"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 100-тна юбилейна тема :)

• 23 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
Чичото явно не само си пие кафето с Едже, ами има инфо от сета  Mr. Green
http://balcilar-blog.com/?p=3099 Серенай и Чачо дори не си говорили на сета.

Значи личната нагласа за отношенията между Ча и Сери ще са почти същите ,както на Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поне  истински ще изиграят и раздялата,както изиграха и любовта  Peace Peace Peace

ай, че хубаво им се получи този скандал  Party Party Party Party

Докато Чачо се изхили  Mr. Green Mr. Green После тя вика, той пак се хили  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

ама то това си беше част от сценария бе  Joy Joy Joy той, според собствените си мсили не виждаше нищо лошо в това да се размотава с Ада цял ден. И затова му стана смешно как реагира Мирка.  Joy Joy Joy

# 301

Значи личната нагласа за отношенията между Ча и Сери ще са почти същите ,както на Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поне  истински ще изиграят и раздялата,както изиграха и любовта  Peace Peace Peace

да, така излиза  Joy Joy Joy Joy после като се сдобрят Яман и Мира може да последва събиране и на Серенай и Чачо.  Laughing Laughing Laughing Само Едже може да ги събере отново.  Party Party Party Joy Joy
И да не се съберат Чачко и Серенай,поне Ча ще има вариант под носа си на сета  Party Party Party кеф ти внучка,кеф ти трътла,кеф ти миска  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Серито хич не я мисля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Яманчик live не е за изпускане отвсякъде  Flutter Flutter Flutter

аз пък не харесах нито миските, още по-малко пък реалния Яман.  Sick Sick ама те си знаят най-добре.  Joy Joy Joy Joy

# 302
Гледам Мине в новото дизи... и все едно виждам Ендер Rolling Eyes

Peace аз гледах фрагмана и точно това си помислих.  Joy Joy Joy Затова не е хубаво да се играят еднотипни роли.  Joy Joy Joy Обаче явно в следващите серии поне цвета на косата и ще променят.  Peace

Тя си изглежда добре и с този цвят, но гледам едни и същи жестове, погледи...  Peace

ти го каза, аз се въздържах.  Joy Joy Joy Абсолютно едни и същи.  Peace

+1
Аз останах резервирана към Мине като актриса.В началото и Дафне К ми беше питанка,но с времето си намери мястото в цялата картина,създаде собствен облик на героинята си и се открои. Laughing

Скрит текст:
Чичото явно не само си пие кафето с Едже, ами има инфо от сета  Mr. Green

Значи личната нагласа за отношенията между Ча и Сери ще са почти същите ,както на Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поне  истински ще изиграят и раздялата,както изиграха и любовта  Peace Peace Peace

Докато Чачо се изхили  Mr. Green Mr. Green После тя вика, той пак се хили  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Караниците и свалките им бяха най-готините моменти. Laughing
 PartyОнази пред ресторанта заради Ада и накрая в колата . И свалката в началото на запознанството им,в двора между неговата стая и дома и,и училището когато Яман си я представяше на мястото на Лейля. Joy Joy Joy

# 303
Скрит текст:

Peace аз гледах фрагмана и точно това си помислих.  Joy Joy Joy Затова не е хубаво да се играят еднотипни роли.  Joy Joy Joy Обаче явно в следващите серии поне цвета на косата и ще променят.  Peace

Тя си изглежда добре и с този цвят, но гледам едни и същи жестове, погледи...  Peace

ти го каза, аз се въздържах.  Joy Joy Joy Абсолютно едни и същи.  Peace

+1
Аз останах резервирана към Мине като актриса.В началото и Дафне К ми беше питанка,но с времето си намери мястото в цялата картина,създаде собствен облик на героинята си и се открои. Laughing

Скрит текст:

ай, че хубаво им се получи този скандал  Party Party Party Party

Докато Чачо се изхили  Mr. Green Mr. Green После тя вика, той пак се хили  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

PartyОнази пред ресторанта заради Ада и накрая в колата . И свалката в началото на запознанството им,в двора между неговата стая и дома и,и училището когато Яман си я представяше на мястото на Лейля. Joy Joy Joy

Да чакаме страхотен сезон тогава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes любов не зная дали ще има,ама караници-ще даде Аллах  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 21:26 от Niky Kotceva

# 304
Скрит текст:

ама то това си беше част от сценария бе  Joy Joy Joy той, според собствените си мсили не виждаше нищо лошо в това да се размотава с Ада цял ден. И затова му стана смешно как реагира Мирка.  Joy Joy Joy

Naughty Naughty Naughty Голямото хилене изобщо не беше по сценарий  Naughty Naughty  Joy Joy Joy Joy

# 305
Къде сте мили мой...Как сте Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 306
  • Яко в Матрицата...

Фен Hug Hug Hug

# 307
# 308
Фенчо ние сме тук, ти къде ходиш?  Hug Hug Hug
Ренка, ти още ли зяпаш Крадеца?  Joy Joy

# 309

Peace аз гледах фрагмана и точно това си помислих.  Joy Joy Joy Затова не е хубаво да се играят еднотипни роли.  Joy Joy Joy Обаче явно в следващите серии поне цвета на косата и ще променят.  Peace

ти го каза, аз се въздържах.  Joy Joy Joy Абсолютно едни и същи.  Peace

+1

Скрит текст:
Скрит текст:
Чичото явно не само си пие кафето с Едже, ами има инфо от сета  Mr. Green

Значи личната нагласа за отношенията между Ча и Сери ще са почти същите ,както на Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поне  истински ще изиграят и раздялата,както изиграха и любовта  Peace Peace Peace

+1 за Дефне  Peace Много готина се получи Седефчето.  Peace

# 310
Фенчо  smile3503 smile3503 smile3503

# 311
  • Яко в Матрицата...

Да, уцели точната дума - зяпам Joy Joy Joy

# 312

Що, не им ли разбираш?  Joy Joy Joy аз бях чела какво се случва в 1-ва серия някъде.  newsm78 Крадеца ще се представи за таткото на детето. Героинята на Мине ще го представи де.  Joy Joy

# 313

тук съм аниии прибрах се от морето Hug Hug Hug Hug Hugникиииииииии Hug Hug Hug

# 314
  • Яко в Матрицата...

Що, не им ли разбираш?  Joy Joy Joy аз бях чела какво се случва в 1-ва серия някъде.  newsm78 Крадеца ще се представи за таткото на детето. Героинята на Мине ще го представи де.  Joy Joy

Е, не разбирам всичко, но в общи линии става ясно. Хлапето е много сладко. Мине /Дафне във филма/ го издири вече младежа и се устрои на работа при него. Хлапето хвана крадеца и реши, че е баща му. Развика се, събуди къщата, ама "таткото" се беше изпарил. Камерите го бяха записали и Мине не го издаде, откри го. Не съм убедена, че ще го следя, ама да не казвам голяма дума Hug

Общи условия

Активация на акаунт