Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 082
  • 411
  •   1
Отговори
# 405
  • в едно миланско село
за пръв път от последните 4 (мисля) години, няма да участвам, поради липса на време.
Мисля ви и ви се радвам на всички, и ви прегръщам.

Догодина, може би..  Heart Eyes

# 406
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Фейче, чудих се къде се загуби! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство! Hug

# 407
Здравейте отново Мадами  Kissing Heart
Имам огромното желание да се включа в международния картичкообмен, както вече писах, но нямам грам идея къде мога да намеря адресите ви или пък фасебук групата.  Ако някой ми помогне ще бъда много благодарна  bouquet

# 408
  • Vaudreuil Canada
Здравейте отново Мадами  Kissing Heart
Имам огромното желание да се включа в международния картичкообмен, както вече писах, но нямам грам идея къде мога да намеря адресите ви или пък фасебук групата.  Ако някой ми помогне ще бъда много благодарна  bouquet

Май сме те пропуснали тази година, съжалявам ще остане за следващия път - по принцип, който иска да се включва да пише около първи ноември за да има време да се надпишат и изпратят картичките - някои правят ръчни такива та им трябва допълнително време Simple Smile

Специално за теб да кажа че и в канадската тема правим размяна на картички - там записването е до началото на декември ... ако те интересува  Hug

# 409
Тази година съвсем ви забравих! Сетих се късно, после пак забравих ooooh!
Докато днес Кеми ме изненада мноооооого приятно! Аз и госпожицата много благодарим за топлите пожелания на теб и Ванко! bouquet
Пожелавам весели празници на всички ! ( И на година ме подсетете моля!) Wink

# 410
  • в сърцето на един мъж...
Весели празници и на теб и догодина ноември да се запишеш  Mr. Green

# 411
  • Добрич
Тази година съвсем ви забравих! Сетих се късно, после пак забравих ooooh!
Докато днес Кеми ме изненада мноооооого приятно! Аз и госпожицата много благодарим за топлите пожелания на теб и Ванко! bouquet
Пожелавам весели празници на всички ! ( И на година ме подсетете моля!) Wink
Много се радвам, че е пристигнала и ви е зарадвала  Simple Smile Помислих си, че някой от "старите" липсва, разрових миналата година и ... резултата е налице. Весели празници!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт