Случи ми се нещо странно XI

• 148 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Winterfell
Като споменахте лампи....много често като мина до улична лампа гасне  bowuu .Не всички по пътя естествено.Само един случай съм имала всички да гаснат последователно като мина до тях,но това вече съм го разказвала. Беше си кошмарна случка

# 91
Моляяяяя? Това е много зловещо!

# 92
Това ми напомни баща ми преди няколко години като влезе в болница. По телефона ми казва, че е на  подземен етаж в някакво отделение. Отивам аз и слизам един етаж надолу по стълбите. Завивам и се озовавам в един дъъълъг коридор. Лампите на тавана бяха луминисцентни от тия дето са по 3-4 на едно тяло(?). Доста от тях липсваха и имаше по 1-2 на всяко от тях и на всичкото отгоре премигваха. Нямаше жива душа, само някакви мръсно бели врати и премигващи лампи точно като филм от ужасите. Поогледах се, хвана ме шубе и се махнах. После се оказа, че е бил на друг етаж  hahaha

# 93
Като заговорихме за лампи, да споделя и аз една странна случка - веднъж отсъствахме от къщи и като се прибрахме установихме, че в дневната няма осветление. Странното е, че крушката беше невредима и се намираше на стола, който беше подпъхнат под масата /която се намира под полюлея/. newsm78 И до днес нямаме обяснение - как беше се отвила от фасунката и попаднала на седалката на стола, а само ние имахме ключ.

# 94
  • София
Запис и от мен. Подобни истории ме вълнуват Simple Smile На мен често ми се случват странни неща. Ще споделям.

# 95
инсталацията е нова  Grinning крушките са поставени както трябва, то не се случва постоянно може да е от подаденото напрежение в момента, но първият път като се случи...  #Crazy  Grinning  интересно ми е много като чета вашите истории и както казват и другите и мен тръпки ме побиват като чета някои истории..

# 96
  • Sofia
и при нас все гърмят крушките,направо се пръсват...а уж ни е сменена ел.инсталацията   Bulb

# 97
Обикаля някакъв дух, дето не се кефи на лампите, сигурно е романтик и предпочита свещите  Grinning

# 98
  • Бургас
Вероятно духа на дефектните крушки? newsm78

# 99
  • София
Вероятно духа на дефектните крушки? newsm78
Бях попаднала на научно-популярен филм по темата.
Изобщо не помня подробности, но това, което ме впечатли най-много беше, че крушките преди са издържали и трябва да издържат десетилетия, а сега се правят така съвсем нарочно.
Като прибавим и калпавите инсталации, и те ти "странни неща".  Twisted Evil

# 100
А така!! Измамници! Само 'цокат' по два лева за крушка Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 101
  • София
А така!! Измамници! Само 'цокат' по два лева за крушка Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Twisted Evil
Ей сега преброих - само в хола имаме 11!
Не минава месец, без да ги "извъртя" почти всичките.  Crossing Arms
Я вижте това
http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2011/06/18/krushka-sveti-v … 0-godini.121556,3
Намерих и филмчето, за което писах по-горе!
http://vbox7.com/play:77573f83f4

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 00:31 от *Ирина*

# 102
Значи трябва да намина покрай къщата на пра-баба ми за да събера от там вовеки крушки  Whistling

# 103
  • София
Значи не само аз попадам на "дефектни" крушки.  Confused Постоянно горят, някои дори и седмица не изкарват.  #Cussing out Наскоро попаднах и на още по-скапана крушка - привидно здрава, а като тръгнах да я завивам буквално се разпадна в ръцете ми.  Shocked

И нещо по темата - от доста време насам, може би година, винаги, когато звъня на приятеля ми той или говори с някого или е извън обхват.  ooooh! Той не провежда кой знае колко разговори дневно, може би 3-4 максимум и то за кратко (без тези с мен), аз също го търся към 2-3 дневно. Звъня му по различно време всеки път, какъв е шансът все да говори или да е в гаража/асансьора.  Thinking Започвам да се ядосвам много вече.  #Cussing out  Laughing

# 104
Нещо не му е наред телефонът най-вероятно, особено ако е смартфон.

Общи условия

Активация на акаунт