"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 100-тна юбилейна тема :)

• 23 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Скрит текст:
Ха ха бъдете по оптимистични. Момичето може добре да се справя.
В началото и Серката беше силно оплюта Joy Joy.
важно е чачко да е там и все пак да е интересно. Да не са прекалено измислени нещата baby_neutral
Мен не ме дразни момичето. Ако ще и най-неземната красавица и велика актриса да е, пак ще ми е криво и ще съм разочарована, ако Яман разбие сърцето на Мира.  Peace

tarlio  Hug Hug Hug
И аз мисля като Вени - не става въпрос за това каква актриса е и колко е красива.  Peace Аз говоря за героинята и - особено, ако е някаква богаташка (като Мира)  ooooh! нали точно разликата във възможностите които има Мира и които той няма, Яман искаше да скъса с Мира?  Crossing Arms Сега, ако започне връзка с друго богато момиче какво ще излезне?  Mr. Green

Пак ли задълбахте, бееее  ooooh! ooooh! ooooh!
Няма да започне връзка.  Naughty Naughty  Всички онези думи, казани от Яман, няма да идат на вятъра.  Naughty  Стига сте се шашкали.  Whistling

Аз пък никак не я харесвам, щото е досущ като баба си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А оная дето Яманко целува, се оказа, че е друга - тя пък е селфи-трътла и пак не я харесвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама тя нЕма и да се задържи   Party Party Party Party

Аз ще задълбая още даже.  Joy Joy Joy
Май всички думи ще идат на вятъра.  Peace И ако стане така ще е жалко за свежия и доближаващ се до реалността сценарий.  Peace Сега изведнъж Яман ще стане плейбой  Joy Joy Joy смешна работа.  ooooh! Имал едно гадже, не се знае дали е спал с нея.  Peace После не смее да доближи Мира, щото е много влюбен, а тя е недостижима. И след три месеца - две нови изведнъж.  Joy Joy Joy Ами смешно става.
Затова най-добре да изчакаме петъка. Може пък нищо да не е такова, каквото изглежда.  Peace

# 226
Скрит текст:
важно е чачко да е там и все пак да е интересно. Да не са прекалено измислени нещата baby_neutral
Мен не ме дразни момичето. Ако ще и най-неземната красавица и велика актриса да е, пак ще ми е криво и ще съм разочарована, ако Яман разбие сърцето на Мира.  Peace

tarlio  Hug Hug Hug
И аз мисля като Вени - не става въпрос за това каква актриса е и колко е красива.  Peace Аз говоря за героинята и - особено, ако е някаква богаташка (като Мира)  ooooh! нали точно разликата във възможностите които има Мира и които той няма, Яман искаше да скъса с Мира?  Crossing Arms Сега, ако започне връзка с друго богато момиче какво ще излезне?  Mr. Green

Няма да започне връзка.  Naughty Naughty  Всички онези думи, казани от Яман, няма да идат на вятъра.  Naughty  Стига сте се шашкали.  Whistling

Аз пък никак не я харесвам, щото е досущ като баба си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А оная дето Яманко целува, се оказа, че е друга - тя пък е селфи-трътла и пак не я харесвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама тя нЕма и да се задържи   Party Party Party Party

Май всички думи ще идат на вятъра.  Peace И ако стане така ще е жалко за свежия и доближаващ се до реалността сценарий.  Peace Сега изведнъж Яман ще стане плейбой  Joy Joy Joy смешна работа.  ooooh! Имал едно гадже, не се знае дали е спал с нея.  Peace После не смее да доближи Мира, щото е много влюбен, а тя е недостижима. И след три месеца - две нови изведнъж.  Joy Joy Joy Ами смешно става.

Смешно е и затова нЕма стане така  Naughty Naughty Naughty
newsm10 newsm10 Praynig Praynig Praynig

# 227

набутали са я баш миската  Joy Joy Joy излиза, че с нея се целува на яхтата, а а сдругата е в унито.  Joy Joy Остава да докарат втората и да я настанят от другата страна на дома на Серез.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Изобщо, ако Еджето тръгне в тази посока ще ме изгууби като зрител.  Naughty Naughty Naughty Naughty

Ако тая, с която Яманко се целува, е баш миската, баси миската  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И нищо подобно не е писала  Naughty Naughty Тоз къде го видя
  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 228
Скрит текст:
Скрит текст:

tarlio  Hug Hug Hug

Затова най-добре да изчакаме петъка. Може пък нищо да не е такова, каквото изглежда.  Peace

То хубаво да изчакаме петък, ама ме чопли това отвътре  Joy Joy Joy
Освен тази целувка да е сън на Мира или на Яман.  newsm78 Пак да са разделени, но поне това да не е реалност. И само в сънищата на Мира, Яман да е плейбой дето кара миските наред.  Joy Joy Joy Joy Щото иначе ще си стане комедия.  Joy Joy Joy

# 229

набутали са я баш миската  Joy Joy Joy излиза, че с нея се целува на яхтата, а а сдругата е в унито.  Joy Joy Остава да докарат втората и да я настанят от другата страна на дома на Серез.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Изобщо, ако Еджето тръгне в тази посока ще ме изгууби като зрител.  Naughty Naughty Naughty Naughty

Ако тая, с която Яманко се целува, е баш миската, баси миската  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ами така била писала, не знам. Нито и знам профила, нито съм чела.  Joy Joy Joy Чичото го е чел.  Joy Joy И писал, че героинята и ще е богато момиче, което ще се опита да открадне сърцето на Яман.  Peace

# 230
Изрязаха я внучката  Joy Joy Joy и идвал перфектния мъж  Joy Joy Joy

# 231

набутали са я баш миската  Joy Joy Joy излиза, че с нея се целува на яхтата, а а сдругата е в унито.  Joy Joy Остава да докарат втората и да я настанят от другата страна на дома на Серез.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Изобщо, ако Еджето тръгне в тази посока ще ме изгууби като зрител.  Naughty Naughty Naughty Naughty

ами така била писала, не знам. Нито и знам профила, нито съм чела.  Joy Joy Joy Чичото го е чел.  Joy Joy И писал, че героинята и ще е богато момиче, което ще се опита да открадне сърцето на Яман.  Peace
Той пък чичото откъде ги знае тези работи   newsm78 newsm78 Да не би да си пие кафето с Едже  Mr. Green Mr. Green

# 232

Той пък чичото откъде ги знае тези работи   newsm78 newsm78 Да не би да си пие кафето с Едже  Mr. Green Mr. Green

Може Еджето да го пощипва чичото даже, докато си пият кафето.  hahaha hahaha hahaha

# 233
Хората цели клипове снимаха, а от Star TV една снимка  Joy Joy Joy

# 234
Изрязаха я внучката  Joy Joy Joy и идвал перфектния мъж  Joy Joy Joy

Вярно, перфектен е!  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

А така!   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 235

И тя грозна   Sick Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 236
Тази вечер започвал сериала на Мине  Peace

# 237

И тя грозна   Sick Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и някой им писал: Да имате такива звезди и да не направите един промо клип.  hahaha hahaha hahaha
баси застреляните  ooooh! ooooh! ooooh!

# 238
Има вече предположения в Т за внучката, че ще е със стипендия като Яман и така ще се запознаят.  Peace Ако е така, все пак по-добре.  Joy Joy Баш миската ще е богаташка, а тази ще е бедна като Яман.  Joy Joy Joy Joy

# 239
A според рускините имало слухове, че внучката ще е с Мерт  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт