Кои потребители са ви приятни?

• 37 525
  • 986
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Вие как говорите за тоя сериал, сякаш не сте го гледали.
То и аз не съм особено съсредоточено и последователно, защото го намразих заради отвратителния бг дублаж, ама от това, което съм успяла да закача, със съвсем различни впечатления съм останала.
Първо, 3 от четирите отчаяно си търсеха партньор, съпруг, освен Саманта, тя беше по чукането. А всъщност се оказа доста по-приятна, като и се изключи гадния дублиращ глас на български.

Ето, и Жаве е писала...

# 871

Не разбрах обаче МВ защо толкова ѝ се вбеси? Crazy

МВ вбесена? Не го вярвам  Thinking

# 872
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, цял живот няма да си простя, че не дойдох на форумската среща, на която в крайна сметка бяхте самички със Слънчо... просто не-про-сти-ма грешка!  ooooh!
Че ти беше ли изгряла тогава на небосклона? Аз доколкото помня, имах уговорка с един човек и се видях с един човек.
Но щом казваш, оставям те да оплакваш пропуснатата възможност.

Все по-приятна ми става Лаура. Харесвам жени, които сами се борят за своето място на стълбицата на успеха. Някак по-достойно е от това да пресмяташ колко позитиви (материални) ще ти донесе прикачването към някой мъж.
Вярваш ли ѝ? Аз не.
Вярвам, че наистина има такива жени.

# 873
Е стига сте, де, трябва да има и разпускащи сериалчета.

Залепихме ли на Лаура марката Кари? Според мен не и подхожда, Кари е по-меланхолична, крехка, Лаура е желеЗо!
Персонажът на Саманта, значи, по ѝ подхожда. Тя и като такава се опитва да се представя, така или иначе.

# 874
Поне така мисля от последната тема, която четох, новата й тема не съм.

# 875
  • София
Не съм гледала и епизод от филма, та реших да се образовам.
Този сериал съм го гледала няколко пъти и ще го гледам още толкова. Майка ми може и повече от мен да го е гледала. Колко пъти сме се хилили заедно - за съжаление заради детето вече го гледаме по партизанската. Много е разтоварващо сериалчето и е супер свежарско.
Лаура точно на Саманта се опитва да го докара.  Wink Не знам доколко ще успее, но е факт, че Саманта ми е безспорната любимка от 4-те мадами.

# 876
Девойките от въпросния сериал бяха най-отчаяният квартет, който съм срещала, дори и само като филмов персонаж. От този на Лаура не се носи подобно усещане- напротив, тя го играе контрапункт на четворката от С и Г.

# 877
  • София - Рим и обратно
Toчно отчаяние е нещото, което ми лъха и от сериала, и от образа на Лаура.

# 878
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Най-много ме радваше Миранда от четирите боркини. И мога да се сетя за няколко реални жени от нейния типаж, така че и във форума бих повярвала на такава повече, отколкото на псевдо-Саманта.

# 879
  • Sofia
Toчно отчаяние е нещото, което ми лъха и от сериала, и от образа на Лаура.

+100 Peace

# 880
  • София
Сексът и града ми беше мега скучен, но като казахте сериали, се сетих за един австралийски, към който бях тотално пристрастена. Даже искам да си го сваля от някъде и пак да си го изгледам.

Едни мацки във ферма, две бяха сестри, другите им помагаха да се оправят с работата. Имаше и двама снажни убавци в съседни ферми, та ставаха любовни драми. Аз си падах по светлокосия  Heart Eyes

Както и да е, не му помня името на сериалчето, някакви дъщери бяха, но страшно ме отпускаше.

# 881
Е, Кафе, за теб разбрахме. Захапала си Лаура като куче свинска плешка и ми е много странно защо? Предвид че е образ забавлителен, такъв отнесен към себе си, няма какво човек да му се дразни чак толкова много. Напротив- галерията от персонажи се разраства.  Sunglasses

А, ето и Черната котка.

Дами, не се дразнете толкова. Все едно аз да се ядосвам на някоя лигла от исторически любовен роман.

# 882
  • Sofia
Сексът и града ми беше мега скучен, но като казахте сериали, се сетих за един австралийски, към който бях тотално пристрастена. Даже искам да си го сваля от някъде и пак да си го изгледам.

Едни мацки във ферма, две бяха сестри, другите им помагаха да се оправят с работата. Имаше и двама снажни убавци в съседни ферми, та ставаха любовни драми. Аз си падах по светлокосия  Heart Eyes

Както и да е, не му помня името на сериалчето, някакви дъщери бяха, но страшно ме отпускаше.

"McLeod's Daughters"?

# 883
  • София - Рим и обратно
Добре, на мен не ми е забавлителна, може ли? Grinning

# 884
  • София
А какъв персонаж трябва да е Лаура, заместител на Приятно ми е, но без ясни заявки за божественост? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт