Кои потребители са ви приятни?

• 37 664
  • 986
  •   1
Отговори
# 330
  • Пазете Гор
....Ние вече сме й виждали задника, краката, лявата цица.

И пъпа, ведно с малко светли гащи под него. Очарователно беше.

Всуе се носи славата на змиярник на туй виртуално ешмедеме. Не водих статистика, но май ще излезе, че всеки харесва почти всекиго.

Аз съм доста по-напред - харесвам дори и себе си.

# 331
  • София - Рим и обратно

Това да не е Шанталчето бре?
А, здрасти. Зареждай се тук, тя сега се снима Laughing.

# 332

Това да не е Шанталчето бре?
Popcorn

# 333

Тя или някоя от многото приятелки, които уж пишели от нейния профил?  Laughing

# 334
  • Пазете Гор

Тя или някоя от многото приятелки, които уж пишели от нейния профил?  Laughing

Няма лошо. И все по гащи, там всичките пишещи.

# 335
  • София
Да не ми закачате Шанталета.

И ако някак си успеете да преговаряте за малко матРял от Жаки, Шанти и Боги, аз ще преговарям за снимка на Шанел.
Ама не ща уши, от сега да си кажа.

# 336
  • Sofia

И ако някак си успеете да преговаряте за малко матРял от Жаки, Шанти и Боги, аз ще преговарям за снимка на Шанел.

От толкова много години сте във форума някои от потребителките и все още не сте се виждали на снимка? Странно... Това с цел подсилване на мистерията и драматичния ореол на някои форумни образи ли е?

# 337
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз искам. Най-големият ми мерак от началото на форумстването беше да видя нея, Богинята, Crazy Chick и Лу. За Шанел обаче ще чакам вечно явно Laughing.
(и теб искам да зърна, но не ми се ще да нахалствам Blush)

# 338
  • София
Аз съм виждала снимка на Нино  Wink
И на sparkling eyes, ако не греша ника.
И на Жаклин, красива е!

Плюс други потребителки, но от туристическия подфорум.

# 339
  • София

От толкова много години сте във форума някои от потребителките и все още не сте се виждали на снимка? Странно... Това с цел подсилване на мистерията и драматичния ореол на някои форумни образи ли е?
Мен никой не беше виждал години наред и се носеше упорита мълва, че съм мъж. С малки изключения, разбира се, които са в личния ми периметър. Просто не обичам да се показвам.

# 340
  • в рока
Аз съм виждала Жаки, Спаркинг, Джой, Елиас, Каси, Нино, Елфичка, Мерида, Акаша, Бутински, Зимна Роза, Хепи Мама, и други момичета от др.форум. До една хубавици и симпатяги. От мъжете- Аржан и Бонго.Искам да зърна Богинята

# 341
Това е необяснимо за мен.
Една от най-женствените Везни, само на  много глупав или силно извратен човек може да му се иска да е мъж  Rolling Eyes

# 342
  • Sofia
   Джой, но Лу вече си я виждала, нали? Тя много пъти се е показвала по различни поводи.

А пък аз сега се сетих, че също съм виждала Жасмин, а тотално бях забравила. ooooh! Пишехме заедно в една тема за търсене на половинки, потвърждавам, че е красавица. Peace

# 343
  • София
Аз съм виждала Жаки, Спаркинг, Джой, Елиас, Каси, Нино, Елфичка, Мерида, Акаша, Бутински, Зимна Роза, Хепи Мама, и други момичета от др.форум. До една хубавици и симпатяги. От мъжете- Аржан и Бонго.Искам да зърна Богинята

Еее, аз къде съм бляла  Crossing Arms

Искам да видя всеки  Mr. Green

# 344
  • в рока
И Дона съм виждала, сега се сетих. Тя къде се изгуби?

Общи условия

Активация на акаунт