Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 825
  • 710
  •   1
Отговори
# 150
Скорпиънс? Поне WASP да беше...  newsm78  Всъщност не ме интересува.  Stop  И да ставам - заета съм вече! Naughty

# 151
Хиляди са причините да не харесаш някой, ако и той да е перфектен според предварителните ти очаквания  Peace

При мен няма ли пожари, хич не ме интересува друго - аз на искри не се радвам, трябва да е нещо по-силничко.

Сега се замислих, че май не ми се е случвало да бъда отсвирена/зарязана. Май аз съм по-гадната в отношенията си  Rolling Eyes

# 152
Мен само един ме е отсвирвал. Играех/я футбол по-добре от него.

# 153
 То и ние, жените, отсвирваме за подобни глупости, ето сега се навъдиха и такива женчовци като тоя...

# 154
  • Galaxy 13197853088
То да не откаже човек ...
 Laughing

# 155
Провокирана от темата проведох проучване сред подръчните ми мъже колеги днес. Единия е семеен на 32 много умен, завършил и работил в САЩ, първо него питах за отблъскващите качества в кандидат булка- той каза, че не иска жена му да е твърде красива и умна, предпочитал обикновено момиче, питах защо, ами били много претенциозни, разглезени от мъжете, мрънкащи и искащи, него това го подтискало и не искал да се доказва ежедневно.
Вторият разведен на 39 с момиче на 14, което отглежда сам, току що приключил връзка с оригинална кифла с естеншъни, джуки и 3 санта и половина ноктопластика, много начетен и привлекателен физически, той пък на коренно различно мнение от първия, не понасял сиви мишки искал секс бомба, не било нужно да е Айнщайн, той за разговори си имал приятели. Искал да му иска, щото така се бил амбицирал да работи и печели повече, че да и угажда на капрзиите. При една от разделите си с кифлата започна връзка с едно изключително свястно и красиво момиче, онази обаче надуши и го прикотка обратно, питах защо остави свястна, ами много му била скучна, с всичко се съгласявала, дори в леглото била всичко коз, не защото тя искала, а за да му угоди. Не го натискала да я води по островите, никъде не била ходила, нищо не знаела и т.н.
А сега как да кажем какво искат мъжете и кой от двамата иначе чудесни мои колеги е по- голям коплексар?

# 156
Първият има комплекс на тема доходи. На втория проблемът му е в спалнята.

# 157
И защо ако има по-високи от средните изисквания да е
гей? Трябва ли да се задоволява с каква да е там жена
само защото тя го е харесала?

Но вероятността жената да е изчела и последната буква от Ремарк, да знае името на малко поточе в Джибути, да ти изреди всички столици, събудена в 5 сутринта след тежък махмурлук, да си я нацелил и да е по ощавена "катеричка", да готви като Джейми Оливър и да тури в  джоба си всички готини модели по целото земно кълбо, некак си клони към зеро, както казва мадам Робева.
Предполагам, т.е. не бих се учудила, ако господинът има изискване да може да пее като Бионсету. да рисува като ван Гог и да може да ремонтира автомобилни двигатели. Владеенето на няколко езика са само в плюс, разбира се.

Е добре, нека не е гей, ама му има нещо на тоя, бе!  Flutter
Абе...с тоя Ремарк особено, определено си ми намирисва на гей работата. Ремарк е толкова сълзлив автор, че трябва да си жена, за да го харесваш истински.

# 158
Ремарк сълзлив автор  newsm78 Чак пък  Whistling

# 159
  • София
Провокирана от темата проведох проучване сред подръчните ми мъже колеги днес. Единия е семеен на 32 много умен, завършил и работил в САЩ, първо него питах за отблъскващите качества в кандидат булка- той каза, че не иска жена му да е твърде красива и умна, предпочитал обикновено момиче, питах защо, ами били много претенциозни, разглезени от мъжете, мрънкащи и искащи, него това го подтискало и не искал да се доказва ежедневно.
Вторият разведен на 39 с момиче на 14, което отглежда сам, току що приключил връзка с оригинална кифла с естеншъни, джуки и 3 санта и половина ноктопластика, много начетен и привлекателен физически, той пък на коренно различно мнение от първия, не понасял сиви мишки искал секс бомба, не било нужно да е Айнщайн, той за разговори си имал приятели. Искал да му иска, щото така се бил амбицирал да работи и печели повече, че да и угажда на капрзиите. При една от разделите си с кифлата започна връзка с едно изключително свястно и красиво момиче, онази обаче надуши и го прикотка обратно, питах защо остави свястна, ами много му била скучна, с всичко се съгласявала, дори в леглото била всичко коз, не защото тя искала, а за да му угоди. Не го натискала да я води по островите, никъде не била ходила, нищо не знаела и т.н.
А сега как да кажем какво искат мъжете и кой от двамата иначе чудесни мои колеги е по- голям коплексар?
Искал обикновено момиче?! Че какво му е необикновеното на красивото и умно момиче?  Thinking
Вторият по ми допада, поне има някаква амбиция в него!  Peace

# 160
Сълзлив? Не би ми хрумнало.

# 161
Ремарк сълзлив автор  newsm78 Чак пък  Whistling
Ами прекалено е драматичен. Много горест, много мъка...и война де. Ама те и Скорпиънс са едни сълзливи. Ауу. И солистът с това нефелно гласче. Определено не ми мъжкарее тази група.

# 162
  • София
Бутински, тематиката му е такава.
Всъщност има една книга за война и военни действия, която ме и разсмива до сълзи и като нищо може да ме разплаче, но тя е единствена по рода си. Швейк  Heart Eyes

По темата: с голямата си любов се ''самозарязах'' тъй като младежът освен с мен, искаше да бъде и с още няколко. Боледувах за него има-няма десет години.

Веднъж ме разкараха, заради много пиене и псуване. Не се трогнах особено.

# 163
 На мен ми харесва Цар Плъх.
 Какво обсъждаме сега?

Аз се сетих за един, дето не ме разкара, но ми изневери. Но той си беше егати шавливите очички, не можеше да се спре да сваля и сервитьорките.

# 164
Ремарк сълзлив автор  newsm78 Чак пък  Whistling
Ами прекалено е драматичен. Много горест, много мъка...и война де. Ама те и Скорпиънс са едни сълзливи. Ауу. И солистът с това нефелно гласче. Определено не ми мъжкарее тази група.

За Ремарк не знам защо толкова го харесва, но за Скорпиънс е ясно - умее да свири всички техни песни на китара, като малък явно  са го облъчвали с тази музика и е научил цялото им творчество. Тях и Марк Нопфлър. Аз не ги харесвам особено, идват ми клише след толкова години.

Общи условия

Активация на акаунт