Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 104
  • 411
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Здравейте! И аз бих желала да се включа! Само че и аз имам нужда от разяснение на правилата  Crazy

# 46
  • в сърцето на един мъж...
О, Титина, радвам се, че се появяваш отново Hug
Правилата е силно казано Laughing Има списък, по който пращаме картички на всички, също така получаваме от тях. Записването става до 01.11. След това, ако все пак има някой, който иска да участва, времето е до 15.11. Хубаво е да не се изпуска срока, тъй като момичетата си правят все пак сметка и разчет на парите и времето за картички. Може да участвате с ръчно направени, ако ви влече, може и с обикновени. Няма ограничения. Добре сте дошли! Hug

# 47
Привет и от мен, момичета! Отдавна искам да се запиша в коледния картичкообмен, а все не успявам - е, вече поправих тази грешка и адресът ми вече е в списъка Simple Smile Много съм доволна, че вече съм във вашите редици Simple Smile

# 48
  • Vienna
Супер! Добре дошли на новите!  Hug

# 49
Момичета , може ли да ми разясните реда за включване в кампанията. На кого да подам данни за адресът ми и от къде мога да видя списъка с адреси на желаещите да се включат Simple Smile
Благодаря предварително!

# 50
Здравейте, може ли да се присъединя към вас? Обожавам Коледата, както и съпътстващите й изненади, като получаването на картичка .....има ли проблем, че живея в БГ? Къде да си дам адреса?Благодаря....от списъка, който получа на всички трябва да се стремя да изпратя, нали?

# 51
Ами ние изпращаме на всички от списъка Grinning

# 52
  • Vaudreuil Canada
Честити бебета ... май изгубих дирите колко са, но пък да са живи и здрави. Направо завиждам, че ще ви мирише на бебешоци Simple Smile
Добре дошли на всички нови участнички.
На всички записали се изпращаме линк със списъка за да добавят адреса си.
Единственото условие, което съм забелязала през годините е картичките и пликовете да са ръчно надписани. И опитваме да пращаме на всички от списъка. Има изключения всяка година, но като цяло това е идеята - колкото изпратиш толкова и да получиш  Blush  благодарение на пощите май никога не се случва, но в тази тема няма да заоравам  Naughty  Ако някой е възпрепятстван предупреждава предварително, че няма да може да изпрати на всички и те решават дали да му пратят или не.

# 53
  • София
shemet_neveroiaten, линка на лично съобщение ли да очаквам? Simple Smile

# 54
  • Vaudreuil Canada
shemet_neveroiaten, линка на лично съобщение ли да очаквам? Simple Smile

Да - линк с име и парола за ползване. Ако някой от записалите се не го получи до няколко дни да пише пак в темата.

# 55
Аз все още не съм получила линка.... Confused

# 56
Привет и от мен,чак сега видях темата!
И аз съм на линия, макар че този период ми е много ангажиран. Адреса ми е същият.

Успях , но ме препрати на друга страница? С нов комп съм, с Win 8.1, нов линк? Моля!

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 10:14 от rkb

# 57
Стария е, не е променян. Peace

# 58
  • в шоки-land
записах се  Peace / най-после  Blush/ ....

# 59
Записах се успешно в темата и с нетърпение чакам да избера и надпиша картичките... имам въпрос тъй като гледам има и доста далечни дестинации до кога/като срок/ е хубаво да се изпратят, за да може около коледа да се получат?

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 09:09 от dani777

Общи условия

Активация на акаунт