Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 083
  • 411
  •   1
Отговори
# 375
  • ENGLAND
Здравейте момичета, да попитам, времето за коледните картички наближи, ще има ли и тази година или не? И ако има, как ще бъде и до кога ще събираме адреси?

Гея, аз предлагам да си направим група във фейса, тук не се чувствам комфортно вече.

# 376
  • в сърцето на един мъж...
Ами аз по принцип нямам нищо против, ако искаш да изчакаме още малко да видим кои ще се съберем и да решим какво ще правим

# 377
Записвам се.

# 378
  • Варна
Бройте ме и мен  Mr. Green

# 379
Закъде без мен  Hug

# 380
  • София
 И аз тази година пак.  Hug

# 381
Тази година и аз пак съм с Вас.  Simple Smile

# 382
  • Ispania
И аз разбира се сьм тук Peace .

# 383
Здравейте и от мен...аз предлагам да се преброим наново който щ е участва като адреси, защото мин година ми се струва особено че българските адреси не бяха много актуални? Само от един адрес в България получих, а и аз съм от тук ....което ми говори, че другите не участват в играта /аз смело твърдя, че пуснах на всички адреси, който бяха записани/

# 384
Дани, всички, които участваме от доста време тук, пращаме на всички. Има хора, които само се записват и след това ни вест, ни кост. Няма как да го избегнем за жалост.

# 385
  • Vaudreuil Canada
Аз ще пропусна тази година за съжаление. Не смогвам със задачките но ако тръгнете да правите група във фейса моля добавете ме и мен.

# 386
Ами който иска група във фейса, нека да ми пусне на лични профила, за да мога да направя групата

# 387
  • Vienna
И ние с щерката сме отново на линия!  Laughing

# 388
Аз също бих искала да участвам.

# 389
Хей  newsm51 от кога надниквам за раздвижване в темата.
Миналата година се включих много късно, но тази година ме бройте и мен.

Общи условия

Активация на акаунт