Подаръче-на мен не са ми правили още никакви изследвания, но аз се набутах да съм на частно, а държавно ме следи някакъв доктор фиктивно, които дори не съм виждала. Малко ми е тъпо, защото аз си имам прекрасен държавен лекар, но всичко е заради болничните. Аз аега се водя отпуска, сякаш съм се върнала на работа и после болнични...
Серклажа вече го избягват като цяло или така ми обясни моят доктор. Задължително се посъветвай с още един лекар и не занравяй да си запишеш час за фетална ехография, че нали се чака много време.
Терп и на мен ми беше супер на морето, гледах я лато циганчетата. Сега малко също съм я оставила да се чувства свободна - мръсна и свободна:-) не знам просто се усетих, че я пграничавам ужасно много с не-тата. Сега си мисля дали това тръшкане не е от разпуснатият контрол. Просто нямам сили да тичам след нея с мокра кърпичка и да й повтарям нееее, неее. Оставила съм я да се рови и да се чувства щастлива:-) научих я да носи боклуците в кофата за боклук на площадката и е тотален фурор измежду другите майки:-) но ме подразни как взимам мама боклука от ръцете на детето и го хвърля зад себе си - след пет минути той е отново в ръцете на детето. Ми отиди и го хвърли в боклука и няма да го взима повече....но това е друга тема:-)
Хубава неделя момичета - приятна и спокойна:-)
Поне му е хубаво, спокойно и все пак е на село а не затворен в апартамент.
Чувствам се като Пепеляшка. Всички се наконтиха и нагримираха, аз останах тук. Не можело с малко дете да съм ходела на сватбата, че и без мъжа си. Тъпо ми е. Оставиха ми да гледам кучето на брат ми. 

То не е смешно де....Все пак изчакай, може пък да са кротки....

, та си спомням, че ходих при GP-то за второнаправление и ми беше натъртено, че трето направление няма да ми дадат, дори и да не съм доволна от ЖК
Верно, че и ние не дадохме деца на сватбата, но си беше от практична гледна точка, а и всички бяха предупредени от май месец още, та да имат време да се организират.
те отсега не могат да ги понасят
добре де, от два дни се чудя, вие не затваряте ли вратата на тоалетната, и при теб, и при Подаръчето все едно и също с тази тоалетна 
вместо да напредва, назадва.