Проверка на сметка във Виваком

• 66 502
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Може да стане от следващия месец още да преминеш на електронна.

# 16
Не е вярно.
Може веднага, след като сключиш договор и се регистрираш там, където съм посочила.

# 17
Защо трябва да сключваш договор, за да се откажеш? В сайта никъде не пише такова нещо. Пише, че няма да получаваш от следващия отчетен период.

# 18
Точно така е , както Aisha е обяснила - гледат се оставащите дни до отчетния период и общите минути се разделят. Можете да питате в някой от офисите, там веднага ще ви ги сметнат и няма да доплащате, ако се вместите в тези минути.

Аз имам друг въпрос:   Как мога да мина от хартиена на електронна фактура? Наскоро си продължих договора и изпуснах да ги питам, дали това може да стане във всеки един момент или ще трябва да чакам новия договор?

В същия ден на сключване на договор става и отказът от хартиена фактура. В старата им система трябваше да е излязла първата фактура, за да можеш да се откажеш. Трябваше да се въведе номер на фактура. В офисите много служители не са запознати и заблуждават клиентите.

# 19
Защо трябва да сключваш договор, за да се откажеш? В сайта никъде не пише такова нещо. Пише, че няма да получаваш от следващия отчетен период.

Ако нямаш сключен договор, няма да имаш и фактури.
Става въпрос за първоначално сключване на договор.

# 20
Имаш текущ договор и получаваш хартиена фактура, която искаш да откажеш. Ти твърдиш, че не може, докато не ти изтече договорът, така ли?

# 21
Имаш текущ договор и получаваш хартиена фактура, която искаш да откажеш. Ти твърдиш, че не може, докато не ти изтече договорът, така ли?

Къде видя, че твърдя нещо подобно? Laughing
Казах, че в същия ден, в който сключиш нов договор, можеш да откажеш хартиена фактура. Не е необходимо да изчакваш да излезе първата, за да го направиш. Можеш да го направиш във всеки един момент.

Ти твърдиш
Може да стане от следващия месец още да преминеш на електронна.

# 22
Да, имах предвид от следващия текущ период вече да си с електронна фактура.

# 23
Добре, Simple Smile аз казвам, че още първата фактура може да бъде електронна, а не хартиена, както беше преди.

# 24
  • Mediterraneo
Опитах да се регистрирам във виваком онлайн, то егати процедурите  ooooh! Ама номер на Виваком, ама ЕГН, ама обединете профилите си като се свържете с оператор, ама чакайте 24 часа да се свържем с вас... малииии! Мерси за лесната употреба!

# 25
Аз имах намерение да го правя, но при тези сложни процедури и изчаквания засега  Stop
Айде, по-нататък ще си избера ден за ядосване с тях  ooooh!

# 26
  • България-Швейцария
Опитах да се регистрирам във виваком онлайн, то егати процедурите  ooooh! Ама номер на Виваком, ама ЕГН, ама обединете профилите си като се свържете с оператор, ама чакайте 24 часа да се свържем с вас... малииии! Мерси за лесната употреба!
Аз се регистрирах в новата им система миналото лято и все още не мога да си активирам профила заради 'опростената' им процедура. Звъняха ми на 2 пъти оператори и ме хващат на пътя зад волана, ми имам си работа, не мога само пред компютъра да седя и да ги чакам да ми звъннат. Сигурно ще е по-лесно в ЦРУ да се регистрирам.

Mtel пък не знаеха, че от края на 90-те не получавам хартиена фактура, много се смях като се обади някаква девойка да ме агитира. Обяснявахме се около 5 мин. как няма нужда да се включвам в кампанията, защото съм го направила отдавна, като накрая тя завърши с въпрос: 'Ама все пак ще се включите ли?' baby_neutral

# 27
Благодаря на всички, аз стигам това с 123 и избираш цифра, но проблемът ми е че не мога да разбера написаното което получавам, в пакетът ми има 280 минути, а когато натисна опция 2 за проверка на Оставащи минути ми излиза че съм имала някакви- "ОБщи" 52 мин и към групи и национални 2:02 .. Не разбирам изобщо нищо нито сметката излиза както трябва нито минутите май или аз не мога да проверя или ме излъгаха в минутите и сега ще ме направят да плащат , как ще имам оставащи минути 52, като имам телефона от 3 дни и не съм говорила за по-дълъг разговор от 2 мин.... Излиза че съм изразходила 120 мин приблизително щом ми остават 52 мин общи от 280 ..
Ползвай *123#, след това правилната цифра - работи при всички оператори, независимо такса или предплатена и коя точно тарифа.
При Глобул и Виваком (за Мтел не съм сигурна) има разлика в показването на минутите, в зависимост дали се касае за предплатена програма или за тарифен план. Когато гледаш минутите за тарифен план - показва колко вече си изговорила, а ти си досмяташ колко ти остават. Примерно имаш план със 100 мин и си говорила 20 - в съобщението ще ти излезе нещо от сорта на "20 от 100 минути от еди-кой си пакет). Съответно си допресмяташ, че щом си изговорила 20 мин, значи остават 80.
Ако обаче си с предплатена карта, показва колко минути ти остават неизползвани и съобщението изглежда приблизително така: "към дата еди-коя си имате оставащи 80 от 100 мин от еди-кой си пакет".

# 28
  • София
Здравейте!

И от мен въпрос - имам регистрация във Виваонлайн отскоро, но не мога да открия в Детайлизираната справка номерата, с които съм говорила по дати, и времето на всеки разговор! Имам тел и към Мтел, и там много лесно се изкарва тази справка, но тук - рових, рових и нищо не откривам, макар че пишат, че е налична!

Някой намерил тази опция и ползва ли я?

# 29
Здравейте, има ли начин да прегледаш онлайн входящите номера, с които си говорил, намирам само изходящите?

Общи условия

Активация на акаунт