Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 190
  • 411
  •   1
Отговори
# 60
  • в сърцето на един мъж...
Ами зависи, но аз например гледам най-късно до 10ти декември да съм готова и да изпратя далечните картички. За да не разчитам на пощите. Минали години се е случвало момичетата да получават картички и след Великден Mr. Green

# 61
  • Vaudreuil Canada
Рекорда май беше юни или юли да пристигне картичка пратена началото на декември.

Аз предвиждам 4 седмици за най-далечните дестинации - по 2 за по-близките и една за тези в страната.

# 62
Аз още в началото на ноември ще ги приготвя, защото имам доста задачи после. Изпращането обаче няма да е преди осми декември. Досега като че ли повечето са пристигали около двайсти, най-късно до Нова Година. Но самата аз бях получила картичка през пролетта, бях писала в предната тема. Много се зарадвах  Simple Smile

# 63
  • София
Да се похваля - вчера вече се снабдих с материали за ръчно изработени картички. Цветни пликове, цветни картони, брокати и мъниста.... кога ще ги подхващам още не знам  Hug

# 64
Аз отдавна съм подготвила нещата Grinning Даже вече си почнах списъка, че дето се вика няма време Mr. Green

# 65
  • Vienna
Май свърши ве4е срокът за записване. Тази година не сме много....  Sad
Зна4и мога да по4вам с карти4ките, нали?

# 66
Тъкмо мислех да обявя, че сме приключили със записването и да ги почваме Grinning Иначе за участието - колкото, толкова, важното е да е приятно и децата да се забавляват Hug
П.С. Ако още някой се е записал в темата, а не е получил сайта, нека да пише тук.

# 67
  • Vaudreuil Canada
Аз другата седмица ще надписвам и пращам - взела съм си и картички и марки .. направо съм подготвена Simple Smile

# 68
И аз съм наполовина подготвена Mr. Green

# 69
  • ENGLAND
Аз съм събрала доста материал, остава да ми остане време да направя картичките. Добре, че тази година сме малко.

# 70
Момичета, споделете как пращате картичките до България и чужбина? Българските предполагам само с марка в пощенската кутия, а тези за чужбина? Нямам никакъв опит досега в пращане на пратки и писма до чужбина Embarassed

# 71
  • Vaudreuil Canada
Шехина пощенските пътуват най-бързо голи с марки само. Тези с пликове имат по-голям шанс да не стигнат особено от и към чужбина. Аз до сега май само в пликове съм получавала от тези размени.

# 72
Нищо, че сме малко, нямам търпение. Избрах вече картички, от днес започвам да ги надписвам, а през първата декемврийска седмица повечето ще пътуват.  Hug

Моите първите години бяха всички в пликове, но от българските адреси някои явно не пристигат. Миналата година пратих някои натам отворени. Като че ли повече бяха пристигнали. Иначе съвсем нормално ги пращам и за седмица- две по-голямата част достигат получателите.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 08:36 от Ли Лу

# 73
Мерси, момичета! На мен сякаш не ми се иска да ги пускам голи, но пък щом казвате, че е по-сигурно, че ще стигнат май така ще ги пращам Peace

Иначе и аз нямам търпение - започнах да купувам вече Wink

# 74
Вчера Лаура (дъщеря ми) ме попита кога ще правим картички? И се сетих, че още не съм се включила в темата.
Сега виждам, че сме закъснели...  Embarassed
Досега всяка година сме се включвали в размяната. Може ли и тази година да се включим със закъснение?  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт