Случи ми се нещо странно XI

• 149 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Привет на всички HugДа споделя и аз с вас една странна случка.Правихме ремонт в къщи и разкачваме всички картини(те са много)с мъжа ми,на едната стеничка имам закачен гоблен на Исус Христос с агънца (мисля,че се казваше "Пастира") когато я свалихме отзад на стената беше лицето на Исус Христос,много яснен образ като мокро.Със сигурност няма влага на тази стена.Извиках мъжа ми и в движение му разказвам,той не ми повярва,но като го видя направо се вцепени.И седим си двамата и го гледаме и се чудим знак ли е,какво е....много съжалявам,че не направих снимка.Звъннах на свеки да и разкажа,на приятелки.....но на др.ден го нямаше.Разглеждахме картината за е влажна,да и е повредено гръбчето.....нищо.Все си мисля,че беше някакъв знак.....знам ли.Дай Боже да добро!

# 241
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Не съм изчела все още всички теми, понеже са ми както интересни, така и страшни... Но мисля, че е време да се включа с нещо не чак толкова фрапиращо и странно като историите до тук,но въпреки това доста необяснимо за мен,а аз съм човек,който мисли логично преди всичко...
Та значи... Не бях забелязала до скоро,или по скоро не бях обърнала внимание... На стената срещу вратата на моята стая(коридора) ама точно с/у вратата има идеално прави линии, нещо като недовършени ромбове.. Не знам кога са се появили, в/у тапетите са,няма как да е влага,понеже са идеално прави, мислех какво ли не,за да го оправдая и пак не го измислих..
Имам снимки и ако ми кажете как да ги споделя тук (сори за невежеството,но не знам,с радост ще ги постна,за да ми дадете мнението си ).
Скрит текст:
Другото което е, от няколко месеца насам през няколко вечери в коридора пред банята се появяват капки кръв, може би 5-6, и вътре в банята на определени места около вратата (не в цялата баня, и не в целия коридор) още 3-4... Гледахме се всички за ранички и т.н.... но няма как... капките са на г/д на сходни места... Тази сутрин пак, ставам аз в 6 - няма нищо, никой не е ставал през това време и към 7 като ходих до банята пак същите капки... не са такива като капнали от високо, по-скоро от ниско и някои леко разнесени... Не знам и аз вече как да го обясня... до като се сетя да снимам тях майка ги беше изчистила. Но ще има пак,сигурна съм. Няма как да са от животно,нямаме такива вкъщи,сложили сме капани за мишки и нищо.... И все пак продължава месеци,ако е малко животинче, би трябвало да е мъртво вече според мен... Ох... стана дълго...  Линиите по тапетите ги снимах и бих ги споделила веднага, сега чакам капките .... страх ме хваща вече....
Тук е обяснено: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 242
Благодаря за бързия отговор! Та.. ето снимка на стената : http://pepelqna88.snimka.bg/other/album-1.837912.34162531 ; А кръв тази сутрин пак е имало, но са я почистили преди мен.

# 243
  • София
Благодаря за бързия отговор! Та.. ето снимка на стената : http://pepelqna88.snimka.bg/other/album-1.837912.34162531 ; А кръв тази сутрин пак е имало, но са я почистили преди мен.
Хм!  Thinking Наистина не изглежда като мухъл, а по-скоро все едно е избило нещо. Лепилото? Ама, как пък така равно?!
А, колкото до кръвта - това е мега гадно/странно/страшно!

# 244
За ромбовете имала съм такъв проблем. Преди време, ама наистина много време боядисвали стените и ги рисували. Слагали сме тапети след това поне 10 пъти, сега е с мазилка и латекс и след 3 години излязоха цветенца  Crazy Леко забележими, но си ги има. Сигурна съм, че това са ромбовете, които виждаш. А за кръвта сигурно капе от някъде или както казваш ти някое животинче, което още не сте видели.

# 245
  • София
  Имате ли животно?Нашите женските кученца, като са били разгонени, са капали така на места по пода.

# 246
  • София
Е така де, тя каза, че няма животни, да не е тъпа сега....
Това за кръвта ме учудва мен, откъде? Ако имахте неканено кървящо животно вкъщи - нямаше как да не се размирише. Да не би някоя от вас, дамите вкъщи..... нещо....нали,ъъъ, разберете ме, няма отде друга кръв да се земе

# 247
А сигурно ли е, че е кръв? Да не е ръжда, боя или нещо подобно, което капе отнякъде?

# 248
  • София
Е така де, тя каза, че няма животни, да не е тъпа сега....
Това за кръвта ме учудва мен, откъде? Ако имахте неканено кървящо животно вкъщи - нямаше как да не се размирише. Да не би някоя от вас, дамите вкъщи..... нещо....нали,ъъъ, разберете ме, няма отде друга кръв да се земе
Не съм чела всичко, това ми дойде наум и попитах.Извинявам се за намесата!

# 249
  • Viena
Странна работа с тази кръв newsm78

# 250
Можеш да вземеш тампонче за гърлен секрет с капсулка за затваряне от аптеката. И да попиеш капка две, а после да дадеш за изследване.

А някой у вас да ползва калиев пермаганат за промивки? Ако са паднали кристалчета след като капне по тях вода стават като тъмна кръв.

# 251
Възможно е. Една потребителка /Дарил Хана, мисля/ беше писала тук за петно от кръв в мивката, а се оказа, че било от лекарство на баба й, което в контакт с водата ставало червено.

# 252
Благодаря на всички за предположенията. Ами не знам за тапетите, и преди сме сменяли тапети там и не съм виждала такива линии, не помня да е било боядисвано,но знам ли... А за кръвта, на пръв поглед за мен това е кръв. Никой не ползва калиев перманганат, а за женските истории... ами то се случва през вечер, през две вечери... от месеци,не е в определените дни. Вкъщи сме аз,майка ми и баща ми, куче имаме,но е на двора и вкъщи не влиза. Търся и аз логично обяснение...Единствено мисля да не е някоя мишка,но пък толкоз време да кърви  newsm78 И сме заложили капани,но още нищо не се е хванало. Идеята да дам проба в лаборатория ми допада,да и ще се замисля сериозно. Няма как да е ръжда или боя,оглеждах стени, плочки всичко...

# 253
Kато една видна параноичка бих се замислила и дали близките ми са ми казали цялата истина за здравословното си състояние ...  Rolling Eyes

# 254
  • София
Хрумва ми нещо, ама не е май много правдоподобно. Ако някой има проблем с капилярите, тече му кръв от носа и става полусънен. Ама тогава щяхте да видите по нечия пижама.

Общи условия

Активация на акаунт