Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 037
  • 710
  •   1
Отговори
# 255
Липсва цената. Само хвалба ще да е.  Mr. Green

# 256

НО ПОЧТИ ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНО С ХУБАВ СЕКС, незнам зле или добре е това

При първични, повърхностни хора - да. Иначе не смятам така.

# 257

НО ПОЧТИ ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНО С ХУБАВ СЕКС, незнам зле или добре е това

При първични, повърхностни хора - да. Иначе не смятам така.
Аз се чудя ти дали изобщо правиш секс? Или само даваш, когато мъжа ти поиска?

# 258
Аз пък се чудя как може всяка втора тема, каквато и да е, рано или късно все да се завърта все около тоя секс.
Толкова ли елементарни станаха всички?  Tired

# 259
  • Sofia
Аз пък се чудя как може всяка втора тема, каквато и да е, рано или късно все да се завърта все около тоя секс.
Толкова ли елементарни станаха всички?  Tired

И за мен е непонятно.

# 260
Да. Досадно е. Хайде за друго да си говорим. Гледахте ли Син Сити 2?

# 261

Темата не е и за това!  Peace   Flutter

# 262

Това мъже ли са ти го казвали или е твое мнение ?

Лошият секс може да разклати сериозно връзката, но добрият секс при непрекъснати скандали си остава най-често само добър секс и нищо повече. Не можете ли да се търпите в ежедневието, добрият секс ще ви крепи докато не станете твърде стари за практикуването му Laughing .

# 263

Добре. Смятате ли,че един мъж би отсвирил една жена ако тя откаже да гледа Син Сити 2 с него?

# 264
Аз се чудя ти дали изобщо правиш секс? Или само даваш, когато мъжа ти поиска?
Аз не си развявам гащите на широката общественост, което за мен е признак на несъобразителност и лош вкус - това, което ти правиш. Явно ти си тази, която семейните отношения не я удовлетворяват и задоволяват. Поздрави!

Толкова ли елементарни станаха всички?  Tired

Неудовлетворени хора има, с липси, не можещи и сами да си помогнат явно, та въртят, сучат, все натам ги избива. Само като погледнеш дори в почти всяка една българска реклама неминуемо е заложена сексуалната тематика.
Българинът си го влече простотийката и вулгаризма.

# 265
Яд те е, че има и жени, които имат право на избор, ,особено в секса? Ами, реалността е такава. На изток е друго. Цивилизацията е в противоположна посока.

(не знам защо си си въобразила, че си авторитет и това, което смяташ за лош вкус има някакво значение за мен Laughing )

# 266
Неудовлетворени хора има, с липси, не можещи и сами да си помогнат явно, та въртят, сучат, все натам ги избива. Само като погледнеш дори в почти всяка една българска реклама неминуемо е заложена сексуалната тематика.
Българинът си го влече простотийката и вулгаризма.
Peace

# 267
  • София

Добре. Смятате ли,че един мъж би отсвирил една жена ако тя откаже да гледа Син Сити 2 с него?

Ако е твой познат, вероятно да.

п. п. Какво е Син Сити 2?

# 268
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не мога да разбера защо всяка малко по-консервативна жена бива определяна като такава с проблеми в леглото. За всеки влак си има поне един пътник, а често и един стига за добро пътуване.

# 269

Темата не е и за това!  Peace   Flutter

Ако е твой познат, вероятно да.

Joy Joy
Лаура, ако си искала да направиш реклама на момчето, много жалко.

Общи условия

Активация на акаунт