Кои потребители са ви приятни?

• 37 591
  • 986
  •   1
Отговори
# 690
Дори и аз, която съм на хиляди км, преди години, след една от първите форумски срещи, разбрах коя имала косми по ръцете. Не подценявайте човека седнал срещу вас, колкото и да ви е весело с него  Twisted Evil
Ауууу, наистина ли! Не може да бъде!  Shocked  
Всичко съм очаквала, но това ме уби!  smile3544

# 691
Нино, идеалист такъв   Hug

Абе  Hug

Не съм чак идеалист, все пак форума е пълен с такива теми, а Огледалата, ах, Огледалата  Flutter ама да ме достраше чак, едва ли, още повече пък да реша, че някой ще ме обсъжда точно мен или ще ме вкара в интрига ако не искам.

# 692
  • Belgium
Ей, всичко детско можете да убиете у човек в Клюто  Laughing

Аз си стоя зад мнението. Не се е чуло грубо обсъждане на съфорумки от нашите срещи, а подобна информация би изтекла моментално.

# 693
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дори и аз, която съм на хиляди км, преди години, след една от първите форумски срещи, разбрах коя имала косми по ръцете. Не подценявайте човека седнал срещу вас, колкото и да ви е весело с него  Twisted Evil
Ауууу, наистина ли! Не може да бъде!  Shocked  
Всичко съм очаквала, но това ме уби!  smile3544
А точно това трябва да очакваш най-напред- винаги се започва от космите. Особено пък ако косматата е хубава и няма какво друго да се прехвърли нататък Laughing.

# 694
Трите К-та: косми, килограми, красота.

# 695
  • някъде ... тук ...
Мнението ми е като на Лу.
А и изобщо не ми пука дали някой ме е обсъждал или не, пък и не съм интересна.
Може и да е имало хора, които само за това са дошли, ама ... тяхна си работа, те си тровят живота, не аз!
Весело е, ако си го направиш.

# 696
  • София
Ако има среща, ще дойда с удоволствие. Колкото повече хора, толкова по-весело.
Не ми пука дали после някой ще ме разнася как изглеждам, говоря, ям и прочие.

За протокола: имам косми по ръцете, с няколко кила отгоре съм и когато ми е кеф, ям с дясната ръка. Дори и в ресторант. Ай ся, подигравайте се  Crossing Arms

# 697
Мен пък ме е страх и срам. Смея се на висок глас, като пълна простакеса и обичам да ям с ръце.

# 698
  • София
За протокола: имам косми по ръцете, с няколко кила отгоре съм и когато ми е кеф, ям с дясната ръка. Дори и в ресторант. Ай ся, подигравайте се  Crossing Arms
Сори, но баш сега не ми е до подигравки, защото съм на същото дередже. От седмица се каня да си обезкосмя ръцете и днес съм го запланувала твърдо. Колкото до килограмите - със сигурност ще ми трябва повече време.  Mr. Green

# 699
Мен пък ме е страх и срам. Смея се на висок глас, като пълна простакеса и обичам да ям с ръце.

Идеално  Heart Eyes

# 700
Ако има среща, ще дойда с удоволствие. Колкото повече хора, толкова по-весело.
Не ми пука дали после някой ще ме разнася как изглеждам, говоря, ям и прочие.

Открих второто си аз!  Hug

# 701
  • Belgium
Мен пък ме е страх и срам.

От какво бе, джанъм?  Laughing

# 702
Значи пу една маса за нас, с табелка ''Не сме перфектни, но сме истински'' Joy Така ли беше песента на Василка и Глория? Rolling Eyes

Е как от какво, Лу? Хипер простак съм - нали се сещаш, че ще се гътне половината форум от срам и културен шок, като ми види изпълненията? Проста съм, но съмс  добра душа и нямам сърце да им го причиня Naughty

# 703
  • София
Значи пу една маса за нас, с табелка ''Не сме перфектни, но сме истински'' Joy Така ли беше песента на Василка и Глория? Rolling Eyes
Не сме безгрешни...  Mr. Green
Ти не си за тая маса, къде се буташ - искаш да ми вземеш мястото ли?  Crossing Arms

# 704
  • София
И аз имам косми по ръцете. Имам и целулит и коремче. Освен това и аз имам навик да се смея на висок глас понякога.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт