Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 926
  • 710
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Първия ме заряза,защото бях девствена,все пак бях на 16(за онова време беше нормално,да не ме заклеймят като сухарка сега).

Това е отвратителна причина да те зарежат, особено на 16 Shocked .
Да,тогава тежко го преживях,но след време разбрах,че не си е струвал.

# 16
  • Tам през Атлантическия океан

Също така жена, която не знае как да се държи в обществото. Прекалена употреба на цигари и алкохол. Силен и неподходящ грим. Не се поддържа. Има обсебващо поведение.
бях такава  Laughing бурна младост  Mr. Green калпазанка Ужасна  Grinning
Не исках да съм на пазара  Mr. Green плашех всички , не винаги успявах де  Joy

Според мене предупредителните знаци трябва да са категоризирани  по години Wink

# 17
Desss, да, на млади години е по-разбираемо Wink .

# 18
Мен редовно ме заклеймяват като материалистка. А последно бях мързелива и със широки пръсти.

# 19
  • София
Дайте да дефинираме материалистка.

# 20
Мъжете не харесват мърлите, глупавите, не уважаващите себе си, не сексуалните или студени, като риби, както се изразява един приятел. Евтините жени, като поведение са за забавление, а не за връзка.
Мился, че всеки мъж би искал да има до себе си жена, която умее да подържа дома и себе си, да е домакиня, да му бъде подкрепа и упора, а не придатък, да изслушва, да знае кога да замълчи.
Не на последно място да успява да поддържа огъня между двамата, да не я боли често глава Wink и да не спира да си бръсне краката, само защото се е задомила:)
На прима виста това се сещам от разговорите ми с приятели.

Аззи, аз за материализъм няма да говоря, че вероятно според всеобщите схващания съм такава, не ме е срам. Искам да имам хубав дом, вещи, едва ли бих се задомила с мъж, който печели по малко от мен и не може да покрива нуждите на семейството. Не бих го уважавала. Той затова е мъж да мисли какво и как, аз мога да му помагам, но не и да съм глава на семейството.

# 21
  • София
Какво значи да те е срам?
Според мен човек, още в ранна възраст, започва да влиза в материалния свят и да осъзнава взаимовръзката между вещите, парите и прочие.
За мен човек, прехвърлил зрелостта да не е материалист и да вярва в рая в колиба е наивно и бих казала дори глупаво.

В този ред на мисли, аз съм материалистка много отдавна и съвсем осъзнато не вярвам в рая в колиба и категорично мога да твърдя, че без материалното аз не мога да бъда щастлива.
За мен те са взаимосвързани- материалното и духовното, като тялото и душата, не могат да съществуват едно без друго.

# 22
Дайте да дефинираме материалистка.

Според мъжете или според жените Grinning ?

За доста мъже съм забелязала, че материалистка значи всяка жена, която купува нещо отделно от жизненоважните си нужди Mr. Green .

# 23
  • София
Отблъскващо е жената да няма амбиции в личен и семеен план ,да има обсебващо поведение пред свои или общи познати ,да не обича секса и да не е физически активна .На първо време това .

И да не забравя ,има естетически наднормено тегло(не че аз не съм с такова) ,напр Кейти Пери е с такова тегло ,би могла да е по-слаба ама и така хваща окото .Друга подобна е нашата Милица Гладнишка .

Не правя сравнение м/у двете ,просто давам примери ,не ми се подигравайте .

Не е нужно да споменавам като отблъскващо лошата хигиена ,което важи ,разбира се и за двата пола .

Има и още ,но са по-рядко срещани недостатъци и не си заслужава споменаването им .

# 24
Мъжете не обичат прямите жени. Винаги се очаква, че жената трябва да говори заобиколно и с недомлъвки.

# 25
Мъжете не обичат прямите жени. Винаги се очаква, че жената трябва да говори заобиколно и с недомлъвки.

Мммм не  Laughing

някои мъже от недомлъви и намеци не отБират  Wink

та , относително е  Wink

# 26
  • Sofia
   Ох, така е, ама пък понякога, когато си пряма, мъжете те определят като прекалено изискваща / властна / респектираща и леко се объркват. Няма угодия. Confused

# 27
Те може и да не отбират, но реакцията им е като на ощипана госпожица, ако кажеш точно това, което мислиш. Набеждават те за "груба", "нетактична" и изобщо... хем не могат да разберат от игра, хем се обиждат като им треснеш канчето с тиганЯ. Laughing

# 28
Те може и да не отбират, но реакцията им е като на ощипана госпожица, ако кажеш точно това, което мислиш. Набеждават те за "груба", "нетактична" и изобщо... хем не могат да разберат от игра, хем се обиждат като им треснеш канчето с тиганЯ. Laughing

А , не знам не съм попадала на такива 'госпоИци' Rolling Eyes
'грубиянка' съм си от началото  Mr. Green та кой е бил и се е захванал с мен си ме знае  Laughing

# 29
Аз на доста госпоици съм попадала. Смешно е, като се помисли, че и двамата сме мислели едно и също, само че единия е изисквал да му се каже по определен начин. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт