Outlander

• 83 609
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Нъц, има Гейлис ама чак в 3та книга. Във 2ра я виждат как проучва и организира заминаването си за миналото. Тя не успява да се върне пак, но прави доста поразии

# 706
Ето това искам да гледам.
На мен пребиваването им в Франция не ми е много интересно засега.

# 707
  • София
Нъц, има Гейлис ама чак в 3та книга. Във 2ра я виждат как проучва и организира заминаването си за миналото. Тя не успява да се върне пак, но прави доста поразии

Гейлис не беше ли от друга година?

# 708
  • Вестерос
Тя 60-те някъде минава през камъните и се връща по-назад от Клеър с малко

# 709
Здравейте. Да се включа и аз в темата.  Peace Много ми хареса сериалът. Особено планинецът с червената коса. За първи път да видя човек, който повече ми харесва с брада и с дълга коса. Този актьор с годините става все по-хубав.
Нямам търпение да излезе днес новата серия  Peace

# 710
  • Вестерос
 Shocked Shocked Гледахте ли? Така ли е и в книгата, потресена съм

# 711
Не.
Какво е станало?

# 712
  • Вестерос
Скрит текст:
Рандъл изнасили момченцето, затова Джейми се е дуелирал с него и Клеър отиде при краля като разбра и сега той иска да правят секс, ама май извратено. Още гледам, сега друго се случва.  #Crazy

Ама сега иска да избира между онзи дука, дето я мрази и нисичкия малкия, лечителя уж дето е, някой от тях правел черни магии и тя да избирала, някакви лудости  Whistling

# 713
 Shocked
Нали и в книгата е станало така?
Гаси извратения сериал.  hahaha

# 714
  • Вестерос
Нямаше извратен секс с краля , обаче.

Много силна серия, много!! Най-добрата за всички сезони до сега

# 715
Точно това очаквах да не се случва.
Щом е интересна ще се гледа в най-скоро време. Party

# 716
Къде е качена?

# 717
Нямам търпение да гледам новата серия, но съм в Гърция до 28 май, знаете ли някой сайт където е качена и бих могла да я гледам онлайн?

# 718
  • Вестерос
В замунда, арена, кат.cr

# 719
  • Варна
Още не съм гледала, но в книгата е така. Заради Фъргъс стана дуела. Отделно Клеър прокърви много по-рано от дуела и продължаваше да ходи в болницата. Аз бях бременна тогава и не можех да проумея идиотското й поведение

Общи условия

Активация на акаунт