Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 052
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Хммм... Според мен ти си скрит гей. Защо иначе би се надувал толкова да защитаваш "мъжката си чест"?

От всичко друго, най-много мразя гейовете. Те са женски електорат. А, и съм си гнуслив по рождение и като си представя какво представляват, някак си ми се повръща. С теб също не ми се говори, защото ме предизвикваш много гадно, и после модовете ме наказват и трият, а на теб нищо не ти правят. Аз не се надувам за да защитавам лично себе си. Просто с правата които мъжете дадоха на жените, жените се самозабравиха, и не спират с претенциите си. Аз просто казвам какво мислят някои мъже, защото малко са тези които ще ви го кажат открито. За това вместо да сте ми благодарни, все драпате да ме махнат. Няма да е нужно вече. Няма да мога да ви досаждам повече. За Нова година имам ангажимент с ВИГ в реномирано заведение по новогодишната програма. Аз съм и музикант. Това ми е за последно, за тази година.
Хайде, честита коледа, и весело посрещане на Новата година на всички, и специално за Корделия!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_YCDAKQQ6Mg&list=PL0CAD9FD573EB01B4
Цитат
Аз просто казвам какво мислят някои мъже, защото малко са тези които ще ви го кажат открито.
Я гледай?! Да не би да ги е страх?

# 646
Херко, това не мога да не го постна, просто. Laughing
http://dnes.dir.bg/news/izkazvane-todor-tanev-svetovni-ucheni-18108643?nt=4

Посочвайки портретите на известни учени в кабинета по химия, Танев с няколко изречения отхвърли научния принос на Ломоносов, Златаров и Фредерик Жолио-Кюри, изтъквайки в същото време постиженията на двукратния нобелов лауреат Мари Кюри.

"Мария и Пиер Кюри са най-великите химици, Нобелови лауреати, но Фредерик Жолио-Кюри е пълна нула в науката, обаче се жени за дъщеря им Ирен и взема фамилията Кюри, "за да се фука", обясни на младежите министърът.

"На Фредерик му се е отворило по политически причини, защото е бил в Съпротивата като в "Ало-ало", продължи Танев с изказването за нобелиста от 1935 г. Жолио-Кюри.

Joy Joy Joy

# 647

Хайде, честита коледа, и весело посрещане на Новата година на всички, и специално за Корделия!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_YCDAKQQ6Mg&list=PL0CAD9FD573EB01B4

Благодаря, Херко! Весели празници!

# 648
  • Sofia
Хубава тема  Peace
Предполага към размисъл.
Аз съм на почти 37. Определено усещам тенденцията през последните няколко години да ме ухажват далеч по-млади, да не кажа малки, мъже. Като попитам за ПРИЧИНАТА, защото някак не ми се връзва да търси и сваля толкова възрастна жена, хайде, зряла де, едно 95% от младежите ми казват, че техните връстнички са им:
- скучни, неумеещи да водят общ разговор на повече от 1-2 теми;
- недостатъчно женствени и топли;
- неумели в сексуално отношение /което си е нормално де/;
- запуснати откъм физика, грижа за себе си, дома си, храната дори, дрехите;
- мързеливи и обсебени по нещо - цигари, алкохол, ел. игри, чалга...;
- повърхностни, плитки и лесно изневеряващи /от типа кифли и кухи лейки/;
- неспособни да направят къщата дом, да внесат уют и красота в нея.

# 649
Аз пък си мисля, че болшинството от тези по-младите мъже (за разлика от поне 10 години говоря) определено не търсят кака, за да им внесе уют в дома (който по всяка вероятност е маминият). Търсят си каки, защото са по-опитни в сексуално отношение, но не и за сериозна връзка. Все едно какво приказват, за да залъжат каките. Повечето мъже винаги ще си предпочитат жени около тяхната възраст или по-млади.

# 650
Аз пък си мисля, че болшинството от тези по-младите мъже (за разлика от поне 10 години говоря) определено не търсят кака, за да им внесе уют в дома (който по всяка вероятност е маминият). Търсят си каки, защото са по-опитни в сексуално отношение, но не и за сериозна връзка. Все едно какво приказват, за да залъжат каките. Повечето мъже винаги ще си предпочитат жени около тяхната възраст или по-млади.

Точно така  Peace
Другите неща ги разправят, защото въпросните каки се радват да ги чуят  Mr. Green
Младежите не са глупави, не ги подценявайте. Нито съученичките им  Wink

Любопитно ми е такова ли е мнението ви за дъщерите ви, например?!? Че са смотани, некадърни и мърли

# 651
И аз много общувам с младежи, ма то е по-скоро духовна нужда, не знам как да го кажа, намирам си по-добра приказка с по-младите, необременени от правилата и нормите на обществото. Но не съм стигала до секс. контакт с тях, то даже не съм ги виждала.  Laughing Всичко е виртуално. И като имам нужда, се обръщам към тях и те могат да ми споделят всичко и общо взето, взаимно ни олеква. Ма чак връзка да имам с тях, мисля че всичко ще се загуби. Те са ми за олекване. Ако имаме връзка ще вземат да ме натоварят.  Laughing

# 652
  • София
Мисля е младежите си падат по каки, защото са "по-безопасни".

# 653
А може би Едипов комплекс.

# 654
Мисля е младежите си падат по каки, защото са "по-безопасни".

В какъв смисъл по-безопасни?

# 655
  • Sofia
Няма да искат обвързване?  Rolling Eyes
Повече се пазят от нежелана бременност и болести?  Rolling Eyes
Не знам и аз какво имаше точно предвид цитираната авторка  Peace

# 656
Може би, защото заради голямата разлика в годините няма как да излезе нещо сериозно, всичко е само забавление, без страдание. Макар че гаранция няма, но все пак.  Rolling Eyes

# 657
Бенджамин Франклин го е казал:

Пробивният млад мъж трябва да има за любовница жена над 55. Не може да забременее, дискретна е, не иска нищо, готви добре и може да дава житейски съвети.

# 658

Пробивният млад мъж трябва да има за любовница жена над 55. Не може да забременее, дискретна е, не иска нищо, готви добре и може да дава житейски съвети.
Никакъв начин. Нула интерес  бих имал. Simple Smile

# 659
  • Sofia
От жена до жена и от мъж до мъж има разлика  Peace

Хайде, нека да е над 45 години Simple Smile

А и той нека е поне на 20 все пак  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт