"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 100-тна юбилейна тема :)

• 23 350
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug Hug Как сте? намерих време да ви изчета и сега съм тук  Grinning Grinning Какво става с превода някой може ли да каже  Thinking Thinking

# 361

Едната е на Ча, но другата - нИ знам  Mr. Green Mr. Green
Снимката е от вчера, от онази дето й се ядосвах, че си взе автограф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

Peace Чачо и аз го разпознах,а др фигура ?
 PeaceИли е някой извън отбора на студентите.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 09:36 от vikktory

# 362
Пишат, че това момиче щяло да играе в Medcezir, като братовчедката на Мира, казва се Serenay Aktaş, тази година участваше в Сървайвър.

Става интересно на сета  Thinking Thinking Thinking
Поне за 4 светофара материал   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека нощ,Ани  Hug Hug Hug

Щяла да влезе в сериала в края на 42.Епизод и в 43. Епизод всичко щяло да се обърка.
Еджето е забъркала нещата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ха да видим ще я стреляме ли,или да  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party Party Party

# 363
Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug Hug Как сте? намерих време да ви изчета и сега съм тук  Grinning Grinning Какво става с превода някой може ли да каже  Thinking Thinking

Здрасти  Hug Hug Hug
Засега няма нищо ново Mr. Green и ние чакаме  Party Party Party

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 00:15 от Niky Kotceva

# 364
Пишат, че това момиче щяло да играе в Medcezir, като братовчедката на Мира, казва се Serenay Aktaş, тази година участваше в Сървайвър.

Става интересно на сета  Thinking Thinking Thinking
Поне за 4 светофара материал   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека нощ,Ани  Hug Hug Hug

Щяла да влезе в сериала в края на 42.Епизод и в 43. Епизод всичко щяло да се обърка.
Еджето е забъркала нещата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ха да видим ще я стреляме ли,или да  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party Party Party

Тази не беше ли сървайварката? newsm78 Не вярвам и нея да вкарат вътре,прекалено много нов народ ще се насъбере,как ще се оправи режисьорът с толкова неподготвени за камера хора?

# 365
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug Hug Как сте? намерих време да ви изчета и сега съм тук  Grinning Grinning Какво става с превода някой може ли да каже  Thinking Thinking

Здрасти  Hug Hug Hug
Доколкото разбрах от Синан,очакваме към 7-ми септември преведен 39 епизод  Heart Eyes  Wink Wink

Какво си разбрала от мен?  newsm78 newsm78 newsm78 Имаш грешка.  Wink Wink Wink

# 366
Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug Hug Как сте? намерих време да ви изчета и сега съм тук  Grinning Grinning Какво става с превода някой може ли да каже  Thinking Thinking

Здрасти  Hug Hug Hug
Доколкото разбрах от Синан,очакваме към 7-ми септември преведен 39 епизод  Heart Eyes  Wink Wink

Какво си разбрала от мен?  newsm78 newsm78 newsm78 Имаш грешка.  Wink Wink Wink
Шегувам се,разбира се,сори  Praynig Praynig Praynig  
Наистина,сериозно,ще се радвам,ако в петъците можеш да се включваш в online гледането с нас  Peace Peace Peace

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 00:05 от Niky Kotceva

# 367
  • Ruse, Bulgaria

Здрасти  Hug Hug Hug
Доколкото разбрах от Синан,очакваме към 7-ми септември преведен 39 епизод  Heart Eyes  Wink Wink

Какво си разбрала от мен?  newsm78 newsm78 newsm78 Имаш грешка.  Wink Wink Wink
Шегувам се,разбира се,сори  Praynig Praynig Praynig 

Няма нищо, но като написа така и аз си помислих, че грешно си разбрала.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 368
Лека нощ

# 369
  • Яко в Матрицата...

Едната е на Ча, но другата - нИ знам  Mr. Green Mr. Green
Снимката е от вчера, от онази дето й се ядосвах, че си взе автограф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

Другият е Брадатко Peace Peace Peace

# 370
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 371
  • Пловдив
Добро утро!
Лека и приятна седмица! Много ведър и спокоен понеделник!

Да ни е честита юбилейната тема!  Hug

# 372
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug

# 373
Добро утро.  Tired Tired Confused Днес ми е чОк криво,  ooooh! ooooh!да Фнимават с изненадите  Angry Angry Angry

Стели,  Hug Hug Hug
Ренко, Абличке,
отбора е ранобуден и в пълен състав  Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Едната е на Ча, но другата - нИ знам  Mr. Green Mr. Green
Снимката е от вчера, от онази дето й се ядосвах, че си взе автограф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

Другият е Брадатко Peace Peace Peace

Ренко, как го видя?  Shocked

# 374
  • Яко в Матрицата...
Стели, Hug Мими, Hug Иве Hug

Иве, на него ми прилича, а и нали на снимката с девойката с автографа, в колата до Ча беше Брадатко Peace Hug

И защо ти е криво, само понеделник е Hug spoko spoko spoko

Общи условия

Активация на акаунт