Outlander

• 83 255
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
shedi, и аз прочетох и си намерих книгите, но сериозно се чудя дали да ги започвам ...Ох, сериала много ще ми липсва!

# 181
от друга страна, това са само резюмета. Може би ще е удоволствие да прочетем нещата в детайли, до колкото разбрах, езикът на авторката е приятен и има чувство за хумор. Аз не съм ги изтеглила, ако не е тайна, къде ги откри - от линка по-напред в темата ли?

# 182
  • Варна
Аз ги теглих от една затворена група. Ако не ги  намерите на линк, пишете на лични

Целия чат от снощи, много са забавни
https://storify.com/Outlander_Starz/askoutlander-with-sam-heugha … nd-catroina-balfe

# 183
  • София
Книгите ги има по торентите, например тук във формат моби или аудио  Peace

# 184
наистина са забавни! Благодря, Красе!
Чудя се какво включват 13 и 14ти епизод...

# 185
Точно и аз това се зачудих за 13-ти и 14-ти епизод. Ще ни държат под напрежение доста време още Simple Smile

# 186
e, как можа баш така да свърши!

# 187
Нали, направо супер "спокойно" ще си чакаме доста месеци до новите серии...

# 188
хубаво, че прочетох книгата. Иначе - не ми се мисли...

# 189
# 190
  • Варна
Много ми хареса промяната спрямо книгата в края на епизода! Беше много въздействащо!
И после как ще повярваме, че Клеър иска Джейми, а не Франк особено
Скрит текст:
като я набие ДжеймитУ още в 9 серия, задето не му се подчини и постави себе си и другите в опасност. Много неприятен монент беше за мен и особено неубедителен, бързата прошка и прочее

# 191
  • София
И мен ме сърбят пръстите да коментирам книгите, затова предлагам да си направим една темичка в Литературния за обсъждане на книгите, че да не се сърдят тези, които не искат да четат спойлери.
Съгласни? Против?

# 192
Аз съм ЗА тема, където да си обсъждаме книжките Simple Smile

# 193
  • Дъблин
Здравейте и аз съм за такава темичка. само ви моля сложете линк тук към темичката, че да не я пропусна. Мерси предварително!

# 194
  • София
Аз нямам много време на работа, само прелитам и хвърлям по едно око, а довечера ще се прибера късно, та ако някой има време и желание - да пуска  Peace

Общи условия

Активация на акаунт