Случи ми се нещо странно XI

• 149 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Чета как в древен Египет, на младите жени/момичета им връзвали по 1 тънък конец на врата. Като забременеела, щитовидната жлеза се увеличавала, конецът се късал и те разбирали, че жената е бременна, т.е. египетски тест за бременност  Laughing И се зачудих дали боли като се къса конецът и колко боли  Laughing

Продължавам да си чета, но след половин час някъде, усещам леко парене по врата. Отивам до банята и виждам на него един тънък и червен белег, все едно е одраскано от котка  Shocked Crazy

# 316
Странно нещо, което ми се случи беше в деня, когато татко почина.
Тъй като се падна по време на отпуската ми, бях на почивка и точно този ден бързах да се прибера, защото от седмица татко беше в болница и се беше влошил.
Прибрах се у дома, цял ден ми беше ужасно притеснено. Мислех си, че трябва да съм готова за всичко, но все пак таих надежда, че може да се оправи. Въпреки че всички показатели сочеха точно обратното.
Легнах към 21:00 да гледам телевизия и просто да не мисля за нищо.
Притеснението беше през целия ден, неприятно, натрапчиво.
Някъде преди 23:00 просто изведнъж се успокоих. И успях да заспя спокойно.
Сутринта в 7:30 брат ми ми се обади да ми каже, че татко е починал.
На смъртния акт пишеше 23:30.

Съжалявам за загубата ти!!!   bouquet Случи ми се и на мен с бащата на мъжа ми. Купихме си апартамент на зелено, но докато стане, живеехме при родителите му. Говорили сме си..как живот и здраве като имаме дете ще им го оставяме, как ще идват на гости при нас и т.н и винаги..не мога да го обясня, но сякаш някакъв вътрешен глас ми казваше, че няма да стане. Винаги съм имала едно натрапчиво чувство за нещо лошо, което ще се случи. Баща му имаше проблеми със стомаха, наложи се операция, съвсем рутинна, беше в болница. Всичко беше наред, но той реши да изчака един професор да се върне от отпуск и да го оперира. Спомням си как ни разказваше, че ще го изчака и моя вътрешен глас пак промърмори, че няма да го дочака.  Cry Нямахме причини за притеснение и всичко това ме караше да се чувствам луда. После сънувах един сън, как се обажда лекаря на майката на мъжа ми, пита я тя ли е г-жа Х и и казва, че съпруга и  е починал. Сънувах и скоро около този сън, че ми пада зъб. В крайна сметка, в ноща, когато е починал не можех да заспя. Спомням си как се задушавах. Беше в деня срещу операцията, мъжа ми спеше спокойно, сутринта щеше да ходи да дава кръв. Аз сновях из къщата...много ясно си спомням как просто се побърквах от едно натрапчиво чувство на безпокойство. В един момент се успокоих..и заспах. На сутринта бяхме на вратата, когато телефона на свекърва ми звънна. Попитаха я тя ли е г-жа Х, тя потвърди..и аз просто се отдалечих. Бях убедена какво ще и кажат. После тя изпищя... и така. Сега се чудя, можех ли да направя нещо? Дали някой щеше да ми повярва ако бях предупредила? Sad След тази случка се уплаших много, имала съм и други такива случаи, но това беше капака. Бях в стрес и шок. Отидох в църквата и се помолих никога повече да не усещам тези неща. Казах, че не издържам психически. Не знам как да ви кажа.., но всичко спря. Сякаш притъпух усещанията си. Преди можех да сънувам починали хора. Сега не. Сега дори не сънувам вечер, при все че преди сънувах постоянно.

# 317
Спокойно, нормално е да усещаш хората или какво ще се случи. Аз мисля, че и да си казала е нямало как да промениш бъдещето. Има хора, които просто са си по-чувствителни и предусещат тези неща.

А за чуването на гласове и аз една вечер оправях леглото. И чух на приятеля ми гласа "Искаш ли помощ" и се обърнах, за да го видя и да му кажа да, и видях, че стаята е празна. Но го отдавам на това, че наистина исках помощ Simple Smile

# 318
  • София
Странен имплант, наистина. Той не казва ли дали помни да са го оперирали?  newsm78
Ако на зъба има пломба - изобщо не се чуди. На чичо ми така преди 10 г. му отриха в един зъб някаков миниатюрно парченце от машинките (тия гадните, дето пилят). Тъй че....... чак пък толкова странно надали е.
Виж, ако е здрав, Неотварян зъб....  newsm78
И аз така мисля, счупен инструмент. Трябва му добър стоматолог, един ден този зъб ще се обади и в това няма да има нищо свръхестествено.

# 319
Странностите в този живот нямат край...
Снощи бяхме на гости - хапнахме, пийнахме...
Прибрахме и съм го откъртил яко --- Сутринта се събудих с неприятно усещане и следи от съня дето сънувах ...
А сънувах как пада един полилей с много лампи и се пръска на парчета.
Около обяд отидохме в селската къща.
Отключвам входната врата и чувам някакво жестоко праааас и шум като че ли нещо се троши.
Като влезнах абажура в хола се беше откъртил и пръснал на пода ...
Направо ме втриса още ..

# 320
  • Кьолн
Батето,наистина си прав странностите нямат край!
 Аз често имам такива предчувствия като на Захир и мъжа ми ме обвинява,че съм ги предизвиквала.
 Най-пресния случай е моето дете.Един ден от сутринта имах някакво лошо предчувствие за дъщеричката ми.Мира не ми даваше.Дори споделих сутринта докато си пиехме кафето с мъжа ми и той не обърна внимание на думите ми.На обяд отидох да я прибера от училище и пак това предчувствие ме преследваше.Дори я предупредих да внимава този ден да не падне.И така до след обяд когато отидохме на детската площадка и там тя започна да се гони с едно дете и докато реагирам тя падна и си счупи ръчичката. Cry Не спрях да се обвинявам,че можех да го предодвратя ако я бях прибрала у дома.защо не обърнах внимание на интуицията си...

# 321
Не се обвинявай. Hug
Може и във вас да падне от стола и си счупи ръчичката. Каквото има да става, става...
 Hug

# 322
  • Пловдив
За детето си и аз имам някакво силно развито чувство.Винаги преди да се разболее имам гадно свита топка в стомаха.Имало е случаи да се втаса и без да имам гадното свиване, но не е имало случай да имам кофти предчувствие и всичко след това да е наред.И на мене съпругът ми казва, че сама съм се навивала.Мисля също, че повечето майки с малки деца го имат това чувство.

# 323
Често ми се е случвало да имам дежа-вю, но честно, не помня.
Интересно ми е дали наистина има задгробен живот и баба ми е обещала като умре, да гори крушките, когато аз ги паля, три пъти подред на 1 крушка, за да знам, че е тя Crazy. Не ми се смейте. Blush

# 324
  • София
Днес ми се случи нещо, което не е чак толкова странно и необяснимо, но все пак реших да ви го споделя. Събуждам се преди малко, още преди да звънне алармата с натрапчивата мисъл за съня, който сънувах тази нощ. А той беше следният:  Засичаме се с една далечна позната и тя ми разказва как с нейния приятел искат да имат дете. Казва ми, че вече им е време, тъй като от доста години са заедно. Стори ми се странно, че изобщо съм я сънувала, понеже отдавна не сме се виждали, а и никога не сме били толкова близки, че да ми споделя толкова лични неща. Още в леглото взимам телефона и започвам да разглеждам какво ново има във фейсбук. Малко по-долу виждам в снимки, качени от друг, но на тях присъства и познатата, която сънувах. Заглеждам се в снимките и какво да видя, момичето е с коремче, и то доста голямо. Побиха ме тръпки, но и много се зарадвах като видях  Heart Eyes

# 325
Знаете ли, на мен тази нощ ми се случи нещо необикновенно. Легнах си късно и дълго се въртях в леглото. От няколко дена се чувствам по особенно. Не можах да спя и се вслушах в ударите на сърцето си. Усетих как се появяват и други туптения, но в корема ми. Не съм сигурна и много искам да имаме дете. Бог знае!

