ямна да е.  Cry Cry Cry Cry И Яманчи каза, че знае, че един ден Мира ще е с някой като Крачола.  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Ееее, ама много се филмираш, яяяяя.  ooooh! ooooh! ooooh!
Може да е за проекта в Тозлудере  Peace Нали Рейхан искаше да го избута, като го обвини за разходите. Сигурно са му взели сделката и заканата на Надир няма нищо общо с Мира. Дреме му на него за чувствата на Крачи или Яманко  Naughty Naughty

Ама наистина си много черногледа  ooooh! ooooh! ooooh!
Пък и Яманко целува внучката, не Мира  Naughty Naughty

да, целува внучката за да я отдалечи Мира и тя ще вземе да се отдалечи като иде при Крачола.  Sick Sick Sick Sick сигурна съм, че поне в първите серии ще е много зле положението.  ooooh! И ме е яд на Едже, не на друг. Щото няма никаква логика в това.  ooooh! ooooh!
Дано не стане така. И аз съм лош пророк.  Joy Joy Joy Joy

# 196
Лека нощ от мен  Hug Hug Hug Hug

# 197
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug

# 198
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!  Hug Hug Hug
Мими,  Hug Heart Eyes

# 199
  • Плевен
Добро утроооо
Ей я тази нахалница- нахална  #2gunfire

# 200
Цитат

Sick Sick Sick Ауууу, тъз по-зле от козата Лейля, как можаха да му я намерят на Яманко баш нея да целува вай, вай, вай  ooooh! ooooh! ooooh!

# 201
  • Плевен
А тук какво пише?  newsm78

# 202
# 203
Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Цитат

Sick Sick Sick Ауууу, тъз по-зле от козата Лейля, как можаха да му я намерят на Яманко баш нея да целува вай, вай, вай  ooooh! ooooh! ooooh!

Валееее, ти пък точно тази снимка я видя.  Joy Joy Joy Joy Да се нервиш.  Joy Joy

Пепи Hug Hug  Hug
Пише, че от тази май няма да се оттървем скоро.  ooooh! Снима си в унито и това е. Миската е това, но не знам дали е същата с която се целува Яманчи на яхтата.  newsm78

а в Т пише, че в новия сезон Яман щял да има харем  Joy Joy Joy Joy Joy

# 204
# 205
Привет, привет  Hug Hug Hug Hug

# 206
Добро утроооо
Ей я тази нахалница- нахална  #2gunfire

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И какво я е зяпнал Яманко  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 207
Цитат

Sick Sick Sick Ауууу, тъз по-зле от козата Лейля, как можаха да му я намерят на Яманко баш нея да целува вай, вай, вай  ooooh! ooooh! ooooh!
Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 208
# 209
  • Банкя
Ха ха бъдете по оптимистични. Момичето може добре да се справя.
В началото и Серката беше силно оплюта Joy Joy.
важно е чачко да е там и все пак да е интересно. Да не са прекалено измислени нещата baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт