Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 283

• 41 336
  • 722
  •   1
Отговори
# 45

Елинор  Two Hearts ти може да си коректна, втори и трети също ! Но аз говоря принципно, защото все на пишещите тук им се "казва" , че не са коректни. 

Тук в тази тема се коментират сериали, актьори и техните екранни образи !

Докато другаде си позволяват да  коментират съфорумки и да изказват обобщено мнение за тях - което е в разрез с правилата на БГ мама.

Има огромна разлика !

Хармония  Two Hearts абсолютно невъзможно ! Елиф е на гроба на баща си ! Време е да излее всичко което таи в себе си за месеците след смъртта му !  Защото малко или много той беше първопричината тя да се замеси в прането на пари.

newsm10
  bouquet

# 46
  • Пловдив

Зад кадър. На гробищата.
Възможно ли е да са на погребението на майката на Елиф, като са със същите дрехи, с които бяха на плажа. newsm78

Все си мисля, че тези кадри са заснети още по времето на 13 епизод. Излъчването явно предстои.
..............
Елинор, никой не цитира теб в това или онова. Но ти коментираш днес тук неща оттам  и аз отговарям. И в момента ме цитират оттатък. Така както ние сме фенове на Енгин, там са фенки на Туба. Туба изнесла 1 сезон - да беше пълно с критики и препоръки за/към нейната игра в турската преса. За Енгин само похвали четохме. И как стават тия работи? И понеже всичко ни е ясно, кое, как и защо се пише, да спрем с обясненията.

# 47
  • София
Light, в Туитър и ФБ на KaraParaAşk FanClub, са ти присвоили колажите. Току-що се изказах. Аз затова и не си ги подписвам моите колажи. Колкото и да са семпли, поне да не си правят труда да им режат името.[/b]

Видях вече и им драснах 1 ред да им кажа какво мисля по въпроса. Но живи и здрави да са! /това означава поне че ги харесват/

# 48
  • София

май нова снимка на снахата

# 49
  • Пловдив

май нова снимка на снахата

Снимката е сложена в Инстаграм на 18 август. Русата дама е сестрата на Тувана.

http://instagram.com/katreturkay

# 50
Марта Hug права си, нали и аз това казвам, да не се коментират мненията от другите теми.  bouquet

Мариана Hug не знам къде четеш, но ''оттатък'' нищо подобно не съм видяла,
нито пък да те цитират. Thinking
Освен това не съм аз тази, която коментира от там неща ooooh! ooooh!
Леле, други коментираха, пък то какво излезе Joy Joy Joy Joy Joy
Спирам вече. Simple Smile

Приятна вечер на всички!  bouquet  Ще си догледам филма, който бях загледала. Simple Smile
Може пак да се отбия по-късно, дано пуснат още снимки, а може и трейлър. Grinning

# 51
  • Пловдив

https://www.facebook.com/ayyapim.ayyapim/photos/pcb.305376602981 … ype=1&theater

"Официална новина - от фейса на Ай Япъм:
Обратното броене за новия сезон започна... Нова седмица и нови изненади....  Изчакайте понеделник."
Скрит текст:
Official News...
Kara Para Aşk'da yeni sezon için geri sayım başladı. Yeni haftaya başlarken yeni sürprizler de gelecek.... Pazartesiyi bekleyin

# 52

https://www.facebook.com/ayyapim.ayyapim/photos/pcb.305376602981 … ype=1&theater

"Официална новина - от фейса на Ай Япъм:
Обратното броене за новия сезон започна... Нова седмица и нови изненади....  Изчакайте понеделник."
Скрит текст:
Official News...
Kara Para Aşk'da yeni sezon için geri sayım başladı. Yeni haftaya başlarken yeni sürprizler de gelecek.... Pazartesiyi bekleyin
[/quote
  bouquet
В понеделник? Те нямат милост. Simple Smile

# 53
  • AMS
Дано да пуснат нещо ново, че старото се изтърка от употреба  hahaha

# 54
  • Пловдив

Изненади от понеделник. Но ние следим - нови снимки пускат всеки ден.

# 55
Но някои са цитирали по-горе само
отделни думи, което не е коректно. NaughtyОсвен това е публикувано в друга тема.

Нима и в другите теми трябва да се съобразяват и да пишат това, което ще се хареса на
някои дами от тази  тема newsm78

Нали все казвате че не ви интересуват други теми, но явно не е така и всичко се чете, че и обсъжда даже. ooooh! ooooh!

Не някои, Елинор, а АЗ!
и не цитирам, а разказах с две изречения, това което прочетох. Пише ли го? Пише го. И много си е коректно даже, щото коментирам Енгин Акюрек. И да имаш и да нямаш против, що го обсъждам колкото си искам. А "конското" дето дръпна е напълно излишно.  Smile

# 56
 Peace

Излишни спорове. Simple Smile Аз пък се забавлявам... някои хора имат доста свежо чувство за хумор... Simple Smile)

Йомер: "Още 200 грама инвестиции и се превръщам в недвижимост."

Ъ... и за да не се чудите какво се опитвам да намекна, ще си го кажа направо: С или без "инвестиции" от наша страна, Енгин не е наша недвижимост. Simple Smile))

# 57

"Енгин Акюрек е много висок красив джентълмен с впечатляващ глас"

# 58

Енгин Акюрек е вълшебник... от истинските... за което съм му много благодарна.  Heart Eyes

# 59

Нали в неделя щяха да говорят в някакво тв предаване за "КРА" ?

Ще пуснат познатите трейлъри, ще съобщат и актьорите ... Силно се надявам  да има и някое интервю с двамата ...

Общи условия

Активация на акаунт