# 326
От моя близка знам, че ако в тъмното чуеш или видиш нещо притеснително, е добре да светнеш лампата и да кажеш "Върви си, остави ме на спокойствие". Пробвала съм го няколко пъти, но в повечето случай ме хваща такова шубе, че просто се сгушвам под завивката и наострям ушите на максимална степен  Laughing
Твърдо вярвам, че душите на починалите ни близки са някъде около нас и имам много случаи в които това се е доказвало. Баба и дядко живяха до дълбоки старини и си отидоха прехвърлили 90-те си години, въпреки това няма ден в който да не ми липсват. Веднъж отивайки на гроба на баба, мама се разплака и започна да говори на паметника, гледайки снимката на баба. В този момент я видях как е приседнала в ъгъла от към нейната страна където е положена, подпряла брадичка на бастуна си и ни наблюдава спокойна. Всичко беше за секунди, но бях убедена, че в този момент тя е с нас.
Баба и дядо имат къща и докато бяха живи, вечер като си легнеха на първия етаж, дълго време си говореха, а ние в спалнята която е буквално над тяхната стая чувахме приглушено разговора им. Може би беше края на тази пролет или лятото, легнахме си със сестра ми и майка ми в спалнята и изведнъж чух същия приглшен разговор. На въпроса ми дали чуват нещо, сестра ми, която е най-големия Тома неверни за такива неща, потвърди, че също чува, а майка ми сподели, че и друг път ги е чувала.

# 327
Здравейте два пъти в живота ми ми се е случвало нещо странно, но продължавам да повтарям, че не вярвам в такива неща  Mr. Green

Сънувам приятеля си водя го за ръка към къща до река черно бяло е...влизаме а вътре мои починали далечни роднини  newsm78 мълчат и гледат единия от тях мъж започна да дърпа приятеля ми за ръката отново без да каже и дума аз почнах да се карам с него че си отиваме и няма да остава моя човек там  newsm78 ядосах се започнах да крещя до тук нищо странно се като сън малко неприятен отвратителното беше начина по който се събудих това което усетих падане на леглото все едно се бях вдигнала във въздуха  Shocked след падането сякаш някой лежеше върху мен и стана защото огромна тежест слезе от мен погледнах нагоре и в ъгъла горе на тъмната стая сякаш стоеше нещо усетих присъствие  Shocked веднага ме обля студена пот никога не ми се беше случвало  ooooh! бях на 24 години толкова с ще уплаших че отидох да помоля майка ми да се премести в моята спалня. Не знам дали човешкия мозък е способен да докара такива ефекти но беше ужасяващо  ooooh!

Второто нещо беше доста неприятно и продължително и нямаше никаква адекватна причина за него.
Сигурно един месец нещо не е оставяше да спя. Тъкмо да заспя и сякаш някой ме блъскаше я през краката я през ръцете през торса  newsm78 беше супер странно като спазъм на мускулите, но доста по различно точно като блъскане  изнервяше ме че не мога да спя нямах никакви проблеми в ежедневието си и започнах да търся причината за безпокойствието си. Накрая в един форум едно момиче ме посъветва да помоля ако има нещо или някой при мен да ме остави на мира  Shocked дълго време отричах и си мислих че откачам  Joy хора накрая наистина една вечер вече не ме беше страх а толкова ме изнервяше това блъскане тъкмо се унеса и ме блъска нещо станах ядосана и помолих нещото да ме остави намира легнах и заспах от тогава никой не ме е блъскал  Joy

Естествено нямам обяснение и не искам да имам и за двете случки. Дано не се повтарят не обичам такива неща които не ги разбирам  Flutter приятеля ми каза че съм луда  Joy

# 328
И на мен ми се е случвало да усещам  лоши неща свързани с близки хора.
Добре, че рядко сънувам.

# 329
Аз пък докато ви чета и ми спря тока. Така ми стана страшноо. Ааа, хубаво,че бързо дойде. Сама съм и се страхувам от тъмното.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт