Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 765
  • 710
  •   1
Отговори
# 225
Е, много ме разсмяхте  Joy
Иначе аз нямам и на идея къде се намира Буракай, което автоматично ме дисквалифицира в очите на приятеля на Лаура Simple Smile

Не ти и трябва да знаеш. Миниатюрен honeymoon остров, пълна скука. Сигурна съм, че не би те дисквалифицирал конкретно за това:)

Аз да ти кажа, харесвам Ремарк  Embarassed ама по най-важния параграф няма да се котирам - омъжена съм  #Cussing out и туй то!

Малшанс. В някой друг живот ще се срещнете.

# 226
Типичен мършотърсач - комплексар е този тип. Ще си намира само кухи кратуни като самия него, каквито си и търси. Явно напълно го удовлетворява да си плаща за компаньонки. Семпъл човек, търсещ семпли неща. И други неща ми минаха през ума, докато четях описанието му, но няма да ги споменавам, не е подходящия форум за това.

Аква, той поне знае какво иска и търси, а има други дето не са наясно и не подават правилни сигнали от там и разочарования и за двете страни:)
Аз не харесвам бившата му приятелка, той знае, не я е натрапвал в обща компания. Тя имаше най- гнусните, дълги, извити нокти, винаги съм се чудела как по дяволите си бърше задника:)

# 227
  • София
Тя имаше най- гнусните, дълги, извити нокти, винаги съм се чудела как по дяволите си бърше задника:)

Оу, орел с ориз, значи.

# 228
... Тя имаше най- гнусните, дълги, извити нокти, винаги съм се чудела как по дяволите си бърше задника:)
Това винаги ми е било чудно с каква цел се прави от жените...  Sick

# 229
Тя имаше най- гнусните, дълги, извити нокти, винаги съм се чудела как по дяволите си бърше задника:)

Оу, орел с ориз, значи.

Представи си неотрязан нокът за ноктопластика, така ги носеше. И ги декорираше с всякакви китки и камънаци много грозно.

# 230
  • София
 Декорациите по ноктите винаги са ме смущавали. Не мога да погледна на принежателките им сериозно.

# 231
  • Sofia
Декорациите по ноктите винаги са ме смущавали. Не мога да погледна на принежателките им сериозно.

Ела в Лаковата / Nail Art темите и ще си промениш мнението. Wink

# 232
Предпочитам френски маникюр, но понякога лятото съм си позволявала нещо закачливо, имаи хубави варианти, не кичозни. Ще ида да видя в лаковта, не съм чела там.

# 233
  • Sofia
Предпочитам френски маникюр, но понякога лятото съм си позволявала нещо закачливо, имаи хубави варианти, не кичозни. Ще ида да видя в лаковта, не съм чела там.

И тук виж, има големи разкошотии. Heart Eyes

# 234
  • София

Гледала съм ги, но аз съм класик по отношение на ноктите и друго освен френски и червени не признавам.

# 235
Нокти по този начин се харесват май само от притежателките им  Laughing
Отвратителни са

# 236

Аа, точно там съм се нагледала на ужасони! Потрисат ме огромни, дълги, ръбати нокти, независимо естествени или ноктопластики. А да не говорим, че веднага започвам да си представям бактериите, от които гъмжи под тях. Плюс, че обикновено такива нокти са жълти като има се свали лака и изглеждат доста неприятно. Абе, ужасни са ми отвсякъде. Декорациите винаги съм ги намирала за много грозни и безвкусни.
Харесвам само нормална дължина нокти, с леко заоблени краища и с прозрачно млечно розов, неутрален лак или френски маникюр. Много елегантен, стилен и чист вид придават на ръката. И разбира се - класиката червен лак, както ярко червен, така и бордо, но без блясъци.

# 237
  • Sofia
   AQUА, въпрос на вкус. Simple Smile Аз пък точно къси и обли нокти не обичам. Моите ги поддържам естествено дълги и с ръбчета. Уверявам те, че и с хигиената нямам никакъв проблем. Peace

А оцветяването се получава от лакирана с определени лакове, които дават поражения.

# 238
Моите нокти изглеждат по този начин. В ежедневието по-често така.
Не харесвам големи нокти. Честно казано са ми гнусни.
Оня ден в автобуса гледах младо момиче, с огромни нокти. Извади балсам за устни в кутийка. С обратната страна на нокътя бръкна, загреба балсам и си сложи на устата.  Sick

# 239
Уверявам те, че и с хигиената нямам никакъв проблем. Peace

Което ме подсеща, че като си отрежа ноктите много късо и какво ли не се събира под тях Laughing . Далеч по хигиенично ми е да ги държа по около 3 милиметра дълги.

Общи условия

Активация на акаунт