НОЕМВРИйче смело се изправя - иска то света да опознава

• 34 558
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Дени newsm67 Жив и здрав и много да слуша   party041

# 526
За групата просто искаш да те добавят и ще бъдеш(те) добавени от админката ,аз нямам права ,но пиша там и е доста приятна видях ,че и Симонка и др.са вече там  Simple Smile

# 527
Честит първи рожден ден на Дени   bouquet

# 528
  • На десетия....
Честит първи Рожден ден на Дени!!! Да расте здраво, щастливо и добро дете  Heart Eyes

# 529
Честит Рожден Ден Дени!!! Само най-хубави неща да му се случват Simple Smile  bigdance2

# 530
  • София
Честит ден ден Дени! Жив и здрав и мнооооого подаръци!

# 531
Честит рожден ден на Дени newsm38 Много щастие, здраве и щастливо детство!!!

# 532
Честит рожден ден на всички бебоци  nbirthday Да са здрави и много щастливи, а родителите им много да ги слушат Simple Smile
Аз отдавна не съм писала, но имах разни задачки-закачки.

# 533
  • София
Честито на мама Biskvitka87 Simple Smile ЧРД на Денислав, нека расте здравичък и весел  ura

# 534
Честит рожден ден на Дени, да е жив и здрав и много да радва мама и тати  Grinning  bouquet  bouquet nbirthday nbirthday
Мелани и на теб честит рожден ден и тук Simple Smile, много те обичам, пожелавам ти много щастие, любов, късмет и здраве   bouquet  bouquet Hug newsm59 newsm59

# 535
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дени! Пожелавам му да расте здраво, щастливо и безгрижно детенце!   bdbaloni newsm38
МЕЛАНИ,  Честит Рожден Ден и от мен!  Бъди здрава, обичана и много усмихната!   nbirthday

# 536
Благодаря за пожеланията! Да ви се връщат!  Simple Smile Hug

# 537
Мама Ladybug_82; бебе Зара- днес става на 1годинка  bdbaloni-жива и здрава да радва мама и тати !
Мелани да си жива и здрава и много щастие  Tada
Да ви се похваля купихме първите обувки на Никол взехме Adidas 19 номер са и лека са свободни ,но нямаше по малки ,а и то крачето бързо расте ,ох като ги гледам едни мънички и се разстопявам от умиление  Simple Smile и като ги сложих до тези на батко й  Laughing с неговия 44 номер  уауууу

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 13:34 от stefi 1304

# 538
Еха колко много рожденници, бъдете всички живи и здрави!

Simple Smile

# 539
  • Истанбул
Честит рожден ден и на Зара! Желая и здраве, щастие и много късмет! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт